Pages

Pages - Menu

9 Nisan 2011 Cumartesi

Akrep Burcu Nisan Yorumları Aşk İş Hayatı

Hürriyet Gazetesi (9 Nisan 2011)

Bugün yıldızların üzerinizdeki etkileri nedeniyle aşırı sinirli olabilirsiniz. Bu yapınızla gerekli gereksiz bağırıp çağırabilir, çevrenizi düşünmeden kırabilirsiniz. Eğer sakinleşmezseniz, ortaya çıkardığınız hasarın faturasını uzun müddet ödemek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle siz, genç çocukları olan bir kimseyseniz çocuklarınız yüzünden üzülebilirsiniz fakat bunu çocuklarınızın başına gelebilecek felaketler olarak anlamayın. Burada söz konusu olan onlarla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıklardır.
Vatan Gazetesi (9 Nisan 2011)

Son günlerde kabuğunuzu kırıp cesaretli adımlar atarak hem çevrenizde ilgi uyandırabilir hem de başarılı çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz. Duygusal gerginliklere karşı neşeli ortamları tercih edin.
Milliyet Gazetesi (9 Nisan 2011)

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder