30 Temmuz 2011 Cumartesi

TTNET interneti 2 ay denemesi bedava

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, Türkiye genelinde interneti olmayanlar için 2 ay sınırsız ve ücretsiz internet hizmeti sunduğu kampanyayla, eve veya ofise internet bağlatmak isteyenlerin karar vermesini kolaylaştırıyor. Kampanya kapsamında 2 ay boyunca internet hizmeti ücreti, bağlantı ücreti, vergiler ve modem ücreti alınmıyor.

Evinde internet bağlantısı olmayanların karar vermesini kolaylaştırmak ve internetin sunduğu olanakları her kesimle buluşturmak için başlatılan bu dev kampanyadan iş yerleri de faydalanabiliyor./domatez.net
Kampanyaya katılmak için 24 ay taahhüt verilmesine rağmen, internet hizmeti almaya devam etmek istemeyenler deneme süresi içinde internet hizmetini herhangi bir ücret ödemeden veya herhangi bir yükümlülük altında kalmadan iade edebiliyorlar. Bu durumda kullanıcılardan sadece ücretsiz olarak aldıkları modemi iade etmeleri bekleniyor.

“İnterneti Denemesi Bedava Kampanyası” hakkında bilgi almak ve kampanyadan faydalanmak isteyenler TTNET Satış Noktalarından, 444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri’nden veya www.ttnet.com.tr adresinden başvuru yapabiliyor. Kampanya 30 Eylül 2011 tarihine kadar devam edecek.



Notlar:
* Yalın DSL paketi tercih eden yeni abonelerden aylık erişim ücreti tüm vergiler dahil 15 TL ve sabit telefon aboneliği de yoksa devre hazırlama ücreti (1 defalık tüm vergiler dahil peşin 8 TL) alınır.
** Ücretli TTNET katma değerli servislerine abone olunması durumunda, kullanım bedeli aboneye faturalandırılmaktadır.

TTNET interneti 2 ay denemesi bedava yazısına ait etiketler : TTNET denemesi bedava, TTNET denemesi bedava fırsatı, TTNET denemesi bedava kampanyası, TTNET fırsatları, TTNET indirimleri, TTNET kampanyaları
TTNET interneti 2 ay denemesi bedava

Read more »

tURKCEL

Read more »

29 Temmuz 2011 Cuma

Kaliteli Oyunun Adresi

Türkiye’nin en kral oyun sitesi sizi bekliyor. Binlerce oyun seçeneği ile zevkle ve keyifle vakit geçirip birbirinden eğlenceli kral oyun ve çeşitlerini oynayabilirsiniz. Bu site 7 den 70e herkese hitap ediyor. Basit ve anlaşılır arayüzü, hızı ve kullanım kolaylığı ise tümüyle sizleri abonesi yapacak.

En çok oynanan kral oyunlar sıralamasında başı dağ arabası çekiyor. En çok oynanan oyunlar arasında herkesçe çok sevilen; süper mario, ateşin oğlu, sonic, altın madencisi, ben 10, bebek bakıcısı ve alex oyunu yer alıyor. Bu oyunlar dışında zeka, macera, hedef, giydirme, beceri, spor ve daha birçok oyun kategorisi altında binlerde oyun yer alıyor.



Tüm oyunları ücretsiz oynayabileceğiniz helebioyna.com u ziyaret edin, oyun oynamanın keyfini yaşayın.

Benzer Yazilar

Peugeot 3008 Oyunu Uzay Yolculuğu Hediyeli Oyunu

Tüm illerde burs veren yerler 2011

Savcılığa Şikayetci Nasıl Olunur Suç Duyurusunda Bulunma Dilekçe Örneği

Bedava Oyun Oyna
Kaliteli Oyunun Adresi yazısına ait etiketler : dağ arabası, kral oyun, kral oyunlar, oyunlar
Kaliteli Oyunun Adresi

Read more »

29 temmuz kpss sınav sonuçları

Kpss sonuçları 29 temmuz 2011 açıklandı burdan sorgulayabilirsiniz, http://www.osym.gov.tr/



Benzer Yazilar

23-24 Temmuz 2011 Açık Lise Sınavı Soru ve Cevapları

28 Nisan Ygs Sonuçları Açıklandı

Açık İlköğretim 3.Dönem Sınav Sonuçları

2011-Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) Sonuçları
Tags:
kpss sınav sonuç yorumları, 29 temmuz kpss sonuçları, kpss sonuç yorumları, kpss29, 29 temmuz kpss yorumları 2011, kpss 29 temmuz, KPSS SONUÇ YORUMLAR, 2011 29 temmuz kpss sonu, KPSS SONUÇLARI YORUMLAR, kpss yorumları 2011 29 temmuz
29 temmuz kpss sınav sonuçları yazısına ait etiketler : 29 temmuz 2011 kpss sonuçları, 29 temmuz kpss açıklandı, 29 temmuz kpss sonuçlara bak, 29 temmuz kpss sonuçları, 29 temmuz kpss sonuçları öğren
29 temmuz kpss sınav sonuçları

Read more »

Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır

Joker Paket ve Fatura Kontrol ile Turkcell’linin kafası rahat
Turkcell, Joker Paket ve Fatura Kontrol Servisi ile müşteri memnuniyetine verdiği önemi bir kez daha kanıtlıyor; abonelerinin fatura tarihini gönül rahatlığıyla karşılamasını sağlıyor. Bireysel Faturalı Turkcell’liler Joker Paket ile paket aşımında avantajlı fiyattan konuşmaya devam ediyor, Fatura Kontrol Servisi ile de seçtikleri fatura tutarına ulaştıklarında kısa mesajla bilgilendirilerek faturalarını kontrol altında tutuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, faturalı müşterilerine gönül rahatlığıyla konuşup, faturalarını kontrol altında tutabilmeleri için benzersiz çözümler sunuyor. Turkcell’in müşteri taleplerine kulak vererek geliştirdiği Joker Paket Kampanyası ve Fatura Kontrol Servisi ile Turkcell’liler hem paketleri bittiğinde dakikalarını artırabiliyor hem de iletişim harcamalarını kendi seçtikleri sınırlar dahilinde tutabiliyor. Böylece Turkcell, müşterilerinin en önemli isteklerinden birini yerine getirmiş oluyor.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın, lider olmanın sorumluluğıyla müşterilerine aynı amaca hizmet eden iki çözüm sunduklarını ifade etti. Sayın, “Turkcell’linin sesini duyuyor, tüm kampanya ve hizmetlerimizi bu doğrultuda geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, Joker Paket Kampanyası ve Fatura Kontrol Servisi ile yeni bir boyut kazanıyor. Faturada yazan tutarın kontrolünü tamamen Turkcell’lilere bırakıyoruz. Turkcell’liler, en kaliteli hizmete en uygun koşullarla sahip olduğunu biliyor ve Turkcell’li olmanın farkını hissediyor” dedi.

Paket aşımında Joker Paket

Joker Paket KDV ve ÖİV dahil sadece 5 TL’ye her yöne 60 dakika konuşturuyor. Turkcell’liler, Joker Paket alarak paketlerindeki dakikalar bittiğinde, yine çok avantajlı bir fiyattan konuşmaya devam ediyor. Böylece hem gönül rahatlığıyla konuşuyor hem de fatura zamanı kafaları rahat oluyor.



Joker Paket’in bir diğer özelliği de sadece alındığı fatura dönemi içerisinde geçerli olması ve bir kere alındıktan sonra her fatura döneminde otomatik yenilenmemesi. Böylece Turkcell’liler Joker’lerini sadece ihtiyaç duydukları fatura döneminde başvurarak kullanıyorlar. Paket, başvuru sonrası gelen bilgilendirme SMS’iyle aktifleniyor, kendi tarifesindeki paket dakikaları bitince devreye giriyor ve ilk fatura kesim tarihine kadar geçerli oluyor. Joker Paket’i almak için JOKER yazıp 2222’ye göndermek yeterli. Joker Paket aynı fatura dönemi içerisinde bir kere alınabiliyor. Joker Paket Kampanyası ilk etapta 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

Fatura Kontrol ile fatura tutarı kontrol altında

Fatura Kontrol Turkcell’lilere faturalarının kaç liraya ulaştığını bildirerek yine faturalarını kontrol altında tutmalarına yardımcı olan bir servis. Kendi iletişim harcamalarını kendi seçecekleri sınırlar içinde tutmak isteyen Turkcell’liler, 50-100-150-200-250 TL’lik fatura baremlerinden birine kayıt olarak seçtikleri bu fatura tutarına ulaştıklarında kısa mesaj ile bilgilendiriliyorlar. KONTROL ve yanında hangi fatura baremini seçtiğini yazıp (Örneğin; KONTROL 50) 8888’e göndererek kayıt olunabilen bu servisten tüm faturalı Turkcell’liler faydalanabiliyor.

Tags:
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır, joker 2222
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : joker 2222, joker paket, joker paket nasıl yapılır, turkcell joker paket, turkcell joker paket nasıl yaparım
Turkcell Joker Paket Nasıl Yapılır

Read more »

28 Temmuz 2011 Perşembe

28.07.2011 Galatasaray Liverpool Maçı Özetini İzle Gollerini İzle

Read more »

Fulden ve Remzi Samba Dansı

Huysuz’la Dans Eder misin – Fulden – Remzi – Samba 27.07.2011



Fulden ve Remzi Samba Dansı yazısına ait etiketler :
Fulden ve Remzi Samba Dansı

Read more »

Vodafone Yeni Cep Öğrenci Tarifesi Nasıl Yaparım

Yeni Cep Öğrenci ile şimdi dilediğiniz yöne rahat rahat konuşun!
Yeni Cep Öğrenci tarifesi ile şimdi sadece Vodafone’lularla değil heryöne konuşmak çok avantajlı!

Yeni Cep Öğrenci tarifesi aboneleri sadece 20 TL yüklediklerinde bile Vodafone�lularla 10 dakikası 40 kuruşa konuşma avantajından yararlanırken, diğer yönlerle de rahat rahat konuşabiliyor.

20 TL yüklendiğinde diğer yönlerle konuşmanın 2 dakikası, 30 TL yüklendiğinde 3 dakikası, 50 TL yüklendiğinde ise tam 5 dakikası 40 kuruş!

Yeni Cep Öğrenci Tarifesi sadece öğrencilere değil herkese açık!



Yükleme Şartı 50 TL 30 TL 20 TL
Şebeke içi 10 dakikası 40 kuruş 10 dakikası 40 kuruş 10 dakikası 40 kuruş
Diğer GSM numaraları 5 Dakikası 40 kuruş 3 Dakikası 40 kuruş 2 Dakikası 40 kuruş
Sabit hatlar 5 Dakikası 40 kuruş 3 Dakikası 40 kuruş 2 Dakikası 40 kuruş
Yurtiçi SMS 41 kuruş/adet 41 kuruş/adet 41 kuruş/adet
Yurtdışı SMS 75 kuruş/adet 75 kuruş/adet 75 kuruş/adet
Tarifeye Geçiş
YCEPOGR” yazıp 7048′e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz. Online Self Servis’ten “Tarife İşlemleri” adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Online Self Servis üyesi değilseniz hemen üye olmak için tıklayın.

Vodafone Yeni Cep Öğrenci Tarifesi Nasıl Yaparım yazısına ait etiketler : Vodafone Yeni Cep Öğrenci, Vodafone Yeni Cep Öğrenci avantajları, Vodafone Yeni Cep Öğrenci tarifesine nasıl geçerim, Vodafone Yeni Cep Öğrenci tarifesinin özellikleri
Vodafone Yeni Cep Öğrenci Tarifesi Nasıl Yaparım

Read more »

Facebook’ta klavye kısayolları

Facebook’ta klavye kısayolları…

GelelimFacebook sayfasında size zaman kazandıracak kısayol tuşlarına.

Alttayazdığımız tuşlar Chrome için geçerli, Firefox’ta çalıştırmakistiyorsanız her komuttan önce bir de “shift” tuşuna basmanız gerekiyor.Internet Explorer içinse her kısa yol komutundan sonra “enter”a basmanız yeterli.

Alt + 1: Haber sayfasını açar.

Alt + 2: Profilinizi açar

Alt + 3: Açılır pencerede arkadaşlık isteklerinizi gösterir.

Alt + 4: Açılır pencerede mesajlarınızı açar.



Alt + 5: Açılır pencerede bildirileri gösterir.

Alt + 6: Hesap ayarlarını gösterir.

Alt + 7: Gizlilik ayarlarını gösterir.

Alt + 8: Facebook’un kendi profilini açar.

Alt + 9: En son yayınlanan hizmet sözleşmesini açar.

Alt+ 0: Facebook yardım merkezini açar. 

Benzer Yazilar

The Sims Social Facebook Oyunu

Arkadaş Listeni Gizleme Facebook

Facebookta İstemediğiniz Mesajları Engelleme Mesaj Gönderilerini Engelleme

Facebookta Profilime Bakanlar Dikkat
Facebook’ta klavye kısayolları yazısına ait etiketler : facebook klavyedeki ksayol tuşları nelerdir, facebook klavyeden nasıl hızlı bağlanırım
Facebook’ta klavye kısayolları

Read more »

Vodafone Her Yöne 3000 SMS Nasıl Yapılır

Şimdi faturasız hat aboneleri ayda sadece 9 TL’ye yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS alıyor, sevdikleriyle istedikleri gibi mesajlaşıyorlar.

Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi’nden hemen yararlanmak için CEPDOLUSU yazın, 7999′a ücretsiz SMS gönderin ve dolu dolu mesajlaşın.

Aylık 9 TL karşılığında bu pakete abone olabilirsiniz.

9 TL’ye KDV (18%) ve ÖİV(25%) dahildir.



Nasıl Alırım

Cep Dolusu SMS paketi almak için “CEPDOLUSU” yazıp 7999′a ücretsiz olarak kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz. Online Self Servis’ten “Mesaj Paketleri” adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.

Kuralları:
* Günlük maksimum SMS gönderimi 100 SMS’dir. Günlük 100 SMS üzerindeki kullanımlar abonenin mevcut paketinin SMS ücreti üzerinden ücretlendirilir.
* Mevcut ve yeni tüm Vodafone faturasız Vodafone aboneleri “Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi”nden yararlanabilir.
* 7999 servis numarasına gonderilen SMS ücretsizdir.
* SMS Paketi periyodik olarak her ayın sonunda abonenin hesabında yeterli bakiye olduğu anda düşülerek yenilenir. Abone talep ederse paketini iptal edebilir.
* Vodafone Cep Dolusu Mesaj paketini iptal etmek için abone “IPTAL CEPDOLUSU” yazıp 7999′e SMS atabilir.
* Vodafone Cep Dolusu SMS Paketi’nden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir.
* Kazanılan SMS’ler sadece yurtiçindeki şebeke içi ve diger operatörlere gönderimler için geçerlidir, özel servis kullanımları için geçerli değildir.
* Kullanılmayan SMS’ler 30 gün sonunda bir sonraki aya devretmez ve silinir.
* Şebeke içi geçiş, iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka bir operatöre geçiş durumlarında eğer varsa kalan SMS hakkı silinir.
* Vodafone Süper SMS Paketi olanlar Vodafone Cep Dolusu Mesaj Paketi’nden de faydalanabilir.
* Kampanyaya katılım bedeli 9 TL’dir. Bu bedel kampanyaya katılım mesajını takiben bakiyeden anında düşer.
* Vodafone “Cep Dolusu Mesaj Paketi”ni istediği tarihte sona erdirme hakkını saklı tutar.
* Kalan bakiyeyi öğrenmek için BAKIYE CEPDOLUSU” yazıp 7999′a sms gönderilmelidir.
* Servis numarası 29.04.2010 itibariyle 7333 yerine 7999 olarak degistirilmistir.

Benzer Yazilar

Her yöne Bin(1.000) SMS Türkcell Kamu Hatlarında

Avea 9 tl ye her yöne 1000 bin sms, Avea İçi 10000 bin Sms Kampanyası Bilgileri

Turkcell Full Paket Nedir Nasıl Yaparım

Türkcell Genc Nar Paketini Nasıl Yaparım Bilgiler Detayları
Tags:
vodafone sms paketi nasıl bakılıo
Vodafone Her Yöne 3000 SMS Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : Vodafone Her Yöne 3000 SMS, Vodafone Her Yöne 3000 SMS nasıl yaparım, Vodafone Her Yöne 3000 SMS nedir
Vodafone Her Yöne 3000 SMS Nasıl Yapılır

Read more »

Vodafone CepLimitsiz Günboyu Konuşun

Her yöne günde toplam 10 dakika konuştuktan sonra tüm Vodafonelularla bedava konuşmak istiyorsanız.

Ayda 20 TL yükleyin, her gün toplam 10 dakika istediğiniz operatörden istediğiniz kişiyi arayın, günün geri kalanında tüm Vodafonelularla bedava konuşun.

Nasıl Üye Olurum.
CEPLIMITSIZGUNBOYU” yazıp 7048′e kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz. Online Self Servis’ten “Tarife İşlemleri” adımından hemen tarife değişikliği yapabilirsiniz.



Online Self Servis üyesi değilseniz hemen üye olmak için tıklayın.

Ayrıca:Heryöne 3000 SMS: Cep Dolusu SMS alın ayda 9 Tlye yurtiçi heryöne tam 3000 SMS hediye kazanın

Benzer Yazilar

Vodafone Pin Puk Kodunu Nereden Öğrenebilirim

Hepsiburada Vodafone’lulara özel 30 TL indirim

Vodafone Trendyol Kampanyasına Nasıl Katılırım

Vodafone Faturana Otomatik Ödeme Talimatı Ver Kazan
Vodafone CepLimitsiz Günboyu Konuşun yazısına ait etiketler : Vodafone CepLimitsiz avantajı nedir, Vodafone CepLimitsiz nasıl yapılır, Vodafone CepLimitsiz nedir, Vodafone CepLimitsiz özellikleri, Vodafone CepLimitsiz tarifeye nasıl geçerim
Vodafone CepLimitsiz Günboyu Konuşun

Read more »

Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar

Cumartesi ve Pazar sevdiklerinizle daha fazla mı konuşuyorsunuz?

Vodafone’un yeni Haftasonu Paketi ile artık haftasonları Vodafone’lu sevdiklerinizle rahat rahat konuşabileceksiniz. Haftasonu Paketi’ne abone olun, ayda sadece 9 TL’ye Cumartesi ve Pazar günleri Vodafone’lu sevdiklerinizle konuşabileceğiniz tam 2.000 dakikanız olsun.

Haftasonu Paketi’ne abone olmak için yapmanız gereken “HAFTASONU” yazıp 7580′e SMS olarak ücretsiz göndermek! Siz de tarifenize ek olarak Haftasonu Paketi’ne abone olun, Cumartesi-Pazar tüm Vodafonelularla rahat rahat konuşun.

Haftasonu Paketi yurtiçi Vodafone’lularla her haftasonu kullanabileceğiniz aylık 2.000 dakika içermekte olup ayda 9 TL karşılığında satın alınmaktadır.



Paketinizde kalan dakikaları öğrenmek için “BAKIYE HAFTASONU” yazıp 7580′e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.

Nasıl Alırım.
Haftasonu Paketi için “HAFTASONU” yazıp 7580′e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz.

Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar yazısına ait etiketler : Vodafone 9tl ye haftasonu paketi, Vodafone cumartesi pazar konuşmak bedava, Vodafone haftasonu konuşma paketi, Vodafone haftasonu sınırsız paketi
Vodafone Haftasonu Paketi Cumartesi Pazar

Read more »

Vodafone Gece Tarifesi Paketi

“Akşam 21:00′den sonra arkadaşlarımı daha çok arıyorum, keşke geceleri kullanabileceğim dakikalar satın alabilseydim!” diyenlerden misiniz?

Vodafone’un yeni Gece Paketi ile artık akşamları sevdiklerinizle rahat rahat konuşabileceksiniz. Gece Paketi’ne abone olun, ayda sadece 9 TL’ye haftanın her günü akşam 21:00 – sabah 09:00 arası Vodafone’lu sevdiklerinizle konuşabileceğiniz tam 2.000 dakikanız olsun.

Gece Paketi’ne abone olmak için yapmanız gereken “GECE” yazıp 7580′e SMS olarak ücretsiz göndermek! Siz de tarifenize ek olarak Gece Paketi’ne abone olun, geceleri sevdiklerinizle rahat rahat konuşun.

Gece Paketi yurtiçi Vodafone’lularla haftanın her günü akşam 21:00 � sabah 09:00 arası kullanabileceğiniz aylık 2.000 dakika içermekte olup ayda 9 TL karşılığında satın alınmaktadır.

Paketinizde kalan dakikaları öğrenmek için “BAKIYE GECE” yazıp 7580′e ücretsiz SMS göndermeniz yeterlidir.



Nasıl Yaparım.
Gece Paketi için “GECE” yazıp 7580′e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. Size en yakın Vodafone Cep Merkezi’ne uğrayabilirsiniz. Müşteri Hizmetlerimize Vodafone Hatlarınızdan 542 ‘yi ;diğer operatörlerden ve Sabit hatlardan 4440542′yi arayarak ulaşabilirsiniz.

* Gece Paketi bireysel faturalı ve faturasız aboneler için geçerlidir.
* Gece Paketi haftanın her günü gece 21.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında kullanılmak üzere Vodafone’lularla geçerli 2.000 dakika içerir.
* Verilen dakikalar sadece yurtiçi Vodafone yönüne olan aramalar için geçerlidir. Verilen dakika sınırını dolduran aboneler, sonraki görüşmeleri için mevcut tarifelerinde geçerli şebeke içi görüşme ücretleri üzerinden ücretlendirilir.
* Gece paketine abone olmak için “GECE”, aboneliğiniz varsa kalan dakika bakiyenizi öğrenmek için “BAKIYE GECE”, iptal etmek için “IPTAL GECE” yazıp 7580′e SMS gönderebilirsiniz. 7580 servis numarasına göndereceğiniz tüm SMS’ler ücretsizdir.
* Gece Paketi’nin ücreti 9 TL’dir. Faturasız hat kullanıyorsanız, bu ücret onay mesajını takiben bakiyenizde yeterli lira olması durumunda anında düşer ve abonelik iptal edilmezse periyodik olarak her dönem sonunda ücreti bakiyenizden (yeterli olması durumunda) düşerek paket aboneliğiniz yenilenir. Faturalı hat kullanıyorsanız, paket ücreti faturanıza ilk ay haricinde tam yansıtılır ve iptal edilmediği durumda her fatura dönemi sonunda ücreti faturaya yansıtılarak paket aboneliğiniz yenilenir. Faturalı abonelikler için ilk ay, aylık paket ücreti ve dakika adedi; paketi satın alma tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.Paket, faturalı aboneler için fatura dönemi boyunca veya faturasız aboneler için 30 günlük periyod için geçerlidir ve ücretlendirme periyodu 30 saniyedir.
* Paket dahilindeki görüşmeler, görüşme başına 60 dakika ile sınırlıdır. Bir çağrıda en fazla 60 dk görüşülebilir.
* Özel servis numaraları ve konferans görüşme servisi aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paket dahilindeki dakikalar 3. şahıslara transfer edilemez.
* Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçindeki aramalarda geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
* Kurumsal aboneler bu paketten faydalanamaz. Bireysel hatlarda, bir abone en çok 3 hattı için Gece Paketi satın alabilir.
* Gece Paketi’ni 7580 SMS servis numarası ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla satın alabilir veya aboneliğiniz varsa iptal edebilirsiniz.
* Paket dahilindeki kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez, silinir.
* Şebeke içi geçiş (faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya), iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka operatöre geçiş durumlarında eğer varsa paketin dakika bakiyesi silinir ve paket aboneliği iptal edilir.
* Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir, abonelik başlangıcı talep edildiğinde paket hemen devreye girer.
* Faturalı hat abonesiyseniz, paketteki dakikaların geçerli olduğu zaman aralığı dışında başlatılan çağrılar için görüşmenin bir kısmının zaman aralığı içerisinde kalması durumunda, görüşmenin zaman aralığı içinde kalan kısmı paketinizdeki dakikalardan kullanılır. Aynı şekilde paketin geçerli olduğu zaman aralığı içinde başlatılan çağrılarda görüşmenin bir kısmının zaman aralığı dışında kalması durumunda sadece zaman aralığı içerisinde kalan süre paketinizdeki dakikalardan kullanılır.
* Faturasız hat abonesiyseniz, paketteki dakikaların geçerli olduğu zaman aralığı dışında başlatılan çağrılarda görüşmelerin bir kısmı zaman aralığı içerisinde kalsa da paket dahilinde kullanılamamaktadır ve mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Ancak zaman aralığı içinde başlatılan çağrılarda görüşmenin bir kısmının zaman aralığı dışında kalması durumunda sadece zaman aralığı içerisinde kalan süre paketinizdeki dakikalardan kullanılır.
* Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Mesaj paketini iptal etmek için abone “IPTAL GECE” yazıp 7580′e mesaj atabilir. Paketin dönem sonuna kadar abonenin dakika hakkı geçerli olup, dönem sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
* Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem başlatılacak olup hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
* Vodafone, Gece Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kurallar:
* Gece Paketi bireysel faturalı ve faturasız aboneler için geçerlidir.
* Gece Paketi haftanın her günü gece 21.00 ile sabah 09.00 saatleri arasında kullanılmak üzere Vodafone’lularla geçerli 2.000 dakika içerir.
* Verilen dakikalar sadece yurtiçi Vodafone yönüne olan aramalar için geçerlidir. Verilen dakika sınırını dolduran aboneler, sonraki görüşmeleri için mevcut tarifelerinde geçerli şebeke içi görüşme ücretleri üzerinden ücretlendirilir.
* Gece paketine abone olmak için “GECE”, aboneliğiniz varsa kalan dakika bakiyenizi öğrenmek için “BAKIYE GECE”, iptal etmek için “IPTAL GECE” yazıp 7580′e SMS gönderebilirsiniz. 7580 servis numarasına göndereceğiniz tüm SMS’ler ücretsizdir.
* Gece Paketi’nin ücreti 9 TL’dir. Faturasız hat kullanıyorsanız, bu ücret onay mesajını takiben bakiyenizde yeterli lira olması durumunda anında düşer ve abonelik iptal edilmezse periyodik olarak her dönem sonunda ücreti bakiyenizden (yeterli olması durumunda) düşerek paket aboneliğiniz yenilenir. Faturalı hat kullanıyorsanız, paket ücreti faturanıza ilk ay haricinde tam yansıtılır ve iptal edilmediği durumda her fatura dönemi sonunda ücreti faturaya yansıtılarak paket aboneliğiniz yenilenir. Faturalı abonelikler için ilk ay, aylık paket ücreti ve dakika adedi; paketi satın alma tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir.Paket, faturalı aboneler için fatura dönemi boyunca veya faturasız aboneler için 30 günlük periyod için geçerlidir ve ücretlendirme periyodu 30 saniyedir.
* Paket dahilindeki görüşmeler, görüşme başına 60 dakika ile sınırlıdır. Bir çağrıda en fazla 60 dk görüşülebilir.
* Özel servis numaraları ve konferans görüşme servisi aramaları paket kapsamına dahil değildir. Paket dahilindeki dakikalar 3. şahıslara transfer edilemez.
* Paket dahilinde görüşme hakkı sadece yurtiçindeki aramalarda geçerli olup, yurtdışında veya KKTC’de Roaming halindeyken yapılan aramalar hariçtir.
* Kurumsal aboneler bu paketten faydalanamaz. Bireysel hatlarda, bir abone en çok 3 hattı için Gece Paketi satın alabilir.
* Gece Paketi’ni 7580 SMS servis numarası ya da Müşteri Hizmetleri aracılığıyla satın alabilir veya aboneliğiniz varsa iptal edebilirsiniz.
* Paket dahilindeki kullanılmayan dakikalar dönem sonunda devretmez, silinir.
* Şebeke içi geçiş (faturalıdan faturasıza veya faturasızdan faturalıya), iptal, dondurma, devir, numara taşıma ile başka operatöre geçiş durumlarında eğer varsa paketin dakika bakiyesi silinir ve paket aboneliği iptal edilir.
* Dakika paketinden yararlanabilmek için hattın aktif konumda olması gerekmektedir, abonelik başlangıcı talep edildiğinde paket hemen devreye girer.
* Faturalı hat abonesiyseniz, paketteki dakikaların geçerli olduğu zaman aralığı dışında başlatılan çağrılar için görüşmenin bir kısmının zaman aralığı içerisinde kalması durumunda, görüşmenin zaman aralığı içinde kalan kısmı paketinizdeki dakikalardan kullanılır. Aynı şekilde paketin geçerli olduğu zaman aralığı içinde başlatılan çağrılarda görüşmenin bir kısmının zaman aralığı dışında kalması durumunda sadece zaman aralığı içerisinde kalan süre paketinizdeki dakikalardan kullanılır.
* Faturasız hat abonesiyseniz, paketteki dakikaların geçerli olduğu zaman aralığı dışında başlatılan çağrılarda görüşmelerin bir kısmı zaman aralığı içerisinde kalsa da paket dahilinde kullanılamamaktadır ve mevcut tarifeniz üzerinden ücretlendirilir. Ancak zaman aralığı içinde başlatılan çağrılarda görüşmenin bir kısmının zaman aralığı dışında kalması durumunda sadece zaman aralığı içerisinde kalan süre paketinizdeki dakikalardan kullanılır.
* Abone talep ederse paketini iptal edebilir. Mesaj paketini iptal etmek için abone “IPTAL GECE” yazıp 7580′e mesaj atabilir. Paketin dönem sonuna kadar abonenin dakika hakkı geçerli olup, dönem sonunda paket iptal edilir ve yenilenmez.
* Paketin FCT cihazlarında ve ticari amaçlı olarak kullanılmaması gereklidir. Tespit edilen aboneler için ilgili yasal işlem başlatılacak olup hatları tek taraflı olarak iptal edilebilecektir.
* Vodafone, Gece Paketi’ni istediği tarihte sona erdirme veya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Benzer Yazilar

Her yöne Bin(1.000) SMS Türkcell Kamu Hatlarında

Türkcell Sınırsız Facebook Paketine Nasıl Üye Olurum Nasıl Yaparım Detayları

Vodafone Lira Transferi Nasıl Yapılır Faturalı Faturasız

Turkcell Full Paket Nedir Nasıl Yaparım
Tags:
Vodafon gece tarifesi ne zaman yapılır
Vodafone Gece Tarifesi Paketi yazısına ait etiketler : Vodafone Gece Tarifesi avantajları neler, Vodafone Gece Tarifesi kaç dakika konuşabiliyorsun, Vodafone Gece Tarifesi kaca sms göndereceğim, Vodafone Gece Tarifesi nasıl üye olurum, Vodafone Gece Tarifesi nasıl yapılır, Vodafone Gece Tarifesi ne zaman geçerli, Vodafone Gece Tarifesi ne zamana kadar geçerli, Vodafone Gece Tarifesi nedir, Vodafone Gece Tarifesi saat kaçtan sonra geçerli
Vodafone Gece Tarifesi Paketi

Read more »

Vodafone 3G’nin 2. Yılı Kampanyası

Türkiye’nin dört bir yanında, Vodafone’un güvenilir kapsama alanında, cepten ve bilgisayardan Süper İnternet’i hizmetinize sunuyoruz.

- 15 Ağustos’a kadar cepten internet hediye !
- Televizyondan internet için Webbox ayda 10 TL !
- Herkes bilgisayardan internete girsin diye vodem sadece 5 TL !
- Herkes akıllı telefon sahibi olsun diye HTC Wildfire S ayda +5 TL !



Süper interneti denemeyen kalmasın diye 15 Ağustos’a kadar, süper internet paketi olmayanlara cepten internet hediye. Katılmak için KUTLAMA yazarak 3636′ya ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Benzer Yazilar

Turkcell Vınn nasıl iptal Ederim Nasıl Edilir

Hepsiburada Vodafone’lulara özel 30 TL indirim

Vodafone Cep Aran Kampanyası Nasıl Yapılır Şartları Koşulları

Bimeks’te tek üründe yüzde 20, İkinci üründe yüzde 50 indirim
Vodafone 3G’nin 2. Yılı Kampanyası yazısına ait etiketler : Vodafone 3G'nin 2. Yılı Kampanyası
Vodafone 3G’nin 2. Yılı Kampanyası

Read more »

Tüm illerde burs veren yerler 2011

İstanbulda Burs Veren Vakıflar:

Vakfın Adı: Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Selahattin Pınar Caddesi Aralık Sokak Efer Apartmanı No:7/3 Mecidiyeköy
Telefon: 0212 213 55 75
Faks: 0212 213 55 75

Vakfın Adı: Helezon İşadamları Derneği
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Büyük Karaman Caddesi No:38 Fatih
Telefon: 0212 631 89 64
Faks: 0212 631 89 64

Vakfın Adı: Elginkan Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Yüzbaşı Kaya Aldoğan Sokak No:6 80300 Zincirlikuyu
Telefon: 0212 275 30 40
Faks: 0212 266 54 49

Vakfın Adı: Aydın İli ve İlçeleri Eğitim, Araştırma ve Yardım Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Süleyman Seba Caddesi Tikveş Palas Apatmanı No85 Maçka/Beşiktaş
Telefon: 0212 261 18 02
Faks: 0212 236 55 99

Vakfın Adı: MESS Eğitim Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Kore Şehitleri Caddesi No: 20/3 Ergin Apartmanı Zincirlikuyu
Telefon: 0212 272 87 83
Faks: 0212 266 40 87

Vakfın Adı: Alarko Eğitim ve Kültür Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Muallim Naci Caddesi No:113-115 Ortaköy
Telefon: 0 212 227 52 00
Faks: 0 212 259 49 09

Vakfın Adı: Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Cumhuriyet Caddesi Itır Apartmanı No295 Kat:5 Daire:10 Harbiye-Şişli
Telefon: 0212 246 20 81
Faks: 0212 247 51 11

Vakfın Adı: Çankırılılar Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Ali Sami Yen Sokak No:2/5 Gayrettepe
Telefon: 0212 274 85 00
Faks: 0212 274 95 95

Vakfın Adı: Anadolu Eğitim Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Hürriyet Mahallesi İzzetpaşa Caddesi No:1 Çağlayan
Telefon: 0212 224 21 19
Faks: 0212 291 11 97

Vakfın Adı: İSTEK Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: İbrahim Ağa Mahallesi Köftüncü Sokak No:81010 Acıbadem
Telefon: 0216 326 34 15
Faks: 0216 326 34 15

Vakfın Adı: İzzet Baysal Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Tersane Caddesi Abdüssellam Sokak İzsalhan No:1 Karaköy
Telefon: 0 212 255 45 55
Faks: 0 212 255 44 92



Vakfın Adı: Emir Kültür Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Meydan Sokak Hayran Apartmanı No:4/23 Akatlar
Telefon: 0212 287 29 05
Faks: 0212 257 88 00

Vakfın Adı: Hikmet Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Beşyüzevler Caddesi No:7/B Gaziosmanpaşa
Telefon: 0212 617 58 73
Faks: —

Vakfın Adı: Şahinler Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Keresteciler Sitesi Mehmet Akif Bey Caddesi Camcyoğlu Sokak No:3 Merter
Telefon: 0212 637 08 30
Faks: 0212 637 08 43

Vakfın Adı: Memurlar Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Oğuzhan Caddesi Oğuzhan Apartmanı No:19/3 Fındıkzade
Telefon: 0212 631 01 01
Faks: 0212 533 34 10

Vakfın Adı: Hüsnü M Özyeğin Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Büyükdere Caddesi Stad Han No:85 Kat:2 Mecidiyeköy
Telefon: 0212 217 04 01
Faks: 0212 213 50 66

Vakfın Adı: Hanımlar Eğitim ve Kültür Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Keçi Hatun Mahallesi Haseki Caddesi No:63 Aksaray
Telefon: 0212 632 69 76
Faks: 0212 530 45 44

Vakfın Adı: Ayhan Şahenk Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Ayazağa Köy Yolu No:12 Kat:5 Ayazağa
Telefon: 0212 289 98 98
Faks: 0212 289 98 99

Vakfın Adı: Bayburtlular Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Kızılelma Caddesi Ahmet Hikmet Sokak No:37 Fındıkzade
Telefon: 0212 632 20 25
Faks: 0212 632 20 09

Vakfın Adı: Ensar Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Süleymaniye Caddesi No:11 Süleymaniye
Telefon: 0212 527 49 47
Faks: 0212 522 46 02

Vakfın Adı: Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı
İl: İstanbul
Vakfın Adresi: Selahattin Pınar Caddesi Aralık Sokak Efer Apartmanı No:7/3 Mecidiyeköy
Telefon: 0212 213 55 75
Faks: 0212 213 55 75

Tüm illerde burs veren yerler 2011 yazısına ait etiketler : 2 yıllık üniversite için burs veren yerler, 2011 burs başvurusu, 2011 burs için başvuru tarihleri, 4 yıllık üniversite burs başvuru, başvuru şartları, burs, burs başvurusu ne zaman, burs için başvurular, burs nasıl başvurulur, burs veren kuruluşlar, burs veren kurumlar, burs veren vakıflar, burs veren vakıflar 2011, burs veren yerler, burs veren yerler 2011, burs veren yerler istanbul, burslar için başvuru, İstanbul, İstanbul burs veren yerler, ne zaman burs için başvuru, nereden burs alabilirim, tüm illerde burs veren yerler, üniversite bursları, üniversite bursu veren yerler, üniversite için burs
Tüm illerde burs veren yerler 2011

Read more »

Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır

Webbox Nedir ?
Webbox klavye gibi bir aleti televizyona bağlayarak tv den internete girmeye yarayan cihazdır. Peki özelikleri nelerdir:
* 3G şebeke destekli
* Tak-çalıştır (plug & play) özelliği
* Opera Mini Tarayıcı
* FM Radio
* microSD kart desteği
Tak çalıştır özelliği sayesinde saniyeler içinde internet’e erişim ve e-posta kullanımı sağlayabilir, özel arayüzü üzerinden Facebook’tan arkadaşlarınızı takip edebilir, Opera Mini tarayıcısı üzerinden Internette dolaşabilir, radyo dinleyebilir, resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Webbox sayesinde aboneler artık Internet’e bağlanmak için bilgisayar kullanmak zorunda kalmayacak. Aboneler sadece bir klavyeden oluşan 3G destekli Webbox’ı televizyona bağlayarak, e-postalarına ulaşabilecek ve kolayca Internet deneyimini yaşayabilecek. Webbox ile Facebook ve Twitter gibi ön yüklü gelen sosyal ağlara erişmek mümkün olabilecek. Ayrıca Vodafone Live uygulamasının ön yüklü geldiği cihazda resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşılabilecek. Çok Yakında Vodafone’da.



Televizyonunuz üzerinden Internet’e bağlanmanızı sağlar FM Radio desteği sayesinde radyo dinleyebilirsiniz Kullanımı kolaydır (tak ve çalıştır) Opera Mini tarayıcı üzerinden internette dolaşabilirsiniz Vodafone Live uygulaması sayesinde resim, video, müzik ve haber içeriklerine ulaşabilirsiniz

Benzer Yazilar

4G Nedir Ne Zaman Çıkıyor 4G li Telefonlar nasıl kullanılır

Turkcell Vınn nasıl iptal Ederim Nasıl Edilir

Aile Hekimim Kim Aile Hekimimi Nasıl Öğrenirim

Rüyada bebek görmek
Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır yazısına ait etiketler : televizyondan internete giriş, tv Webbox bağlantısı nasıl yapılır, tvden internete bağlan, Vodafone Webbox avantajları, Vodafone Webbox Nedir
Vodafone Webbox Nedir Televizyondan İnternete Nasıl Bağlanılır

Read more »

26 Temmuz 2011 Salı

Üniversite Tercih İşlemleri Nasıl Yapılır 2011 ?

25 Temmuz ile 5 Ağustos arasında yapılacak olan tercihler için yapılması gerekenler;

1- Tercihler için en son tarih 5 Ağustus, buna çok dikkat edin ve asla işinizi son güne bırakmayın.
2- Bu adresteki yazımızı inceleyerek, ÖSYM’nin Tablo 3A , Tablo 3B, Tablo 4 ve Tablo 5′i açıp inceleyerek kendinize en uygun tercih listesini oluşturun.

3- Bir kimlik belgesi ile herhangi bir ÖSYM başvuru merkezi veya görevli okullara gidip tercihlerinizi yapın. Okullarda yapacağınız tercih için sizden 3 TL alınacaktır. Tercihler için adayın ÖSYM şifresini bilmesi gerekiyor. Şifresini bilmeyenlerden şifre öğrenme bedeli olarak da 2 TL alınacak.



4- Tercihlerini okullara gitmeden yapmaka isteyenler; eğer internet bağlantınız varsa hiçbir yere gitmeye gerek kalmadan evinizden kendinizde ÖSYM’nin web sitesi üzerinden tercih yapabilirsiniz. Ama herhangi bir yanlış yapmamanız için bu yolu tercih etmemenizi öneririz. İnternetten kendi tercihlerini yapacak olan adayların ÖSYM’nin weeb sitesi olan http://www.osym.gov.tr/ adresine girip sol taraftaki TERCİHLER kısmından kullanıcı adı(TC kimlik numarası) ve şifresiyle giriş yapıp tercihlerini seçmesi gerekiyor.

Bu işlemler ile birlikte 2011 yılı ÖSYM yerleştirme işlemini gerçekleşitirmiş oluyorsunuz.

Benzer Yazilar

2011 Ortaöğretime Geçiş Sistemi Tercih Başvuru İşlemleri

Bilgisayar Parçaları Nelerdir Bilgisayar Malzemeleri

Olgunluk Sınavı Nedir Hakkında Bilgiler

2011 SBS Sonuçları Öğren
Tags:
tercihler nas, tercih işlemleri nasıl yapılır, açıköğretim tercih işlemleri nasıl yapılır, 2 yıllık açıköğretim puanları 2011, tercihleri nasıl yapıcaz, ösym 2011 iki yıllık tercihler nasıl yapılacak, 2011 üniverste tercihi nasıl yapacam, 2011 tercih nasıl yapılır ünv, 2011 TERCİH İŞLEMİNİ NASIL YAPACAĞIZ ÖSYM, 2011 İKİ YILLIK ÜNV TERCİHLERİ HANGİ TABLODAN VE NASIL YAPILIR
Üniversite Tercih İşlemleri Nasıl Yapılır 2011 ? yazısına ait etiketler : 0 üniversite taban puanları ve sıralamaları | 2 yıllık açıköğretim bölümleri | 2 yıllık açıköğretim puanları 2011 | 2 yıllık anasınıfı bölümü | 2 yıllık çocuk gelişimi puanları | 2009-2010 | 2010 taba
Üniversite Tercih İşlemleri Nasıl Yapılır 2011 ?

Read more »

23-24 Temmuz 2011 Açık Lise Sınavı Soru ve Cevapları

23-24 TEMMUZ 2011 AÇIKÖĞRETİM LİSESİ SINAV SONUÇLARI

23 Temmuz 2011 ve 24 Temmuz 2011 günü yapılan Açıköğretim Lisesi Sınav Sonuçları 20 Ağustos 2011 günü açıklanacaktır. Sonuçlar açıklanınca bu sayfadan öğrenebilirsiniz…



AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ MEZUNİYET ŞARTLARI
(Aşağıdaki şartlar öğrenimlerine Genel Kültür, Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Yabancı Dil ve Türkçe Matematik alanında devam eden öğrenciler için geçerlidir.)
Öğrenim gördüğü toplam dönemin en az 8 veya üzeri olması,
Toplam kazanılan kredinin en az 192 veya üzeri olması,
Ortak derslerin tamamını başarması veya muaf olması,Dil ve Anlatım dersinden muafiyet olmaması nedeniyle mutlaka başarılması,
Alan kredisinin 80 veya üzerinde olması (Genel Kültür alanı hariç),
Alan derslerinin tamamından en az bir defa sınava girilmiş olunması,
Açık Öğretim Lisesinde en az bir dönem sınava katılmış olması,
Not: Öğrenimlerine “Alansız” olarak devam eden öğrencilerimiz henüz mezuniyet aşamasına gelmemişlerdir.

Benzer Yazilar

2011-TODAİE Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Sınavı 07 mayıs 2011

Açık Öğretim Lisesi 2011 – 2012 1.Dönem Kayıt Kılavuzu

2011 Uzman Jandarma Okulu Giriş sınavı Sonuçları Soru Cevapları

Olgunluk Sınavı Nedir Hakkında Bilgiler
Tags:
23-24 temmuz 2011 aöl açık öğretim lisesi sınav soruları sonuçları, aöl 23 24 temmuz sınav soru ve cevapları, 23 24 temmuz aöl sınav soru ve cevapları, aöl soru ve cevapları, 23 24 temmuz 2011 aÇIK LİSE SORU VE CEVAPLARI, 23 24 temmuz açık lise sınav soruları, aöl 23 24 temmuz sınav soruları, 23 24 temmuz aol sınav soruları, aöl 23 24 temmuz 2011 sınav soruları, 23 – 24 Temmuz 2011 AÖL Açıköğretim Lisesi Sınav Soruları Cevapları
23-24 Temmuz 2011 Açık Lise Sınavı Soru ve Cevapları yazısına ait etiketler : 2011 açıklise sınav soruları ve cevapları | 23 temmuz 2011 açıköğretim lisesi sınavı | 23 temmuz açıköğretim lisesi sınav sonuçları ne zaman açıklanır | 23-24 Temmuz Açık lise sınav soruları ve cevapl
23-24 Temmuz 2011 Açık Lise Sınavı Soru ve Cevapları

Read more »

Açık İlköğretim 3.Dönem Sınav Sonuçları

19 Haziran 2011 Pazar günü yapılan açık ilköğretim 3.dönem sınav sonuçları açıklandı.

açık ilköğretim sınav sonuçlarını öğrenebilmek içinhttp://aio.meb.gov.tr/aionet/ogr_login.aspx adresine girerek giriş yapıp ders notlarınızı görebilirsiniz..



Tags:
açık ilköğretim 3 dönem sınav sonuçları, http aio meb gov tr aionet 19 haziran 3 dönem sınav sonuçları, açık ilköğretim 19 haziran 3 dönemsınav sonuçları, açık ilköğretim sınav sonuçları, açık ilkögretim2011 3 dönem sınav sonuçları, açıkilköğretim ilköğretim2011 3 dönem sınav sonuçları, acik ilkogretim sonuclari 3 donem, açık ilköğreetim, DIŞARDAN İLKÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI, AİO 19HAZİRAN SINAV SONUÇLARINA BAK
Açık İlköğretim 3.Dönem Sınav Sonuçları yazısına ait etiketler : 19 haziran açık ilköğretim sınavı sonucu, 2011 3.dönem açık ilköğretim sınavı sonucu, açık ilköğretim, açık ilköğretim 6.sınıf sınav sonucu, açık ilköğretim 7.sınıf sınav sonucu, açık ilköğretim 8.sınıf sınav sonucu, açık ilköğretim okulu, açıkilköğretim sonuçları, aio sınav sonucu, dışardan bitirme, dışardan ilkokul sınav sonuçları, halk eğitim ilköğretim sınav sonucu, III.dönem ilköğretim sınav sonucu
Açık İlköğretim 3.Dönem Sınav Sonuçları

Read more »

26 Temmuz 2011 SBS Yerleştirme Sonuçları

26 Temmuz 2011 tarihinde SBS puanı ile Fen, Anadolu ve Anadolu Meslek Liselerine yerleştirme sonuçları açıklanacak.

Yerleştirme Sonuçları açıklandığında asil ve edek olarak ha kazanan öğrenciler 1 -5 Ağustos tarihleri arasında kayıt yaptıracaklar…



Yerleştirme işlemi yapılarak öğrencilerin asil ya da mülakat hakkı kazandıkları tercihleri belirlendikten sonra, herhangi bir tercihine yerleşen öğrencilerin yerleştikleri tercihten daha üstteki tercihleri ile herhangi bir tercihine yerleşemeyen öğrencilerin tüm tercihleri dikkate alınarak yedek yerleştirme yapılacak.

Benzer Yazilar

SBS Tercihleri Nasıl Olacak 2011

2011 Ösym Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak Sonuçlar

2011 Tus Sonuçları

2011 SBS Sonuçları Öğren
Tags:
sbs okul yerleştirme, sbs yerleştirmeleri mülakat hakkı tarihleri, 26 temmuz sbs yerleştirme, anadolu liseleri yerleştirme 2011 sonuçları, anadolu liseleri yerleştirme sonuçları 2011, Beyin TR SBS Lise 1 Yerleştirme Sonuçları – Birinci Yerleştirme Sonuçları 26 Temmuz 2011, 26 temmuz 2011 lise tercih sonuçları, 2011 2012 lise tercih sonuçları, 201 sbs yerleştirme sonuçları, 26 temmuz 2011 lise yerleştirme sonuçları
26 Temmuz 2011 SBS Yerleştirme Sonuçları yazısına ait etiketler : 2011 anadolu meslek lisesi sonuçları, 2011 fen lisesi sonuçları, 2011 meslek liseleri sonuçları, 2011 sbs yerleştirme sonuçları, 2011 sbs yerleştirme sonuçları 26 temmuz 201, 2011 sbs yerleştirme sonuçları ne zaman, 2011 sbs yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak, anadolu liseleri, anadolu liseleri sonuçları, anadolu meslek lisesi, anadolulisesi sonuçları öğren, fen liseleri, hangi liseye girdim, hangi liseye kayıt oldum, hangi liseye yerleştirildim, hangi liseyi kazandım, kız meslek lisesi, lise sonuçları, oges, oges sonuçları, oges.meb.gov.tr, sağlık meslek lisesi, sbs okul yerleştirme sonuçları, sbs yerleştirme sonuçları
26 Temmuz 2011 SBS Yerleştirme Sonuçları

Read more »

İstanbul İmsakiye Sahur İftar Vakitleri Ne Zaman

2011 Ramazan ayının başlamasına 10 günden az bir süre kaldı. Bu yıl ramazan 1 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 29 Ağustos Pazartesi günü son bulacak. Yaz saati uygulaması ve günlerin uzun olmasından dolayı bu yıl ilk iftar 20:30‘da olacak. Özellikle sıcak havaların da etkili olduğu düşünülürse bu yıl ramazan ayında biraz zorlanacak gibiyiz; ancak niyet halis olunca Allah (cc) da müslüman alemine yardım edecektir. Bu yıl son iftar ise 19:52′de açılacak ve Ramazan ayı sona erecek.

İstanbul İmsakiye 2011



Benzer Yazilar

Yurtiçi Yurtdışı Namaz Ezan Vakitleri

İstanbul 2. Boğaz Projesi Başbakan Ak Parti İstanbul Projesi

2011 Yılı Diyanet Umre Fiyatları Ne Kadardır Ücretleri

Japonyada İkinci Deprem
İstanbul İmsakiye Sahur İftar Vakitleri Ne Zaman yazısına ait etiketler : 2011 iftar vakitleri, 2011 imsakiye, 2011 sahur vakitleri, istanbul imsakiye vakitleri, istanbul sahur vakitleri 2011
İstanbul İmsakiye Sahur İftar Vakitleri Ne Zaman

Read more »

Dişlerin Sararmaması İçin Neler Yapmalıyız

Dişlerimize bakmadığımız ve fırçalamadığımız zaman sarardığını zannederiz doğrudur fakat dişlerir sararması için size birkaç öneri sunacağız. İşte öniriler.
- Çay, kahve ve kola gibi renklendirici içeceklerin tüketimini azaltmalıyız
- Mümkün olduğu kadar lifli yiyecekler tüketilmeliyiz. Lifli gıdalar dişlere mekanik temizlik yapar.
- İşlenmiş ve rafine yiyeceklerden uzak durmalıyız.
- Günde en az 2 kere dişlerimizi fırçalamalıyız.
- Mutlaka 6 ayda bir diş hekimi kontrolü yaptırmalıyız.



Benzer Yazilar

2011 En Güzel Elbise Modelleri

Annenin Bilmesi Gerekenler Öneriler

Google Beğen Butonu Ne İşe Yarar Siteme Nasıl Eklerim +1 Buton

Ağız ve Diş Sağlığı İçin...
Dişlerin Sararmaması İçin Neler Yapmalıyız yazısına ait etiketler : diş sararması neden olur, diş sararması nedenleri, diş sarılığı nasıl geçer, diş sarılığı neden olur, dişim neden sararıyor
Dişlerin Sararmaması İçin Neler Yapmalıyız

Read more »

Türkiyedeki Gereksiz Vergiler

İto İstanbul Ticaret Odası 23 il merkezinde 3 bin 220 mükellefle anket ve yüz yüze görüşme yöntemiyle yapılan “Sosyolojik Açıdan Türkiye’de HalkınVergiye Bakışı” başlıklı bilimsel araştırmayı Yard.Doç. Dr. Filiz Baloğlu, Doç. Dr. Binhan Elif Yılmaz,Yard. Doç. Dr. Murat Şeker hazırladı. Projeyi ise Doç. Dr. Burhan Baloğlu yürüttü. İTO’nun aylık yayını olan İtovizyon Dergisi’nde yer alan araştırmadan “Türkiye’nin vergi sorununun temelinde güvensizlik ve adaletsizlik yatıyor” sonucu çıktı.
İşte Gereksiz Vergiler
* Özel tüketim vergisi
* Katma değer vergisi
* Damga vergisi
* Çevre ve temizlik vergisi
* Gelir vergisi
* Motorlu taşıtlar vergisi
* Kurumlar vergisi
* Emlak vergisi
* Harçlar
* Veraset ve intikal vergisi

ensonhaber.



Türkiyedeki Gereksiz Vergiler yazısına ait etiketler : türkiyede hangi vergiler gereksiz, türkiyedeki gereksiz vergiler, TURKİYEDEKİ VERGİ ORANLARI
Türkiyedeki Gereksiz Vergiler

Read more »

Lidanın Yararları Nelerdir

Aspartam, FDA tarafından onaylanmıştır.ABD hükümetine göre, aspartamın
güvenli bir tatlandırıcı. Devlet siteleri yanı sıra diğer birçok web sitesi
güvenlik aspartamın lida ile
tanıklık edecek. Öte yandan, uzun bir süre içinde yutma aspartam toksisitesi
hakkında konuşmak birçok web sitesi vardır. Hatta bazıları o seni öldürecek
söyleyerek kadar ileri gidiyor.

Aşağıda, Ia € ™ ve tehlikeler ve Aspartam güvenliği hakkında konuşmak bazı
bağlantılar lida zayıflama hapı
ile verilmiştir. Aspartam sağlık etkilemeye devam ediyor hakkında endişeleriniz
varsa, kendi sağlık kuruluşu ile görüşmeniz gerekir. Doktorunuz sizin özel
sağlık sorunları biliyor ve sizin için neyin en iyi olduğuna karar vermenize
yardımcı olabilir.



Benzer Yazilar

Doğum Kontrol Hapları Etkileri Yan Etkileri Zararları
Tags:
lidanın yararları nelerdir
Lidanın Yararları Nelerdir yazısına ait etiketler :
Lidanın Yararları Nelerdir

Read more »

Call of Duty Black Ops Bilgisayar Sistem Gereksinimleri

Sistem gereksinimleri

* Microsoft Windows XP Windows Vista ve Windows 7
* Intel Pentium 4 3.2 GHz ya da AMD Athlon 64 3200 + işlemci ya da daha iyisi
* 1 GB RAM
* 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT ya da daha iyisi ATI Radeon 1600XT yada daha iyisi
* 12 GB HDD alanı



Call of Duty Black Ops Bilgisayar Sistem Gereksinimleri yazısına ait etiketler : Call of Duty Black Ops bilgisayarım oynatmıyor, Call of Duty Black Ops hangi bilgisayarlar oynatır, Call of Duty Black Ops siyah ekran sorunu
Call of Duty Black Ops Bilgisayar Sistem Gereksinimleri

Read more »

Oruç Kimlere Farzdır Kimler Tutar

Oruç Kimlere Farzdır?


1- Oruç; akil, baliğ, mukîm olan ve gücü yeten her müslümana farzdır.
2- Kafir’e oruç farz olmadığı gibi müslüman olunca da kaza etmesi gerekmez.
3- Baliğ olmamış çocuğa oruç farz değildir. Ancak alışması için oruç tutması tavsiye edilir.
4- Deliye oruç farz değildir. Çünkü ona mükellefiyet yoktur. Yetişkin de olsa bunun için fidye verip yemek yedirmesi gerekmez.Kaynakwh webhatti.com: Oruç Kimlere Farzdır?
Hayatı kavrama ehliyetine sahip olmayan akıl hastasına, unutkanlığa mübtelâ olmuş çok yaşlı ihtiyarlara da oruç farz değildir.
5- Hasta olan bir kimse, iyileştiğinde orucunu kaza eder. Müzmin bir hastalık yüzünden oruç tutamayan kimse, çok yaşlı hastalığı hiç iyi olmayan bir hasta gibidir. Bunlar her gün bir fakire yemek yedirirler.
6- Hâmile ve emzikli kadınlar; hâmileliklerinden, çocuğu emzirememekten veya çocuğun sağlığından korkarlarsa, oruç tutmayıp sonradan kaza ederler.
7- Hayızlı ve nifaslı olan kadınlar, bu esnada oruç tutmayıp daha sonra kaza ederler.
8- Suda boğulma ve ateşte yanma tehlikesinde bulunan birini kurtarmak için, gerekirse oruç bozularak bunlar kurtarılır. Bu durumda da oruç kaza edilir.
9- Yolcu dilerse oruç tutar, dilemezse tutmaz. Bu yolculuk ister umre gibi bir defalık olsun, isterse nakliyecilik gibi devamlı olsun, kendi beldelerinde bulunmadıkça oruç tutmayabilirler. Daha sonra, tutmadıkları gün sayısınca orucu kaza ederler.



Tags:
Oruç kimler tutar
Oruç Kimlere Farzdır Kimler Tutar yazısına ait etiketler : kimler oruç tutar, kimlere oruç farzdır, orucu kimler tutabilir
Oruç Kimlere Farzdır Kimler Tutar

Read more »

Ramazanda Kimler Oruç Tutmaz

-Kimlerdir Ramazan ayında herkes oruçlu iken oruçlarını sonra tutma iznine sahip olanlar? Bu izin sahiplerini kısaca şöyle sıralamak mümkündür:

1- En başta oruç tutacak güce erişmemiş çocuklar: Bunlar ergenlik yaşına ulaşmadıkça oruç tutmakla yükümlü olmazlar. Tutarlarsa sevabı, onları alıştıranlara da şamil olur. Ergenlik yaşının son sınırı on beş yaş denmişse de, esas yükümlülük, kızlarda özel hal, erkek çocuklarda da ihtilam olma halinin başlamasıyla kesinleşir.

2- Yaşlanmış, kötürüm halindeki ihtiyarlar: Oruç tutacak kuvvete sahip olmayan bu yaşlıların halsizlikleri oruç tutmaları halinde daha da artacak, zor durumda kalacaklarsa tutmazlar. Bunların maddi imkanı müsait olanları, tutamadıkları her oruç başına yoksula birer (fitre miktarı) fidye verirler. Oruçlarını böyle tutmuş sayılırlar. Bunu veremeyecek durumda olanlardan ise Rabb’imiz onu da istemez, bağışlar, borçlu da kalmazlar..

3- Yaşlı değil, fakat hasta olanlar: Oruç tutacak olurlarsa hastalıkları fazlalaşacak, sıhhatleri daha da bozulacak.. Bunlar da sıhhatine kavuşunca tutmaya niyet ederek beklerler..

4- Hamile hanımlar: Taşıdıkları bebeklerine bir zarar geleceğini düşünüyorlarsa doğumdan sonraki müsait devrede tutmayı niyet ederek oruçlarını tehir ederler.

5- Doğum yapmış, çocuk emzirmekte olan anneler: Oruçlu iken sütün azalacağını, emen çocuğun, ya da annenin zarar göreceğini düşünüyorlarsa oruçlarını tehir eder, sonra tutarlar.



6- Her ay belli günlerdeki özel halleri başlamış bulunanlar: Bunlar da oruçlarını bu halleri başlayınca bırakırlar; bitince başlarlar. Bu özürlerini başlatmamak için önceden ilaç almaya mecbur değiller. Çünkü oruç tutamadıkları günlerinde de Rabb’imizin emrine itaat ettikleri için oruçlarını tehir etmekteler. Yani isyan yok yine emre itaat var.

7- Seferde olanlar: Oruç günlerinde doksan kilometreden az olmayan yolculuğa çıkmış bulunanlar tutarlarsa sevaplısını tercih etmiş olurlar, yolculuk sebebiyle tutmazlarsa izinden istifade etmiş olurlar, vebale girmiş olmazlar. Çünkü Rabb’imiz kulları için zorluk değil kolaylık murad etmekte, güçlerinin yeteceğini emretmiş bulunmaktadır.

Demek ki, mazereti olanların oruç tutamayışlarında bir vebal söz konusu olmamaktadır. Ancak özürlü olmadıkları halde kulluk görevlerini yerine getirmeyenlerin sorumluluklarının da ağır olacağına işaret olunmakta, mazeretsiz alenen oruç yiyene, ‘aleni günahkar’ adı verilmekte, aflarının da kolay olmayacağına dikkat çekilerek, baştan iyi düşünmeleri ikazına muhatap olmaktalar..

Allah tuttuğumuz Orucu kabul etsin. (Amin)

Zaman Gazetesi – Ahmed Şahin

Benzer Yazilar

bayburt 2011 MHP Milletvekili Adayları Tam Listesi

Hoş Kız Olmak İstanbulda Kamera İzle

kahramanmaraş 2011 MHP Milletvekili Adayları Tam Listesi

Turkcell Bedava Çalarken Dinletler
Ramazanda Kimler Oruç Tutmaz yazısına ait etiketler : hangi hastalıktan oruç tutulmaz, hastalık oruç tutmamaya engel mi, kimler oruç tutmaz, oruç tutmamak için neler engeldir
Ramazanda Kimler Oruç Tutmaz

Read more »

Burcu Esmersoy Kimdir Biyografisi Resimleri



1976 Doğumlu Çerkez asıllı ünlü Türk televizyon sunucusudur. Beşiktaş lisesini bitirip istanbul üniversitesinden mezun oldu.1997 “Miss International” güzellik yarışmasında birinci seçilerek japonyada temsil hakkı kazandı. 2000 ile 2005 yılları arasında CNN Türk’te spor departmanında dış haber editörlüğü, muhabirlik ve spor spikerliği yaptı. Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve programlar yaptı. 2010 yılında vizyona giren “Romantik Komedi” filminde küçük bir rol oynadı ve filmdeki dansıyla büyük beğeni topladı.



Benzer Yazilar

Çağatay Ulusoy Kimdir Hayatı Hakkında Bilgiler

Lamborghini Aventador’un Resimleri Videosu Fiyatı

Beren Saatin Genç Yaşta Ölen Sevgilis Efe Kimdir

9 Nisan Aslan Burcu Yorumları
Burcu Esmersoy Kimdir Biyografisi Resimleri yazısına ait etiketler : burcu esmersoy hangi kanalda, burcu esmersoy kimdir
Burcu Esmersoy Kimdir Biyografisi Resimleri

Read more »

Kredi Alirken Nelere Dikkat Edilmeli

Artık günümüzde krediyi herkes kullanmaya başladı kredilerin cazip ve kurlarının düşük olması kullanılmasını dahada artırıyor. Ayrıca kredi kullanılırken belli dikkat edilmesi gerekenler var bunları sizler için yazacağım.
1-Yeterince araştırma yapmamak:Bankalar arasında faiz oranları oynayabiliyor bunun için kullanıcının araştırma yapması gerekmektedir.
2-Sadık Kalma:Bankasına sadık kalma araştırmama.
3-Nakit miktarını bilememe: Bankadan ne kadar nakit kullanağını bilememe
4-Banka maliyetini hesaplayamama:
5-Ödemeyi geciktirme



Benzer Yazilar

Online Alışveriş - Binlerceurunvar.com

Bel Ağrısı Nasıl Geçer?

Garanti Bankası Emniyet Mensuplarına Polislere Kredisi

Öğrenci Öğrenim Katkı Burs Ödeme Bilgileri Ödeme Sorgulama
Kredi Alirken Nelere Dikkat Edilmeli yazısına ait etiketler : kredi alırken dikkat edilecekler, kredi alırken neler yapılmalı, kredi nedir
Kredi Alirken Nelere Dikkat Edilmeli

Read more »

24 Temmuz 2011 Pazar

Turkcell TL Kartları Ne Kadar Fiyatı

Turkcellde bulunan hazır kartların fiyatlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Turkcellde tl yükledikten sonra 90 gün boyunca hatıınız kapanmadan kullanabilirsiniz.







Benzer Yazilar

Turkcell Cep-T Paracard Nedir Nasıl Yapılır

GençTurkcell'li Nokia C3'ün Konuşma Ve İnternet Kampanyası

Türkcell 1'E 5 Veren Aylık Nar Kampanyasına Nasıl Katılırım

Tıkla Konuş Nedir Nasıl Yapılır

Bilgisayar Parçaları Nelerdir Bilgisayar Malzemeleri
Turkcell TL Kartları Ne Kadar Fiyatı yazısına ait etiketler : tukcell standart kart fiyatı ne kadar, turkcell 10 tl lik kart fiyatı ne kadar, turkcell 5 tl lik kart ne kadar
Turkcell TL Kartları Ne Kadar Fiyatı

Read more »

Facebook İletişim Bilgileri Sayfası Nasıl Yapılır

1-Anlık Mesajlaşma Rumuzu: Paylaştınız yazıların kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz

2-Cep Telefonu:Cep telefonu numaranızın kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz

3-Sabit Tel:Ev yada iş numaranızın kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz

4-Güncel Adres: Adresinizin kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz

5-İnternet Sitesi:Size ait yada herhangibir sitenin kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz





6-Memleket:Kaldıgınız ülke,il,ilçenin kimlerin görüp göremeyeceğiniz ayarlayabilirsiniz

7-Beni arkadaş olarak ekleme:Arama sonuçlarından ve profilinden seni kimlerin arkadaş olarak ekleyebileceğini kontrol etmek için kullanbilirsiniz

8-Bana mesaj gönderme:Arama sonuçlarından ve profilinden sana kimlerin mesaj gönderebileceğini kontrol etmek için kullanbilirsiniz

Benzer Yazilar

Facebookta İstemediğiniz Mesajları Engelleme Mesaj Gönderilerini Engelleme

Facebookta Arkadaşlık İsteği Nasıl Olur

Tıkla Konuş Nedir Nasıl Yapılır

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu Al Nasıl Alınır

Türkcell Sınırsız Facebook Paketine Nasıl Üye Olurum Nasıl Yaparım Detayları
Tags:
facebook iletişim bilgilerine nası girerim, facebook sayfa iletişim bilgileri
Facebook İletişim Bilgileri Sayfası Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : Facebook İletişim Bilgileri Sayfası Nasıl Yapılır
Facebook İletişim Bilgileri Sayfası Nasıl Yapılır

Read more »

İstanbul Güvenlik Görevlisi İş İlanları

GÜVEN GROUP KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ istanbul genelinde güvenlik görevlisi alacağını duyurdu son başvuru tarihi 23.07.2011 bilgiler
İşveren Türü : Özel
Toplam Açık İş Sayısı : 3
İş Sözleşmesi Tipi : Belirsiz Süreli (Daimi)
Çalışma Şekli : Tam Süreli
Sürücü Belgesi : B
Askerlik Durumu : Farketmez

GÜVEN GROUP KORUMA VE ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTS. ŞTİ. (Özel) nerede:
ŞERİFALİ MH. BAYRAKTAR BLV. DİVAN SK. SARILAR APT. NO: 21/4 ÜMRANİYE ÜMRANİYE İSTANBUL / TÜRKİYE





İstanbul Güvenlik Görevlisi İş İlanları yazısına ait etiketler : istanbl güvenlik göreclisi alımları, istanbul güvenlik görevlisi iş açıkları şirketleri
İstanbul Güvenlik Görevlisi İş İlanları

Read more »

Niğde Üniversitesi Nasıl Bir Okul Resimleri

Coğrafi konum olarak; Konya, Kayseri, Adana, İçel, Nevşehir, Aksaray illerinin ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından çok elverişli bir konumdadır.
Doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü turizm bölgesi Kapadokya’nın bir parçası sayılan Niğde; Roma Havuzu, Gümüşler Manastırı, Kemerhisar Tiyana Antik Su Kemerleri, Kavlaktepe yeraltı şehri, Erken Dönem Hıristiyan yapıları, Selçuklu ve diğer medeniyetlerden kalma tarihi eserleri, dağcılık ve tırmanma alanlarında dünyaca ünlü Demirkazık Dağı, Aladağlar Milli Parkı, Bolkarlar, diğer doğal güzellikler ve Çiftehan Kaplıcaları ile önemli bir turizm kentidir.
Niğde Üniversitesi’nin kurulup gelişmesine paralel olarak bir üniversite kenti haline gelen Niğde, kent içi ulaşımın ucuz ve sorunsuz olması, barınma imkânlarının yeterliliği, halkın öğrenciye sıcak yaklaşımı ve her konuda kolaylık sağlaması, suç oranının çok düşük olması, sakin ve güvenilir bir sosyal yapıya sahip olmasıyla üniversite öğrencileri açısından çok cazip bir Anadolu kentidir.
Niğde Üniversitesi’nin kendine yüklediği sorumluluk; öğrenciye sadece diploma vermek değil, geleceğe yönelik kariyer ve kişisel yaşam için gerekli deneyimleri kazandırarak öğrenciyi hayata hazırlamaktır. Kariyer gelişimi açısından öğrencilerin güncel bilgi, araştırma, analiz, yorum ve sunum yetenekleri geliştirilirken, kulüp faaliyetlerinde yer almaları, müzik, spor, tiyatro gibi sosyal ve sanatsal etkinliklere katılımları teşvik edilerek kişisel ve sosyal yeteneklerini geliştirme konusunda olanaklar sunulmaktadır.
Niğde Üniversitesi, eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri yönünden aktif, üretken, günceli yakalayan, kendini sürekli yenileyen genç ve dinamik bir akademik kadroya sahiptir. Bu genç kadro içerisinde master ve doktorasını yurt dışındaki ve ülkemizdeki önemli üniversitelerde tamamlamış çok sayıda öğretim elemanı bulunmaktadır. İletişime açık, genç ve dinamik bu akademik kadro, öğrencilerle yakın ve samimi ilişkiler kurarak sorunlarına anında çözüm üretmenin yanı sıra, gerek kariyer gerekse kişisel gelişimleri noktasında öğrencilere yönelik önemli avantajlar sağlayabilmektedir.
Niğde Üniversitesi, bilimsel araştırma faaliyetleri bakımından da ülkemizin önemli üniversitelerinden biridir. Niğde Üniversitesi bünyesinde yürütülen, oldukça önemli araştırma projeleri Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi, Avrupa Birliği, DPT ve TÜBİTAK tarafından desteklenmektedir.
Niğde Üniversitesi bünyesinde; 5 Fakülte, 2 Enstitü, 2 Yüksekokul, 6 Meslek Yüksekokulu yanı sıra, rektörlüğe bağlı 5 Bölüm Başkanlığı ve 2 Uygulama Merkezi bulunmaktadır.







Benzer Yazilar

Niğde İli Hakkında Niğde Düğün Videoları İzle

Hangi İl Kaç Adet Milletvekili Çıkaracak Listesi İl İl

Tokiden 15 Yıl Vadeli 225 Tl ye Ev Ucuz Daire

2011 PMYO Giriş Sınavı Polis Okuluna Başvuru Tarihleri Ne Zaman Şartları Mülakat

2011 SBS Sonuçları Öğren
Tags:
niğde üniversitesi, niğde üniversitesi resimleri, niğde üniversitesi eğitim fakültesi, niğde üniversitesi resim, niğde üni için nasıl bir yer, niğde üniversitesinin resimleri, niğde üniversitesi resmi, niğde üniversitesi görüntüsü, nigde üniversitesi fotografları, niğde üniversitesi eğitim fakültesi foto
Niğde Üniversitesi Nasıl Bir Okul Resimleri yazısına ait etiketler : niğde üniversitesi iyi mi neden resimleri, niğde üniversitesi kontejanları, niğde üniversitesi nerede, niğde üniversitesi taban puanları ne kadar, niğde üniversitesinde ortam nasıl
Niğde Üniversitesi Nasıl Bir Okul Resimleri

Read more »

Ramazan Ayında Gündüz Kalkınca Okunacak Dualar

Bismillahirrahmanirra him.Selamun Aleykum

RAMAZAN’DA GÜNDÜZ OKUNAN KISA DUALAR

1- Günün Duasi:
“ALLAH’im! Bu günde tuttugum orucu (gerçek) oruç tutanlarin orucu gibi ve ibadetimi – gerçek- ibadet edenlerin ibadeti gibi kil; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandir; suçumu bu günde bagisla; ey alemlerin ilahi! Affet beni, ey suçlari affeden – Rabbim-!”

2- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni kendi hosnutluguna yakinlastirip, gazap ve azabindan uzaklastir. Bu günde ayetlerini okumaya beni muvaffak kil; rahmetin hakkina ey merhametlilerin en merhametlisi.”

3- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde bana zeka ve uyaniklik (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batil islerden uzaklastir. Bu günde indirdigin her hayirdan bana da bir nasip ayri; cömertligin hakkina ey cömertlerin en cömerdi!.”

4- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde emrini uygulamak için beni güçlendir; bu günde zikrinin güzel tadini bana tattir; kereminle beni bu günde sükrünü eda etmek için hazirla; bu günde hifzin ve örtünle beni (günah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretlisi!”

5- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni magfiret dileyenlerden, sana itaat eden salih kullarindan ve mukarrep velilerinden kil; lütuf ve sefkatin hakkina ey merhametlilerin en merhametlisi!”

6- Günün Duasi
“ALLAH’im! Sana karsi isledigim günahtan ötürü bu günde beni yalniz birakma; azap kirbacinla beni cezalandirma; bu günde gazabina vesile olacak seylerden beni uzaklastir; -sonsuz- lütfun ve nimetlerin hakkina, ey sevkli insanlarin en büyük arzusu!”

7- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde oruç tutup ibadete durmam için bana yardimci ol; bu günün sürçme ve günahlarindan beni uzaklastir; bu günde sürekli olarak seni zikretmegi bana nasip eyle; tevkifinle ey yolunu sasanlari hidayet eden!”

8- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde öksüzlere merhamet etmeyi, -fakirlerin- karnini doyurmayi, karsima çikan herkese selam vermeyi ve degerli insanlarla oturup kalkmayi bana nasip eyle; iyilik ve ihsaninla, ey arzu edenlerin siginagi!”

9- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde genis rahmetinden beni nasipsiz birakma; açik delil ve burhanlarini bana göster ve beni alip en kapsamli hosnutluguna götür; muhabbetinle, ey sevkli insanlarin arzusu!”

10- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni sana tevekkül edenlerden, sana göre saadete erisenlerden ve sana yakinlasan kimselerden kil; ihsaninla ey arayanlarin en büyük talebi!”

11- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde iyilik ve ihsani bana sevdir; fisk ve günahtan beni nefret ettir; gazabini ve -cehennem- atesini bana haram kil; yardiminla ey imdat isteyenlerin imdadi!”

12- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde örtü ve iffetle beni ziynetlendir; bugün kanaat ve elde olana yetinme libasini bana giydir; beni bu günde adalet ve insafa sevk et ve korktugum her seyden beni emniyete al; koruma ve ismetinle; ey korkanlari koruyan -Rabbim-!”

13- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni (maddi ve manevi bütün) kir ve pisliklerden temizle; bu günde olmasi takdir edilen olaylara karsi beni sabirli kil. Bu günde takvali olmaya ve iyi insanlarla arkadaslik yapmaya beni muvaffak eyle; yardiminla, ey zavalli ve miskin insanlarin göz nuru!”

14- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde ayak sürçmelerimden dolayi beni cezalandirma; hata ve yanlislarimi bagisla. Bu günde beni bela ve afetlerin hedefi etme; izzetinle, ey müslümanlarin izzeti!”

15- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde bana husu ehlinin itaatini nasip eyle; mütevazi insanlar gibi dönüs yapip tövbe etmemle gögsümü genislet; emaninla, ey korkanlarin emani ve güveni!”





16- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde iyi insanlarla arkadas olmaya beni muvaffak kil ve kötü insanlarin arkadasligindan beni uzaklastir. Rahmetinle bana ebediyet ve sükunet yurdu olan -cennette- yer ver; ilahligin hakkina, ey alemlerin ilahi!”

17- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni salih amellere hidayet et; bu günde beni hacet ve arzularima kavustur. Ey açiklamaya ve sormaya ihtiyaci olmayan; ey alemdekilerin gögsünde bulunanlari (içinde geçenleri) bilen -Rabbim-! MUHAMMED’e ve onun tertemiz Ehl-i Beyti’ne rahmet et.”

18- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günün seherlerinin bereketlerinden yararlanmak için beni uyandir; nurlarinin isigiyla kalbimi aydinlat ve bütün uzuvlarimi bu günün eserlerinden, bereketlerinden yararlandir; nurun ile, ey ariflerin gönüllerini aydinlatan!”

19- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günün bereketlerinden nasibimi bol et; hayirlarina ulasma yolumu kolaylastir; iyi amellerinin kabulünden beni mahrum birakma; ey apaçik hakka hidayet eden -Rabbim-!”

20- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde cennet kapilarini (yüzüme) aç; cehennem kapilarini -yüzüme- kapat; bu günde Kur’an okumaya beni muvaffak kil; ey mü’minlerin kalplerine sukunet ve huzur indiren -Yüce ALLAH-!”

21- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni hosnutluguna götürecek bir kilavuz kil bana; bu gün Seytan’i bana ulastiracak hiç bir yol birakma; benim yerlesecegim ve rahat edecegim yeri cennet kil; ey arayanlarin hacetlerini yerine getiren -Rabbim-!”

22- Günün Duasi
“ALLAH’im! Fazl-u rahmetinin kapilarini bu günde yüzüme aç; bu günde bereketlerini üzerime indir ve beni hosnutluguna vesile olacak seylere muvaffak kil; beni cennetlerinin ortasina yerlestir; ey perisanlarin duasini kabul eden -ALLAH-!”

23- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde beni günah ve kusurlardan yikayip temizle; kalbimin imtihaninda bana kalplerin takvasini ver; ey günahkarlarin sürçmelerini bagislayan -Rabbim-!”

24- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde seni razi edecek seyleri senden diliyor ve seni rahatsiz edecek seylerden sana siginiyorum. -ALLAH’im!- Bu günde sana itaat edip karsi gelmemek için senden tevfik ve yardim diliyorum; ey el açip dilenenlere cömert davranan -Rabbim-!”

25- Günün Duasi
“ALLAH’im! Beni, bu günde velilerini seven, düsmanlarina düsmanlik besleyen ve peygamberlerinin sonuncusu -MUHAMMED Mustafa’nin (s.a.a.)- sünnetine uyan kimselerden kil; ey peygamberlerin kalplerini koruyan -Yüce ALLAH-!”

26- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde çabami mükafatlandir; günahimi bagisla; amelimi kabul buyur ve gözümü -günahlara- kapa; ey duyanlarin en iyi duyani!”

27- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde bana kadir gecesinin sevabini lutfeyle; islerimi zorluktan kolayliga dönüstür; mazeretlerimi kabul buyur; günah ve vizr-u vebali üzerimden kaldir; ey salih kullarina sefkatli olan!”

28- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çogalt; -dünya ve ahirette- sorumlu oldugum seyleri hazirlayarak bana lütuf ve bagista bulun; bugünde vesileler arasindan sana vesilemi yakinlastir bana; ey israrla -yalvaranlarin- israri kendisini -baskalariyla ilgilenmekten- alikoymayan -Rabbim-!”

29- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde rahmetinle beni kapla; bu günde bana -iyi amelleri yapmak için- tevfik ve -kötü amellerden- korunma -gücü- lutfeyle ve beni süphe ve suç unsuru addedilecek seylerin karanligindan temizle; ey mü’min kullarina merhametli olan -Rabbim-!”

30- Günün Duasi
“ALLAH’im! Bu günde tuttugum orucu kendin ve Resulün begendigi sekilde mükafatlandirip kabul buyur ve onun furuunu -iman ve ihlas olan- usuluyla pekistir; efendimiz MUHAMMED ve onun tertemiz Ehl-i Beyti hakkina, -ey Rabbim!- Ve bütün övgüler alemlerin rabbi olan ALLAH’a mahsustur.”

Tags:
ramazan ayında dualar
Ramazan Ayında Gündüz Kalkınca Okunacak Dualar yazısına ait etiketler : ramazan sabah duaları, ramazanda sabah okunacak dualar
Ramazan Ayında Gündüz Kalkınca Okunacak Dualar

Read more »

Adnan Menderes Üniversitesi Memur Alımı

Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden:
Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili
maddeleri ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliği Kadrolarına Yükseltilme ve Atanmalarda aranan Değerlendirme Ölçütleri ve
Puanlama Yönergesine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Üyesi alınacaktır. İlgililerin 657 sayılı Kanun’un
48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.
Başvuru süresi ilanın yayın tarihinden itibaren on beş gün olup başvurular şahsen yapılacak, posta ile yapılacak
başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir.
Başvuracak Adaylardan;
1 – Doçent kadroları daimi statüde olup, adayların başvuracakları anabilim dallarını belirten dilekçelerine,
özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı suretini, Doçentlik belgelerinin onaylı örneklerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve
yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;
Teslim edeceklerdir.
Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan
başvurular geçersiz sayılacaktır.
Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması ve
belgelendirilmesi gerekmektedir.
Duyurulur.

Detaylar Link Tıklayınız. http://statik.iskur.gov.tr/tr/eb/dosyalar/Adnan%20Menderes%20%C3%9Cniversitesi%20Rekt%C3%B6rl%C3%BC%C4%9F%C3%BCnden.doc%20%20%20%20%2003.08.2011.pdf





Benzer Yazilar

Niğde Üniversitesi Nasıl Bir Okul Resimleri

Açık Öğretim Lisesi 2011 – 2012 1.Dönem Kayıt Kılavuzu

2011 Türkiye İş Kurumu Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı Detayları Şartları Kimler Alınır ...

kars 2011 AKP Milletvekili Adayları Tam Listesi

Milletvekillerin emekli aylığı ve ikramiyesi
Adnan Menderes Üniversitesi Memur Alımı yazısına ait etiketler : adnan menderes üniversitesi işçi alımı, adnan menderes üniversitesi öğretim üyesi almı
Adnan Menderes Üniversitesi Memur Alımı

Read more »

Ramazan Duaları Oku

1. Günün Duası: “Allahummec’al siyamî fîhi siyam’es-saimîn ve giyamî fîhi giyam’el-gâimîn ve nebbihnî an nevmet’il-ğâfilîn ve heb lî curmî fîhi ya ilâh’el-âlemin ve’fu annî ya âfiyen an’il-mucrimîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu gerçek oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bu günde bağışla; ey âlemlerin ilâhı! Affet beni, ey suçları affeden. Rabbim!



دعاء اليوم الثاني: اللهمّ قَرّبْني فيهِ الى مَرْضاتِكَ وجَنّبْني فيهِ من سَخَطِكَ ونَقماتِكَ ووفّقْني فيهِ لقراءةِ آياتِكَ برحْمَتِكَ يا أرْحَمَ الرّاحِمين.

2. Günün Duası: “Allahumme garribnî fîhi ilâ merzâtike ve cennibnî fîhi min sehatike ve negimatike ve veffignî fîhi li-girâeti âyâtike bi-rahmetike ya erhem’er-râhimîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni kendi hoşnutluğuna yakınlaştırıp, gazap ve azabından uzaklaştır. Bu günde ayetlerini okumaya beni muvaffak kıl; rahmetin hakkına ey merhametlilerin en merhametlisi.


دعاء اليوم الثالث: اللهمّ ارْزُقني فيهِ الذّهْنَ والتّنَبيهَ وباعِدْني فيهِ من السّفاهة والتّمْويهِ واجْعَل لي نصيباً مِنْ كلّ خَيْرٍ تُنَزّلُ فيهِ بِجودِكَ يا أجْوَدَ الأجْوَدينَ

3. Günün Duası: “Allahummerzugnî fîh’iz-zihne ve’t-tenbîh ve bâidnî fîhi min’es-sefâheti ve’t-temvîh vec’al lî nesîben min kulli hayrin tunzilu fîh, bi-cûdike ya ecved’el ecvedîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde bana zekâ ve uyanıklık (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batıl işlerden uzaklaştır. Bu günde indirdiğin her hayırdan bana da bir nasip ayır; cömertliğin hakkına ey cömertlerin en cömerdi!


دعاء اليوم الرابع: اللهمّ قوّني فيهِ على إقامَةِ أمْرِكَ واذِقْني فيهِ حَلاوَةَ ذِكْرِكَ وأوْزِعْني فيهِ لأداءِ شُكْرَكَ بِكَرَمِكَ واحْفَظني فيهِ بِحِفظْكَ وسِتْرِكَ يا أبْصَرَ النّاظرين

4. Günün Duası: “Allahumme gavvinî fîhi alâ igameti emrik ve ezignî fîhi halâvete zikrik ve evzi’nî fîhi li-edâi şukrik bi-keramik vehfeznî fîhi bi-hifzike ve sitrik, ya ebsar’an-nâzirîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde emrini uygulamak için beni güçlendir; bu günde zikrinin güzel tadını bana tattır; kereminle beni bu günde şükrünü eda etmek için hazırla; bu günde hıfzın ve örtünle beni (günah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretli!


دعاء اليوم الخامس: اللهمّ اجْعَلْني فيهِ من المُسْتَغْفرينَ واجْعَلْني فيهِ من عِبادَكَ الصّالحينَ القانِتين واجْعَلْني فيهِ من اوْليائِكَ المُقَرّبينَ بِرَأفَتِكَ يا ارْحَمَ الرّاحِمين.

5. Günün Duası: “Allahummecalnî fîhi min’el-musteğfirîn, vec’alnî fîhi min ibâdik’es-sâlihîn’el-gânitîn, vec’alnî fîhi min evliyâik’el-mugarrabîn, bira’fetike ya erham’er-râhimîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni mağfiret dileyenlerden, sana itaat eden salih kullarından ve mukarreb velilerinden kıl; lütuf ve şefkatin hakkında ey merhametlilerin en merhametlisi!


دعاء اليوم السادس: اللهمّ لا تَخْذِلْني فيهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِتِكَ ولا تَضْرِبْني بِسياطِ نَقْمَتِكَ وزَحْزحْني فيهِ من موجِباتِ سَخَطِكَ بِمَنّكَ وأياديكَ يا مُنْتهى رَغْبةَ الرّاغبينَ

6. Günün Duası: “Allahumme la tehzulnî fîhi li-tearruzi ma’siyetik, velâ tazribnî bi-siyâti negimetik, ve zehzihnî fîhi min mûcibâti sehatike, bi-mennike ve eyâdîke, ya muntehâ rağbet’ir-râğibîn.”

Anlamı: Allah’ım! Sana karşı işlediğim günahtan ötürü bu günde beni yalnız bırakma; azap kırbacınla beni cezalandırma; bu günde gazabına vesile olacak şeylerden beni uzaklaştır; -sonsuz- lütfün ve nimetlerin hakkına, ey şevkli insanların en büyük arzusu!


دعاء اليوم السابع: اللهمّ اعنّي فيهِ على صِيامِهِ وقيامِهِ وجَنّبني فيهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْني فيهِ ذِكْرَكَ بِدوامِهِ بتوفيقِكَ يا هاديَ المُضِلّين

7. Günün Duası: “Allahumme einnî fîhi alâ siyamihi ve giyamih, ve cennibnî fîhi min hefevatihi ve asamih, verzugnî fîhi zikreke bi-devamihi, bi-tevfigike ya hadiy’el-muzillîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde oruç tutup ibadete durmam için bana yardımcı ol; bu günün sürçme ve günahlarından beni uzaklaştır; bu günde sürekli olarak seni zikretmeği bana nasip eyle; tevfikinle ey yolunu şaşanları hidayet eden!


دعاء اليوم الثامن: اللهمّ ارْزُقني فيهِ رحْمَةَ الأيتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الكِرامِ بِطَوْلِكَ يا ملجأ الآمِلين.

8. Günün Duası: “Allahummerzugnî fîhi rahmet’el-eytami ve it’am’et-taam ve ifşa’es-selâm ve suhbet’el-kiram, bi-tavlike ya melce’el-amilîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde öksüzlere merhamet etmeyi, -fakirlerin- karnını doyurmayı, karşıma çıkan herkese Selâm vermeyi ve değerli insanlarla oturup kalkmayı bana nasip eyle; iyilik ve ihsanınla, ey arzu edenlerin sığınağı


دعاء اليوم التاسع: اللهمّ اجْعَلْ لي فيهِ نصيباً من رَحْمَتِكَ الواسِعَةِ واهْدِني فيهِ لِبراهِينِكَ السّاطِعَةِ وخُذْ بناصيتي الى مَرْضاتِكَ الجامِعَةِ بِمَحَبّتِكَ يا أمَلَ المُشْتاقين.

9. Günün Duası: “Allahummec’al lî fîhi nasiben min rahmetik’el-vasia, vehdinî fîhi li-berahinik’es-satia, ve huz bi-nasiyetî ila merzatik’el-camia, bi-mehabbetike ya emel’el-muştagîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde geniş rahmetinden beni nasipsi bırakma; açık delil ve burhanlarını bana göster ve beni alıp en kapsamlı hoşnutluğa götür; muhabbetinle ey şevkli insanların arzusu!


دعاء اليوم العاشر: اللهمّ اجْعلني فيهِ من المُتوكّلين عليكَ واجْعلني فيهِ من الفائِزينَ لَدَيْكَ واجْعلني فيهِ من المُقَرّبينَ اليكَ بإحْسانِكَ ياغايَةَ الطّالِبين.

10. Günün Duası: “Allahummec’alnî fîhi min’el-mutevekkilîne aleyke, vec’alni fîhi min’el-faizîne ledeyke, vec’alnî fîhi min’el-mugarrabîne ileyke, bi-ihsanike ya ğayet’et-talibîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni sana tevekkül edenlerden, sana göre saadete erişenlerden ve sana yakınlaşan kimselerden kıl; ihsanınla ey arayanların en büyük talebi!


دعاء اليوم الحادي عشر: اللهمّ حَبّبْ اليّ فيهِ الإحْسانَ وكَرّهْ اليّ فيهِ الفُسوقَ والعِصْيانَ وحَرّمْ عليّ فيهِ السّخَطَ والنّيرانَ بِعَوْنِكَ يا غياثَ المُسْتغيثين.

11. Günün Duası: “Allahumme habbib ileyye fîh’il-ihsan, ve kerrih ileyye fîh’il-fusûge ve’l-isyan, ve harrim aleyye fîh’is-sehate ve’n-nîran, bi-avnike ya ğiyas’el-musteğisîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde iyilik ve ihsanı bana sevdir; fısk ve günahtan beni nefret ettir; gazabını ve –cehennem- ateşini bana haram kıl; yardımınla ey imdat isteyenlerin imdadı!


دعاء اليوم الثاني عشر: اللهمّ زَيّنّي فيهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرني فيهِ بِلباسِ القُنوعِ والكَفافِ واحْمِلني فيهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّي فيهِ من كلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِكَ يا عِصْمَةَ الخائِفين.

12. Günün Duası: “Allahumme zeyyinnî fîhi bi’s-sitri ve’l-ifaf, vesturnî fîhi bi-libas’il-gunûi ve’l-kifaf, vehmilnî fîhi ala’l-adli ve’l-insaf, ve aminnî fîhi min kulli ma ehafu bi-ismetike ya ismet’el-haifin.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde örtü ve iffetle beni ziynetlendir; bugün kanaat ve elde olana yetinme libasını bana giydir; beni bu günde adalet ve insafa sevk et ve korktuğum her şeyden beni emniyete al; koruma ve ismetinle; ey korkanları koruyan -Rabbim-


دعاء اليوم الثالث عشر: اللهمّ طَهّرني فيهِ من الدَنَسِ والأقْذارِ وصَبّرني فيهِ على كائِناتِ الأقْدارِ ووَفّقْني فيهِ للتّقى وصُحْبةِ الأبْرارِ بِعَوْنِكَ يا قُرّةَ عيْنِ المَساكين

13. Günün Duası: “Allahumme tahhirnî fîhi min’ed-denesi ve’l-egdar, ve sabbirni fîhi alâ kainat’il-egdar, ve veffignî fîhi li’t-tuga ve suhbet’el-ebrar, bi-avnike ya gurrete ayn’il-mesakîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni (maddi ve manevi bütün) kir ve pisliklerden temizle; bu günde olması taktir edilen olaylara karşı beni sabırlı kıl. Bu günde takvalı olmaya ve iyi insanlarla arkadaşlık yapmaya beni muvaffak eyle; yardımınla, ey zavallı ve miskin insanların göz nuru!


دعاء اليوم الرابع عشر: اللهمّ لا تؤاخِذْني فيهِ بالعَثراتِ واقِلْني فيهِ من الخَطايا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْني فيه غَرَضاً للبلايا والآفاتِ بِعِزّتِكَ يا عزّ المسْلمين.

14. Günün Duası: “Allahumme la tuahiznî fîhi bi’l-aserat, ve egilnî fîhi min’el-hataya ve’l-hefevat, vela tec’alnî fîhi ğarazan li’l-belaya vel-afat, bi-izzetike ya izz’el-muslimîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde ayak sürçmelerimden dolayı beni cezalandırma; hata ve yanlışlarımı bağışla. Bu günde beni bela ve afetlerin hedefi etme; izzetinle, ey Müslümanların izzeti!


دعاء اليوم الخامس عشر: اللهمّ ارْزُقْني فيهِ طاعَةَ الخاشِعين واشْرَحْ فيهِ صَدْري بإنابَةِ المُخْبتينَ بأمانِكَ يا أمانَ الخائِفين.

15. Günün Duası: “Allahummerzugnî fîhi taat’el-haşiîn, veşreh fîhi sadrî bi-inabet’il-muhbitîn, bi-emanike ya eman’el-haifîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde bana huşu ehlinin itaatini nasip eyle; mütevazı insanlar gibi dönüş yapıp tövbe etmemle göğsümü genişlet; emanınla, ey korkanların emanı ve güveni!


دعاء اليوم السادس عشر: اللهمّ وَفّقْني فيهِ لِموافَقَةِ الأبْرارِ وجَنّبْني فيهِ مُرافَقَةِ الأشْرارِ وأوِني فيهِ بِرَحْمَتِكَ الى دارِ القَرارِبالهِيّتَكِ يا إلَهَ العالَمينِفين.





