Pages

Pages - Menu

7 Nisan 2011 Perşembe

FocalPrice ( FocalPrice.com )

FocalPrice.com son zamanlarda dikkat çekmeye başlayan alışveriş sitelerinden biri. Özellikle ucuza Çinden bazı eşyalar getirmek isteyen arkadaşlarımız bu siteden faydalanabilir. İlginç ürünleri ile dealextreme.com kadar dikkat çeken ve bir o kadar güvenilir olan bir site. Ayrıca şunuda belirtmeden geçmemeliyiz. Aldığınız tüm ürünler ücretsiz kargo ile evinizde kadar gelmekte. Ücretsiz kargodur bunu özellikle vurgulamalıyım. FocalPrice.com’u buradan ziyaret edebilirsiniz sorularınız için yazının devamını okuyabilirsiniz.

FocalPrice.Com Güvenilir Mi?

Kargolama ve gönderme konusunda güvenilir ancak güvenini ölçmek istiyorsanız 2-3 $ riske atıp ürün sipariş edebilirsiniz.
Şunuda belirteyim site güvenilir ama ürünleri ne kadar güvenilir bu konuda garanti veremem. Sağlık ürünlerini almamanızı öneririm ben bir kaç ürün aldım hepsi güzel çıktı
FocalPrice.Com Kargo Ne Kadar Sürede Ulaşır?

Kargonuz size 15 gün içerisinde ulaşır. Zaten kargoya verildikten sonra ptt.gov.tr adresinden de ulaşabilirsiniz. Genellikle Türkiye’de işler yavaşlıyor. Air kargo seçeneği seçerseniz aldığınız ürün 0.1$ paket ücreti ile kargolanır. Burda öneride bulunmam lazım. Ürünler daha hızlı gelsin diye hızlı kargoya vermeyin çünkü Türkiye’ye bu sistem çalışmadığı için gemi ile yolluyorlar buda daha yavaş gelmesine neden olmakta.
FocalPrice.Com Yorum

Bu siteye girdiğinizde aç gözlü davranıp herşeyi istemeyin yavaş yavaş sindirerek isteyin. Yoksa gerçekten siteden çıktıktan sonra siparişi verinde ne yaptım ben diyebilirsiniz. 100$ geçmemelisiniz geçtiğiniz taktirde gümrükte takılma ihtimali yüksek. Birde cep telefonlarını getirmeye çalışmayın zaten email numarasını entegre ettirmek gerek buda pasaport olmadan olmaz.
FocalPrice
Bu konu hakkında bilgi içeren diğer sayfa FocalPrice ( FocalPrice.com )
FocalPrice sitesini ziyaret etmek için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder