11 Ağustos 2011 Perşembe

Ziraat Bankası Başak Hesap Nedir Nasıl Kullanılır

Siz düşünmeyin, paranızı Başak Hesap değerlendirsin !
Başak Hesap, fon alım satım işlemlerini otomatik olarak gerçekleştiren TL vadesiz mevduat hesabı ürünüdür.
Başak Hesap’a para girişi olduğunda, 250.-TL sabit tutarın üzerinde kalan bakiye ile otomatik olarak T.C. Ziraat Bankası A.Ş. B Tipi Likit Fon alınır. Benzer şekilde, tüm nakit çıkışları (EFT, havale, devlet tahvili/hazine bonosu alımı, fon alımı, döviz alımı v.b.) ve ödemeler (Fatura, düzenli ödeme, v.b.) de otomatik olarak fon bozulması suretiyle gerçekleştirilir.


Başak Hesap özelliği; tüm Şubelerimiz, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığı ile tanımlanabilmektedir. Bu kanallardan tanımlama yapabilmek için, Bankamız nezdinde vadesiz mevduat hesabı ile söz konusu vadesiz hesaba bağlı yatırım hesabınızın bulunması ve hesapların tanımlama işleminin yapılacağı kanala tanımlanmış olması gerekmektedir.
Şubeden yapılan tanımlamalar, Bankamız nezdinde KMH (En az 150 TL limitli), Kredi Kartı, en az bir adet Otomatik/Düzenli Ödeme Talimatı (bireysel kredi taksit tahsilatı için alınacak düzenli ödeme talimatı haricinde) ürünlerinin tümüne sahip olan / tümü için başvuruda bulunan müşteriler için yapılabilecektir. İnternet bankacılığı ve telefon bankacılığı aracılığı ile yapılacak tanımlamalar için bahsi geçen koşullar aranmamaktadır.



Tags:

başak kart nasıl kullanılır

Ziraat Bankası Başak Hesap Nedir Nasıl Kullanılır yazısına ait etiketler : Ziraat Bankası Başak Hesap nedir, Ziraat Bankası Başak Hesap neleri kapsar
Ziraat Bankası Başak Hesap Nedir Nasıl Kullanılır

0 yorum:

Yorum Gönder