23 Nisan 2011 Cumartesi

Kız msn adresleri

İnternette yaptığım gezintilerde, nedense insanların defalarca aynı tuzaklara düştüğünü görmek beni üzüyor ve buradan defalarca uyarmamam rağmen aynı hatalar yapılmaya devam ediliyor. Ülkemizde ve dünyada internet üzerinden işlenen suçlardaki artış dikkat çekici. Yani ne yapacağız internette her yazılana inanamayacağız. Önemli olan çıkış noktamız bu olacak. İnternette herhangi bir konu ile ilgili gezinirken, birden sağdan soldan yanan güzel pencereler aracılığıyla ; bayan parter, ayşe seninle sohbet etmek istiyor, bedava ücretsiz kız msn adresleri gibi reklamlar, sizi ister istemez cezbederek tıklıyorsunuz ve dolandırıcılık işte o noktada başlıyor. Daha sonra artık kredi kartı isteyenler, uçak bileti isteyenler babam beni dövüyor diyenler, sahte resimler. Artık dolandırıcılar bu konuda uzmanlaşmışlar gerçekten.

Siz erkek kullanıcılarn en çok dikkatini çekmek istediğim noktalardan biri de bu yazımda özellikle bedava kız msn adresleri şeklindeki siteler. Arkadaşlar Online dating sektörü’nde bu tip bir uygulama yoktur. Haberiniz olsun. Kimse kimsenin msn adresini gelişigüzel herhangi, bir site üzerinden yayınlayamaz kanuni bir suçtur. İllegal olarak ele geçirilmiş bir adresten tanımadığınız bayanları taciz etmek ise ayrı bir suçtur bunu asla unutmayalım.

Bayanlarla tanışmanın, flört etmenin, internet üzerinden en güvenilir yolu gerçek ve dürüst olmaktır. Aynı zamanda gayet dikkatli olup size ait olan özel bilgileri ve şifreleri asla tanımadığınız görmediğiniz ikişilerle paylaşmayın. Kişinin gerçekleğinden emin olun. Dolandırıcılarında bu işlerde çok ilerlediğinden hiç şüpheniz olmasın. Hatta msn den kamera açan kızlar bazı programlar aracılığı ile gerçek bile olmayabilir bunu unutmayın. Yeni yazılarımızda görüşmek üzere bol şanslar..

Yazının Etiketleri
bayan arkadaş, bedava arkadaşlık siteleri, bedava chat sohbet, bedava kız arkadaş, bedava msn adresleri, bedava muhabbet, hatun msn adresleri, istanbul bayan arkadaş, kız msn, msn görüntülü chat, msn kızlar, rus msn adresleri, türbanlı msn adresleri, ücretsiz kız msn adresleri, üniversiteli kızlar

0 yorum:

Yorum Gönder