16. Günün Duası: “Allahumme veffignî fîhi li-muvafeget’il-ebrar ve cennibnî fîhi murafagat’el-eşrar, ve avinî fîhi bi-rahmetike ila dar’il-garari bi-ilahiyyetike ya ilah’el-alemîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde iyi insanlarla arkadaş olmaya beni muvaffak kıl ve kötü insanların arkadaşlığından beni uzaklaştır. Rahmetinle bana ebediyet ve sükûnet yurdu olan -cennette- yer ver; ilahlığın hakkına, ey âlemlerin ilahı!


دعاء اليوم السابع عشر: اللهمّ اهْدِني فيهِ لِصالِحِ الأعْمالِ واقْضِ لي فيهِ الحَوائِجَ والآمالِ يا من لا يَحْتاجُ الى التّفْسير والسؤالِ يا عالِماً بما في صُدورِ العالَمين صَلّ على محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرين.

17. Günün Duası: “Allahummehdinî fîhi li-salih’il-e’mali, vegzi lî fîh’il-havaice ve’l-amal. Ya men la yehtacu ile’t-tefsiri ve’s-sual. Ya alimen bima fî sudur’il-âlemin, salli alâ Muhammedin ve Âlih’it-tahirin.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni salih amellere hidayet et; bu günde beni hacet ve arzularıma kavuştur. Ey açıklamaya ve sormaya ihtiyacı olmayan; ey âlemdekilerin göğsünde bulunanları (içinde geçenleri) bilen –Rabbim-! Muhammed’e ve onun tertemiz Ehlibeyti’ne rahmet et.


دعاء اليوم الثامن عشر: اللهمّ نَبّهْني فيهِ لِبَرَكاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فيهِ قلبي بِضِياءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِكُلّ أعْضائي الى اتّباعِ آثارِهِ بِنورِكَ يا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفين.

18. Günün Duası: “Allahumme nebbihnî fîhi li-berakati esharih, ve nevvir fîhi galbî bi-ziyai envarih, ve huz bi-kulli â’zâî ile’t-tibai asarih, bi-nûrike ya munevvira gulûb’il-arifîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günün seherlerinin bereketlerinden yararlanmak için beni uyandır; nurların ışığıyla kalbimi aydınlat ve bütün uzuvlarımı bu günün eserlerinden, bereketlerinden yararlandır; nurun ile, ey ariflerin gönüllerini aydınlatan!


دعاء اليوم التاسع عشر: اللهمّ وفّرْ فيهِ حَظّي من بَرَكاتِهِ وسَهّلْ سَبيلي الى خَيْراتِهِ ولا تَحْرِمْني قَبولَ حَسَناتِهِ يا هادياً الى الحَقّ المُبين.

19. Günün Duası: “Allahumme veffir fîhi hazzî min berakatih, ve sehhil sebîlî ila hayratih, vela tehrimnî gabûle hasenatih, ya hadiyen ile’l-hagg’il-mubîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günün bereketlerinden nasibimi bol et; hayırlarına ulaşma yolumu kolaylaştır; iyi amellerinin kabulünden beni mahrum bırakma; ey apaçık hakka hidayet eden -Rabbim-!


دعاء اليوم العشرين: اللهمّ افْتَحْ لي فيهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّي فيهِ أبوابَ النّيرانِ وَوَفّقْني فيهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ يا مُنَزّلِ السّكينةِ في قُلوبِ المؤمِنين.

20. Günün Duası: “Allahummefteh lî fîhi ebvab’el-cinan, ve eğlig annî fîhi ebvab’en-nîran, ve veffignî fîhi li-tilavet’il-gur’an, ya munzil’es-sekîneti fî gulûb’il-mu’minîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde cennet kapılarını (yüzüme) aç; cehennem kapılarını -yüzüme- kapat; bu günde Kur’ân okumaya beni muvaffak kıl; ey müminlerin kalplerine sükunet ve huzur indiren -Yüce Allah-!


دعاء اليوم الحادي والعشرين: اللهمّ اجْعَلْ لي فيهِ الى مَرْضاتِكَ دليلاً ولا تَجْعَل للشّيْطان فيهِ عليّ سَبيلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لي منْزِلاً ومَقيلاً يا قاضي حَوائِجَ الطّالِبين.

21. Günün Duası: “Allahummec’al lî fîhi ila merzatike delîla, vela tec’al li’ş-şeytani fîhi aleyye sebîla, vec’al’il-cennete lî menzilen ve megîla, ya gaziye havaic’it-talibîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni hoşnutluğuna götürecek bir kılavuz kıl bana; bu gün Şeytan’ı bana ulaştıracak hiçbir yol bırakma; benim yerleşeceğim ve rahat edeceğim yeri cennet kıl; ey arayanların hacetlerini yerine getiren -Rabbim-!


دعاء اليوم الثاني والعشرين: اللهمّ افْتَحْ لي فيهِ أبوابَ فَضْلَكَ وأنْزِل عليّ فيهِ بَرَكاتِكَ وَوَفّقْني فيهِ لِموجِباتِ مَرْضاتِكَ واسْكِنّي فيهِ بُحْبوحاتِ جَنّاتِكَ يا مُجيبَ دَعْوَةِ المُضْطَرّين.

22. Günün Duası: “Allahummefteh lî fîhi ebvabe fazlik, ve enzil aleyye fîhi berakatik, ve veffignî fîhi li-mucibati merzatik, ve eskinnî fîhi buhbûhati cennatik, ya mucîbe davet’il-muztarrîn.”

Anlamı: Allah’ım! Fazl-ü rahmetinin kapılarını bugün yüzüme aç; bu günde bereketlerini üzerime indir ve beni hoşnutluğuna vesile olacak şeylere muvaffak kıl; beni cennetlerinin ortasına yerleştir; ey perişanların duasını kabul eden -Allah-!


دعاء اليوم الثالث والعشرين: اللهمّ اغسِلْني فيهِ من الذُّنوبِ وطَهِّرْني فيهِ من العُيوبِ وامْتَحِنْ قَلْبي فيهِ بِتَقْوَى القُلوبِ يا مُقيلَ عَثَراتِ المُذْنِبين.

23. Günün Duası: “Allahummeğsilnî fîhi min’ez-zunûb, ve tahhirnî fîhi min’el-uyûb, vemtehin galbî fîhi bi-tegv’el-gulûb, ya mugîle eserat’il-muznibîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde beni günah ve kusurlardan beni yıkayıp temizle; kalbimin imtihanında bana kalplerin takvasını ver; ey günahkârların sürçmelerini bağışlayan –Rabbim-!


دعاء اليوم الرابع والعشرين: اللهمّ إنّي أسْألُكَ فيه ما يُرْضيكَ وأعوذُ بِكَ ممّا يؤذيك وأسألُكَ التّوفيقَ فيهِ لأنْ أطيعَكَ ولا أعْصيكَ يا جَوادَ السّائلين.

24. Günün Duası: “Allahumme innî es’eluke fîhi ma yurzîk, ve eûzu bike mimma yu’zîk, ve es’eluk’et-tevfîge fîhi lien utîake vela a’siyek, ya cevad’es-sailîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde seni razı edecek şeyleri senden diliyor ve seni rahatsız edecek şeylerden sana sığınıyorum. -Allah’ım!- Bu günde sana itaat edip karşı gelmemek için senden tevfik ve yardım diliyorum; el el açıp dilenenlere cömert davranan –Rabbim-!


دعاء اليوم الخامس والعشرين: اللهمّ اجْعَلْني فيهِ محبّاً لأوْليائِكَ ومُعادياً لأعْدائِكَ مُسْتَنّاً بِسُنّةِ خاتَمِ انْبيائِكَ يا عاصِمَ قُلوبِ النّبييّن.

25. Günün Duası: “Allahummec’alnî fîhi muhibben li-evliyaik, ve muadiyen li-e’daik, mustennen bi-sunneti hatemi enbiyaik, ya asime gulûb’in-nebiyyîn.”

Anlamı: Allah’ım! Beni bu günde velilerini seven, düşmanlarına düşmanlık besleyen ve peygamberlerinin sonuncusu -Muhammed Mustafa’nın (s.a.a)- sünnetine uyan kimselerden kıl; ey peygamberlerin kalplerini koruyan -Yüce Allah-!


دعاء اليوم السادس والعشرين: اللهمّ اجْعَل سَعْيي فيهِ مَشْكوراً وذَنْبي فيهِ مَغْفوراً وعَملي فيهِ مَقْبولاً وعَيْبي فيهِ مَسْتوراً يا أسْمَعِ السّامعين.

26. Günün Duası: “Allahummec’al sa’yî fîhi meşkûran ve zenbî fîhi mağfûran ve amelî fîhi magbûlen ve aybî fîhi mestûra, ya esme’as-samiîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde çabamı mükâfatlandır; günahımı bağışla; amelimi kabul buyur ve gözümü –günahlara- kapa; ey duyanların en iyi duyanı!


دعاء اليوم السابع والعشرين: اللهمّ ارْزُقْني فيهِ فَضْلَ لَيْلَةِ القَدْرِ وصَيّرْ أموري فيهِ من العُسْرِ الى اليُسْرِ واقْبَلْ مَعاذيري وحُطّ عنّي الذّنب والوِزْرِ يا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحين.

27. Günün Duası: “Allahummerzugnî fîhi fazle leylet’il-gadri ve sayyir umûrî fîhi min’el-usri ile’l-yusr, vegbel meazîrî ve hutta anni’z-zenbe ve’l-vizr, ya raûfen bi-ibadih’is-salihîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde bana kadir gecesinin sevabını lütfeyle; işlerimi zorluktan kolaylığa dönüştür; mazeretlerimi kabul buyur; günah ve vizr-ü vebalı üzerimden kaldır; ey salih kullarına şefkatli olan!


دعاء اليوم الثامن والعشرين: اللهمّ وفّر حظّي فيهِ من النّوافِلِ واكْرِمْني فيهِ بإحْضارِ المَسائِلِ وقَرّبِ فيهِ وسيلتي اليكَ من بينِ الوسائل يا من لا يَشْغَلُهُ الحاحُ المُلِحّين.

28. Günün Duası: “Allahumme veffir hazzî fîhi min’en-nevafil, ve ekrimnî fîhi bi-ihzar’il-mesail, ve garrib fîhi vesîletî ileyke min beyn’il-vesail, ya men la yeşğaluhu ilhah’ul-mulihhîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-!


دعاء اليوم التاسع والعشرين: اللهمّ غَشّني بالرّحْمَةِ وارْزُقْني فيهِ التّوفيقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبي من غَياهِبِ التُّهْمَةِ يا رحيماً بِعبادِهِ المؤمِنين.

29. Günün Duası: “Allahumme ğaşşinî fîhi bi’r-rahmet, verzugnî fih’it-tevfîga vel-isme, ve tahhir galbî min ğayahib’it-tuhmet, ya rahimen bi-ibadih’il-mu’minîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde rahmetinle beni kapla; bu günde bana -iyi amelleri yapmak için- tevfik ve -kötü amellerden- korunma -gücü- lütfeyle ve beni şüphe ve suç unsuru addedilebilecek şeylerin karanlığından temizle; ey mümin kullarına merhametli olan -Rabbim!-


دعاء اليوم الثلاثين:: اللهمّ اجْعَلْ صيامي فيهِ بالشّكْرِ والقَبولِ على ما تَرْضاهُ ويَرْضاهُ الرّسولُ مُحْكَمَةً فُروعُهُ بالأصُولِ بحقّ سَيّدِنا محمّدٍ وآلهِ الطّاهِرين والحمدُ للهِ ربّ العالمين.

30. Günün Duası: “Allahummec’al siyamî fîhi bi’ş-şukri ve’l-gabûli alâ ma terzahu ve yerzah’ur-resûl, muhkemeten furûuhu bi’l-usûl, bi-haggi seyyidina Muhammedin ve Âlih’it-tahirîn, ve’l-hamdulillahi rabb’il-alemîn.”

Anlamı: Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu kendin ve resulün beğendiği şekilde mükâfatlandırıp kabul buyur ve onun furuunu -iman ve ihlâs olan- usulüyle pekiştir; efendimiz Muhammed ve onun tertemiz Ehlibeyti hakkında -Ey Rabbim!- Ve bütün övgüler âlemlerin rabbi olan Allah’a mahsustur.

İltiması dua

Benzer Yazilar

adıyaman 2011 MHP Milletvekili Adayları Tam Listesi

Ramazan Bayramı Tatili Kaç Gün 2011

CarrefourSA Ramazan Ayı Erzak Paketleri

kırıkkale 2011 MHP Milletvekili Adayları Tam Listesi

kırıkkale 2011 AKP Milletvekili Adayları Tam Listesi
Tags:
ramazan için paylaşımlar
Ramazan Duaları Oku yazısına ait etiketler : Ramazan Duaları Oku
Ramazan Duaları Oku

Read more »


Konuyu +1 Tıklayarak Beğenin

Yurtiçi Yurtdışı Namaz Ezan Vakitleri

Namaz Vakitleri, İmsak, İftar Saatleri



yurtdisi namaz saatleri, imsak duisburg, yurt içi yurt dışı namaz ezan vakitlerihttp://www.domatez.net/
Yurtiçi Yurtdışı Namaz Ezan Vakitleri yazısında telif haklarına ve yasalara aykırı bir bilgi veya link bulunuyorsa lütfen buradan iletişime geçiniz.

Tutmayın beni... Yorum yazcam.

Yorum ekleye bilir yada yazı için geri bildirim gönderebilirsiniz..Bu yazı için yorumlarına abone ol: subscribe to these comments RSS.

 
 
 
Yorum içerisinde kullanabileceğiniz Html tagları :
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Yazıya yorum yazdığınızda yorumunuzun hemen yanında bir Gravatarınız yayınlanacaktır.Hani benim Gravatarım?.

Read more »