25 Ocak 2011 Salı

Bilici Blog: (jap) IP Adresi Değiştiren Program

Read more »

(jap) IP Adresi Değiştiren Program

Saniyede bir ıp adresini değiştirebilen bu program çok kullanışlı olup ve kullanmasıda çok basittitir.




















Programı indir linkine tıklayarak indirebilirsiniz.İNDİR

Read more »

24 Ocak 2011 Pazartesi

Çaykur Çekiliş Sonuçları 20.10.2010-31.01.2011

Mutluluk için sloganı ile çaykur firması büyük bir kampanya imkanı sağladı.Bu kampanya ÇAYTAŞ Gıda Pazarlama ve Reklam Hiz. San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün 07/10/2010 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2426-8955  sayılı izni ile düzenlenmiştir.
- 20.10.2010-31.01.2011 tarihleri arasında Türkiye genelinde 141 adet Çaykur yetkili satış bayilerinden tek seferde her 10 TL ve katları tutarındaki (her 10 TL'ye bir (1) çekiliş kartı) Çaykur markalı ürün alışverişi için tüketicilere, alışveriş yaptıkları noktalardan 1 adet üzerinde kod bulunan katılım kartı verilecektir. 


- Tüketiciler; kartta yer alan şifreyi ad, soyad ve adres bilgileri ile birlikte aralarında birer boşluk bırakarak (ŞİFRE, AD, SOYAD, ADRES şeklinde)  Avea, Turkcell ve Vodafone  hatlarından 4544 numaralı kampanya hattına kısa mesaj göndererek kampanyaya katılacaklardır.
- Kampanyaya katılım Avea için 0,5 TL (KDV ve ÖİV dahil), Turkcell için 0,5 TL (KDV ve ÖİV dahil), Vodafone için 0,5 TL, (KDV ve ÖİV dahil) olarak ücretlendirilir.
Avea, Turkcell ve Vodafone kısa mesaj birim fiyatlarında meydana gelecek değişiklikleri yansıtma hakkını saklı tutar. Tüketiciler ayrıcawww.mutlulukicinkazan.com internet sitesi adresinden de katılabilirler.
- Tüm katılımlar içinde aynı şifre ile gerçekleşen mükerrer katılımlar elenecek, ilk yapılan katılımlar kabul edilecektir. 
- Kısa mesajla katılımlarda, ikramiyeler kısa mesajda ad-soyad-adres bilgisi yazan katılımcıya verilecektir.
- Bilgileri eksik olan katılımcılara çekiliş hakkı verilmeyecektir.
- Çekilişte ikramiye olarak, 1 Adet AUDİ Q7 TDI, 240 hp3.0 litre quattro tiptronic,  2 Adet MINI COOPER Otomobil, 100 Adet IPHONE 4 16gb Black Cep Telefonu, 300 Adet Tefal Çay Seti verilecektir.
- Çekiliş 04 Şubat 2011 tarihinde saat 13:00'de Titanic Business Otel İSTANBUL - ASIA Barbaros Hayrettin Paşa Cad. No: 34 KARTAL 34880/İSTANBUL adresinde noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
- Kazanan talihliler www.mutlulukicinkazan.com internet sitesinde ve 10.02.2011 tarihli Sabah Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır.
- Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden ÇAYTAŞ Gıda Pazarlama ve Reklam Hiz. San. ve Tic. A.Ş. sorumlu tutulamaz. 
- Asil talihliler  25.02.2011 tarihine kadar, yedek talihliler 10.03.2011 tarihine kadar kimliği ve ikramiye kazandığı üzerinde kod bulunan katılım kartı ile Çaytaş Gıda Pazarlama ve Reklam Hiz. San. ve Tic. A.Ş. Hürriyet Mah. E-5 Yan Yol Kartal İş Merkezi  A-Blok No: 63/5 Kartal - İstanbul adresine şahsen başvurmaları halinde, ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır.
- Bu tarihlere kadar kimliği ve ikramiye kazandığı üzerinde kod bulunan katılım kartı ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar.
- Bu çekilişe ÇAYTAŞ Gıda Pazarlama ve Reklam Hiz. San. ve Tic. A.Ş., kampanyaya katılan alışveriş noktaları çalışanları ve ilgili ajans çalışanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış olsalar dahi kazanmaları halinde ikramiyeleri verilmez.
- Aynı talihliye birden fazla ikramiye çıkması halinde, içlerinden ikramiye değeri yüksek olan ikramiye verilir.
- Kazanılan hak devredilemez, nakit karşılığı talep edilemez.
- KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler, yasal yükümlülükler ve harcamalar talihliye aittir. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
- Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye 0216/452 86 12 (pbx) nolu Kampanya Danışma Hattından  ulaşabilirsiniz.
- İkramiyelerin son teslim tarihi 11 Nisan 2011'dir.
- ÇAYTAŞ belirlenen süreden önce kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


Çaykur kampanya site adresi:www.mutlulukicinkazan.com 

Read more »

11 Ocak 2011 Salı

Kıvırcık Ali trafik kazası geçirdi, öldü, gözyaşları sel oldu! (Kıvırcık Ali kimdir?)

Kıvırcık Ali trafik kazası geçirdi, öldü, gözyaşları sel oldu! (Kıvırcık Ali kimdir?)
Kıvırcık Ali ismiyle ünlenen türkücü hayatını kaybetti. Isırgan Otu türküsü ile tanınan Kıvırcık Ali sevenlerini şoka uğrattı. Trafik kazası geçiren Kıvırcık Ali morga kaldırıldı.



Türk halk müziğinin önemli seslerinden Kıvırcık Ali ismiyle tanınan Ali Özütemiz geçirdiği elim bir trafik kazası sonucunda hayata veda etti. Sevenlerini ve yakınlarını şoka sokan Kıvırcık Ali’nin ölüm haberi, medya aracılığıyla bir anda Türkiye’nin her yerine yayıldı.

Haberi ilk duyuran medya organlarından birisi olan www.haberaktuel.com sitemiz, Kıvırcık Ali hakkında detaylı bilgileri de okurları için topladı.

Kıvırcık Ali, “Isırgan Otu” gibi seslendirdiği türkülerle türkü severlerin kalbinde taht kurmuştu. Kıvırcı Ali söylediği türkülerle yüzlerce konsere gitmiş ve hayranlarına en güzel türkülerini seslendirmişti.

Salı sabahı saat 05.30 sıralarında İstanbul Çatalca Tepecik mevkiinde meydana gelen trafik kazasında Kıvırcık Ali’nin otomobilinin kontrolden çıkarak takla attığı ifade edildi. Beşiktaş'taki stüdyosunda albüm çalışması yapan sanatçının sabaha karşı evine giderken kaza geçirdiği bildirildi. 42 yaşındaki Kıvırcık Ali’nin vefat ettiği, cesedinin ise hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Kıvırcık Ali adıyla bilinen Türk Halk Müziği sanatçısı Ali Özütemiz'in, TRT'deki bir müzik programına giderken kaza yaptığı öğrenildi. Özütemiz'in menajeri Uğur Özayvaz, yaptığı açıklamada Kıvırcık Ali'nin TRT'de öğlen saat 13:00'de olan bir müzik programına katılmak için evden sabah erkenden ayrıldığını söyledi.

Çatalca'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kıvırcık Ali'nin bir müzik programına katılmak için evden saat 4,5-5 gibi evden ayrıldığı öğrenildi. Kıvırcık Ali'nin kaza yaptığı aracın çekildiği otoparka gelen menajer Özayvaz, hurdaya dönen araçta bir müddet inceleme yaptı. Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Özayvaz, Kıvırcık Ali'nin TRT'deki bir müzik programına katılmak için evden erkenden ayrıldığını belirterek, "TRT'de saat 13'00'da canlı yayınlanacak olan müzik programına katılmak için erkenden evden ayrılmış. Yollar kayganmış ve takla atmaya başlamış. Bana da olayı TRT haber verdi. Onlar beni arayarak durumu bana söylediler." dedi.

Kaza sonucu feci şekilde can veren sanatçının yapımcısı Mustafa Kaçmaz ise, "Sabah canlı yayına yetişmek için evden çıkıyor. Yollardaki gizli buzlanmadan kaza yapıyor ve hayatını kaybediyor. Olayı haber alır almaz büyük şok yaşadık." diye konuştu.

Read more »