19 Nisan 2011 Salı

Kader Loth – Kurtlar Vadisi Pusu’nun yıldızı oluyor!

FOTO GALERİ! Almanya’da yayınlanan erkek dergisi Penthouse’a 1999′da kapak olan Kader Loth, TV dizisi “Kurtlar Vadisi”nde oynayacak. İşte Kader Loth’un muhteşem fotoğrafları!

Almanya’da yayınlanan erkek dergisi Penthouse’a 1999′da kapak olan Kader Loth, TV dizisi “Kurtlar Vadisi”nde oynayacak.

KARSLI AİLENİN KIZI BBG EVİNDE ŞÖHRET OLDU

Karslı bir ailenin kızı olan ve bir Almanla evlenip boşandığı için Loth soyadını taşıyan güzel yıldız, Alman TV’sinde sunduğu program ve katıldığı BBG yarışması sayesinde tanınmıştı.

TÜRKÇESİNİ GLİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

İlk kez Türkiye’deki bir projede yer almaktan heyecan duyduğunu dile getiren Loth, çekimlere mayısta Berlin’de başlanacağını belirtti. İki kardeşin âşık olduğu ajan rolünde izleyeceğimiz Loth, sahnelerinin Berlin’de çekileceğini; dizi için Türkiye’ye gelmesine gerek kalmayacağını söyledi. Kader Loth “Türkçemi geliştirmek ve akıcı hale getirmek için çalışmaya başladım” dedi.

İŞTE KADER LOTH FOTOĞRAFLARI



Yazının Etiketleri
Kader Loth biyografi, Kader Loth çıplak resimleri, Kader Loth foto, Kader Loth fotoğrafları, Kader Loth fotosu, Kader Loth frikileri, Kader Loth images, Kader Loth kimdir, Kader Loth kurtlar vadisi pusu, Kader Loth nereli, Kader Loth Penthouse, Kader Loth pictures, Kader Loth resim, Kader Loth resimler, Kader Loth resimleri, Kader Loth resmi, Kader Loth seksi pozları, Kader Loth videoları, Kader Loth walpaper, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu Kader Loth

0 yorum:

Yorum Gönder