Pages

Pages - Menu

18 Nisan 2011 Pazartesi

Kaderiniz İsminizde Saklı

Merhabalar Değerli Arkadaşlar. Geçen gün gezerken ilginç bişey dikkatimi çekti. CNN in sitesinde Kaderiniz isminizde saklı diye bir bölüm mevcut.
Bir resimle daha iyi anlatmış olabileceğimi düşünüyorum.
 
İlgili alanlara adınızı soyadınızı ıstersenız telefonunuzu ve doğum tarıhınızı girerek degerlendırme ıstıyorsunuz Örneğin yazdıgınız bılgılere gore
Zeki, son derece hareketli ve yenilikçi insanlardır. çok çalışkan ve araştırmacı yapılarına rağmen bazen işin kolayına kaçmayı tercih ederler. Olağanüstü pratik zekaya sahiptirler. Bu sayede zor ve karmaşık işlerin içinden çıkmayı başarırlar. özgürlüklerine çok düşkündürler. Hesap vermekten ve eleştirilmekten hoşlanmazlar. Hayatlar boyunca bütün kararlarını tek başlarına vermek isterler. Bu özelliklerine ilişkin dışarıdan gelecek müdahalelere karşı hemen tepki gösterirler, rahatsız olurlar. üzerlerine aldıkları sorumlulukları hakkıyla yerine getirmeye çalışırlar. Hatta çoğu zaman istenenden fazlasını bile yaparlar.Hareketli ve renkli bir yaşam tercih ederler. Bulundukları bütün evrelerde insanlarla çok iyi ilişkiler kurmaya çalışırlar. İkili ilişkilerde merhametli ve duygusal insanlardır. Estetiğe ve güzelliğe düşkündürler. Ancak güçlü olmak arzusu ve güzel olan elde etme isteği karakterinin her zaman önemli bir parçası olmuştur. Planlı ve programlı çalışmalarınız ve kararlarınızın doğal sonucu olarak, istediğiniz başarıyı her zaman yakalayabilirsiniz.
size bu tarzda bir sonuç çıkarıyor. Fala inananlar için ilginç gelebilir. Denemeniz için aşağıya linki koyuyorum. İyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder