9 Nisan 2011 Cumartesi

Beren Saat Kimdir Fotoğrafları Resimleri Biyografisi

  Beren saat güzel ve ünlü oyuncu hakkında biyografi ve resimleri paylaşacagız

TED Ankara Koleji mezunu olan Beren Saat, Başkent Üniversitesi’nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye’nin Yıldızları adlı aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programı ile tanınmıştır. Bu yarışma programında ikinci olan Saat, yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu’nun kardeşi, ona Beren Saat’ten söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline gelmiştir.[kaynak belirtilmeli] İlk olarak, Aşkımızda Ölüm Var isimli dizide Ece Uslu’nun canlandırdığı Pervin karakterinin kardeşini canlandırmıştır.

İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde Mahsun Kırmızıgül ile paylaşan oyuncu, sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili’de Cansel Elçin ve Okan Yalabık’la ikinci başrolünü sergilemiştir.
                                                                             Resimleri






Ardından Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Nebahat Çehre ile oynamıştır. Bu dizide canlandırdığı Bihter karakterinin Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Behlül karakteri ile yasak aşk yaşaması büyük ilgi görmüştür.

0 yorum:

Yorum Gönder