Pages

Pages - Menu

3 Nisan 2011 Pazar

Survivor Ünlüler Gönüllülere Karşı Başladı 02.04.2011 nisan ilk bölümü

Survivor Ünlüler Gönüllülere Karşı Mücadelesi başladı.

Program başlamadan önce ünlülerden yorum alan acun hangi adaya giceklerini ve nelerle karsılasacakları konusunda öneride bulundu.

Ünlüler ve gönüllüler adalarına nasıl gideceklerini söylerken ünlüle rbaya heyecanlandı çünkü adalarına helikopterle gideceklerdi fakat helikopter adaya inecek bir yeri yoktu. Oyüzden ünlüler ve gönülüleri deniz ortasında bırakarak yüzerek kıyıya gececeklerini söyledi. Bunun üzerine ünlüler hazırlanıp helikoptere bindiler fakat helikopterin kıyıya yakın yerde denize atlamalarını beklerlken ünlüler hiçte öyle olmadı adaya yaklasık 500 mt yüzmek zorunda kaldılar ve bundan şikayetci olduklarını söylediler.

iLK GÜN ADAYI KEŞFETTİLER ve yeni bir ev yapmak istediler iki tarafta bu konuda fazla başarılı oldukları söylenemez fakat birlik ve beraberlik için bunlar gayet doğal şeylerdi.

Ve ilk günün ilk yarşması başladı Nihat doğan,paskal nouma ekibi gönüllere karşı ilk oyunlarını oynadılar oyun gayet mücadele içerisinde oldu. Tırmanma, ip çözme bölümlerinden oluşan ilk oyun ünlüler kazandılar. Ve ödül olan balık tutma malzemelerini kaptılar.

En dikkat çeken şeylerden biriside ünlülerden nihat doğandı espirileri konuşmaları ile hem arkadaşlarını motive etti hemde gülmelerine neden oldu nihat doğanı seviyoruz.

Survivor’ın ünlüler kadrosunu Pascal Nouma, Özge Ulusoy, Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu, Asena, Ebru Destan ve Derya Büyükuncu oluştururken, ünlülere rakip olarak halktan seçilen gönüllüler kadrosunu ise; Taner, Taçmin, Tefik, Ceyda, Gökhan, Didem ve Vedat oluşturuyor.

ARKADAŞLAR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM İLK BÖLÜMÜ NASIL BULDUNUZ


survivor ünlüler gönüllüler kimler var, survivör ünlüler hangi adada, survivor hangi adada çekiliyor 2011, survivor ünlüler gönüllüler de kimler var, survivor ünlüler helikopter, Survivor Ünlüler Gönüllüler & Ödül Oyunu 02 04 2011, Survivor ünlüler gönüllüler ilk yorumlar, survivor ünlüler gönüllüler ödül oyununu kım kazandı, survivor ünlüler gönüllüler yüzme, survivor ünlüler gönüllülerde kimler var

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder