13 Nisan 2011 Çarşamba

Seçim Kervanı hakkında bilgi

Edirne’den Ardahan’a, Sinop’tan Mersin’e tv8 Seçim Kervanı Tayfun Talipoğlu’yla yollarda…Türkiye sandıkta konuşmadan önce tv8 Seçim Kervanı’na konuşuyor…

tv8 Seçim Kervanı’yla yola çıkan Tayfun Talipoğlu, halkı, parti temsilcilerini, sivil toplum kuruluşu sözcülerini dinliyor ve gittiği ilin seçim fotoğrafını çekiyor.

tv8 Seçim Kervanı hafta içi her gün yapacağı yayınların yanı sıra Çarşamba akşamları da ekranda olacak, Türkiye’nin seçim yarışını değerlendirecek uzmanları, siyasetçileri o ilde ağırlayacak…

tv8 Seçim Kervanı 13 Nisan Çarşamba günü saat 21:45’te canlı olarak Seçim Kervanı tırından İzmir’den Alsancak Gündoğdu Meydanından yayın yapacak.

İzmir’den bakınca Türkiye nasıl görünüyor? Ak Parti için İzmir’de kazanmak, CHP için İzmir’i kaybetmemek neden önemli? Partiler aday listelerini hangi stratejiye göre belirledi? 13 Haziran sabahı nasıl bir Türkiye olacak?

AK Parti’den Taha Aksoy, CHP’den Alaattin Yüksel ve MHP’den Oktay Vural, Tayfun Talipoğlu’nun konuğu olacak. Seçime giden Türkiye’nin manzarası, İzmir Gündoğdu meydanında masaya yatırılacak.

Tayfun Talipoğlu bu seçimde yollarda, Tayfun Talipoğlu bu seçimde iyi televizyon tv8’de…

0 yorum:

Yorum Gönder