25 Ekim 2011 Salı

Halil Sezai - Paramparça

Read more »

19 Ekim 2011 Çarşamba

Yüksek Ova ve Çukarca’daki Şehitlerimizin İsimleri Belli Oldu

Şimdiye kadar yapılan en büyük terör saldırılarından biri Hakkari’de gerçekleşti. 200 kişilik terörist grubu Yüksek Ova’da ve Çukurca’da askerleri ateşe tuttu. 22 şehitimizin tüm ailerine baş sağlığı diliyoruz. Hiçbir sorunun şiddetle çözülemeyeceğini halla anlayamamış bir grup örgütün insanlık dışı olan bu hareketleri gözünü kırpmadan nasıl gerçekleştiriyor anlayamıyorum. Türk-Kürt kardeşliğine bile bile dayanamayan bu gözü dönmüş teröristler hakkında yorum yapmak dahi istemiyorum. Şehitlerin isimleri belli olmaya başladığını bildirmek isterim. Bilgi geldikçe sizlerle burada paylaşacağız.Saldırı yapılan bölgeler şöyle:Çukurca İlçe Jandarma KomutanlığıÇukurca Asayiş Bölük KomutanlığıÇukurca Asayiş Tepe Üs BölgesiÇukurca Sivri Tepe Üs BölgesiTOKİ Polis LojmanlarıGezitepe Jandarma Sınır KomutanlığıÇukurca-Keklikkaya sınır noktasıBankardi sınır noktasıDiyarbakır-Lice’deki 2′nci Motorize Piyade Tugayı’ndan bölgeye lojistik amaçlı giden birlikŞehit Er Eyüp ÇolakoğluHakkari Çukurca’da 26 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 22’sinin yaralandığı terör saldırısında hayatını kaybeden Er Adem Çolakoğlu’nun İstanbul’daki evine acı haber ulaştı. Saldırının ardından Çolakoğlu’nun Avcılar’daki evine gelen askeri yetkililer şahadet haberini aileye verdi.Şehit Üsteğmen Murat BekHakkari Çukurca’da terör örgütü PKK üyeleri ile girilen çatışmada şehit düşen Üsteğmen Murat Bek’in Yozgat’taki baba ocağına ateş düştü.Şehit İbrahim GeçerHakkari’nin Çukurca ilçesinde dün gece düzenlenen hain saldırıda şehit düşenlerden Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer’in Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Yazla kasabasındaki evine acı haber ulaştı. Konyalı Şehidin Evine Acı Haber Düştü. Hakkari’nin Çukurca ilçesinde dün gece düzenlenen hain saldırıda şehit düşenlerden Astsubay Başçavuş İbrahim Geçer’in Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Yazla kasabasındaki evine acı haber ulaştı.






Read more »

Notebookdepo hakkında

Notebookdepo ve Notebookdepo hakkında sizlere biraz bilgi vermek istiyoruz. Notebookdepo Notebook parçalarında ihtiyacı olan tüm organizasyon ve bireylerin ihtiyaçlarını profesyonelce karşılayabilecekleri ürünleri tedarik ederek toptan ya da perakende olarak satışını gerçekleştiren bir bilişim firmasıdır. Bu firma Ar-Ge ye sahiptir. Bu konuda işlerinde gerçekten usta olduklarını söyleyebiliriz. Tek yapmanız gereken onları takip etmeniz. Müşteri hizmetlerine kafanıza takılan tüm soruları iletebilirsiniz. Sizlere sürekli bu konuda yardımcı olacaklardır.

Read more »

Bob Marley Sözleri

Bob Marley‘in kim olduğu konusunda bilginiz yoksa ilk başta bu konu hakkında ufakta olsa bilgiler vereyim. Bob Marley reggae efsanesidir. 130′a yakın plakı ile tüm dünyanın ismini unutamayacağı efsane insanlardan biridir. 1945 – 1981 yılları arasında yaşayan Marley hayatının son zamanlarını Miami, Florida, ABD geçirdi.Bob Marley, reggae müziğinin sadece Jamaika sınırlarında kalmamasını sağlayıp, onu bütün dünyaya duyuran en önemli isimlerden biridir. Büyük bir kesim tarafından bu tür müziğin kralı olarak ifade edilen Bob Marley, söz yazarı, şarkıcı ve gitaristtir. Profesyonel anlamda müziğe The Wailers grubu ile başlamıştır. The Wailers, Peter Tosh ve Bunny Livingston’dan oluşuyordu ki, bu isimlerde daha sonradan Bob Marley gibi solo kariyer çalışmalarına devam ettiler. İlk hitleri “Simmer Down” olmuştu.Bob Marley Sözleri : Sevgilin olabilecek birçok insan olabilir; ama unutma ki, Sevdiğin olabilecek insan bir tanedir.Bob Marley Sözleri : Aslında kadın su gibi bulunduğu kaba uyar. Kadınlardan şikayetçi olan erkekler, hatayı kendilerinde aramalıdırlar..Bob Marley Sözleri : Gerçek şu ki, herkes seni incitecek. Yapman gereken tek şey, acı çekmeye değer birini bulmak …Bob Marley Sözleri : Kurtarın kendinizi zihinsel kölelikten kendimizden başka kimse özgür kılamaz aklımzı korkmayın atom enerjisinden falan hiçbir şey durduramaz zamanı çünküBob Marley Sözleri : Hayatımda kimse yok; ama sorun değil. Çünkü sen aşkı basitleştirenlerden birisin, bense yalnızlığın hakkını verenlerdenBob Marley Sözleri : Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil; Hiç düşünmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyizBob Marley Sözleri : Herşey yolunda gitmiyor bazen, ne yaparsan yap olmuyor yinede ! En zoru da; bunlara rağmen gülümsemek zorunda kalmak işteBob Marley Sözleri : Gördüğünü herkes sever, Sen onda kimsenin görmediğini bulacaksın. Eğer gerçek aşk istiyorsan; ten’e değil, kalbe dokunacaksınBob Marley Sözleri : Düşmanından çok dostundan sakın ! Çünkü dostluk biterse; Sana nasıl zarar verebileceğini en iyi dostun bilir sadeceBu yazıya gelmek için ne arama yaptılar:

Read more »

Zamlı Son Sigara Fiyatları

2011 yılının ÖTV artışları sigara kullanıcılarını da etkiledi. %25 yakın ÖTV artışlarının gerçekleştiği bu dönemde sigara ve alkolde nasibini aldı.Tütün içeren purolar, uçları açık purolar ve sigarilloların vergi oranları yüzde 30’dan yüzde 69’a, asgari maktu vergi tutarları ise 0.1325’ten 0.1450’ye çıkarıldı. Tütün içeren sigaraların, tütün yerine geçen maddelerden yapılmış sigaraların, herhangi bir oranda tütün yerine geçen maddeleri içersin, içermesin içilen tütün ile enfiye ve çiğnemeye mahsus tütünün de vergi oranı yüzde 63’ten yüzde 69’a, asgari maktu vergi tutarı da 0,1325’ten 0,1450’ye yükseltildi. Net muhtevası 500 gramı geçmeyen ambalajlarda olan ile net muhtevası 500 gramı geçen ambalajlarda bulunan tütün ürünlerinin ÖTV oranları da yüzde 63’ten yüzde 69’a çıkarken, asgari maktu vergi tutarı ise 0.0342 liradan, 0.0375 liraya yükseltildi.Tekel 2000 6,50 TLSamsun 6,20 TLMaltepe 6,40 TLBahar 6,20 TLMeltem 6,40 TLTekel 2001 6,50 TLViceroy 6,50 TLPall Mall 6,50 TLKent 9,00 TLVigor 6,50 TLMarlboro 10,00 TLL&M 7,25 TLParliament 10,00 TLMuratti 7,50 TLChesterfield 8,00TLLark 6,50 TLBond 6,50 TLMuratti 7,50 TLWinston 7,50 TL

Read more »

15 Ekim 2011 Cumartesi

Read more »