23 Nisan 2011 Cumartesi

Liverpool – Birmingham Maçı Canlı İzle 23 Nisan 2011

Liverpool – Birmingham Maçı izle golleri izle 23 Nisan 2011 Liverpool geçen hafta Arsenal deplasmanında son yılların en ilginç mçlarından birisini oynadı ve 90. dakikadan sonra önce penaltıdan golü yedi sonra da attı ve 1-1 beraberlikle Londra’dan döndü. Bu takımın herşeyi var aslında ve Carroll-Suarez ikilisi gelecek sezon çok daha fazla can yakacaklardır. Liverpool‘un başarılı savunma oyuncusu Jamie Carragher, devre arasında Roy Hodgson’ın yerine takımın başına geçen Kenny Dalglish’in, takımdaki bütünlüğü sağladığını dile getirdi.

Kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda Dalglish’i öven Carragher, “Şu an takımda mükemmel bir bütünlük var. Kenny’nin gelişi bizi çok olumlu etkiledi. Eğer birlik olursanız, bir şeyleri başarmak da daha kolay oluyor. Son iki maçta iyi oynamaya başladığımızı düşünüyorum ve daha da iyi olacağız” şeklinde konuştu.

Birmingham ise hafta içinde Chelsea deplasmanında 3-1 kaybetti. Deplasman maçları onlar için adeta kabus gibi geçiyor. Deplasmanda oynadıkları son 4 maçta kazanamdılar. Aslında kontraayak futboluna uygun isimler olmasına rağmen bunu başaramıyorlar. İki takım arasında oynanan son 5 maçın berabere bitmesi çok ilginç ama Liverpool sahasındaki son 7 maçta da yenilmedi. Bu maçı da kazanacaklarını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder