Pages

Pages - Menu

1 Nisan 2011 Cuma

Türkiye Avusturya 2 0 Geniş Maç Özeti ve o süper golleri izle

A Milli Futbol Takımımız, Euro 2012 Elemeleri A Grubu 5. maçında Avusturya’yı 2-0 mağlup etti.

Ay-yıldızlılara galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Arda Turan ve 76. dakikada Gökhan Gönül kaydetti.
Bu galiyetle birlikte millilerimiz A Grubu’nda puanını 9′a yükselterek maç falzasıyla 2. sıraya yerleşti. 7 puanda kalan Avusturya ise 4. sırada yer aldı.
AVUSTURYA PENALTI KAÇIRDI
Karşılaşmanın 83. dakikasında Avusturya’da Hoffer ceza sahası içinde Hakan Balta tarafından düşürülünce hakem penaltı kararı verdi. Topun arkasında geçen Maierhofer penaltıyı kullandı ancak Volkan Demirel sol köşeye giden meşin yuvarlağı kornere çeldi.
SERDAR, MEHMET VE BURAK İLK RESMİ MAÇINA ÇIKTI
Serdar Kesimal, Mehmet Ekici ve Burak Yılmaz, Avusturya mücadelesiyle A Milli Futbol Takımı ile ilk resmi maçlarına çıktılar.Hollanda ve Güney Kore ile yapılan özel maçlarda milli takım forması giyen Serdar ve Mehmet, Avusturya maçıyla birlikte “Ay Yıldızlı” formayı resmi bir karşılaşmada giydiler.Daha önce özel ve hazırlık maçlarında 6 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz da Avusturya maçıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu.
AVUSTURYA’NIN 11′İNDE 2 TÜRK
(A) Milli Futbol Takımı’na karşı Avusturya Milli Takımı’nın ilk 11′inde iki Türk futbolcu yer aldı.Türkiye’de Beşiktaş forması giyen Ekrem Dağ ile Avusturya’da Rapid Wien forması giyen Yasin Pehlivan, Türkiye’ye karşı forma giydiler.
Avusturya’nın bir diğer Türk oyuncusu Ümit Korkmaz (Vfl Bochum) ise 57. dakikada Yasin Pehlivan’ın yerine oyuna dahil oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder