5 Ağustos 2011 Cuma

Saç Bakımı

Her kadının canı ciğeridir saçları. Kadınlar kendi aralarındaki en büyük farkı saçlarıyla yaratır. Kiminin bakımlı, kiminin yağlı veya kiminin kepeklidir. Şimdi sizlere saç bakımlarıyla ilgili birkaç tüyo vereceğiz.

Öncelikle turpla gerçekleştirebileceğiniz mucizevi yöntemi açıklayalım. Gereken malzemeler bir adet yumurta sarısı ile bir adet siyah turp. Siyah turpu rendeleyiniz. Rendeledikten sonra dört bardak kaynar su içinde biraz bekletin. Daha sonra suyu süzün ve bu suya yumurta sarısını katın. İyice karıştırdıktan sonra saça narin bir masaj yardımı ile yedirin. Sonra bir iki saat naylon sarılarak saçı bekletin. Ardından ılık suda güzelce şampuanlayarak saçınızı durulayın. Bu yöntemi devam ettirin ve faydasını görün.



Bir diğer yöntem ise oldukça pratik. Beş diş sarımsak ile bir soğanı ezerek bir kaşık zeytinyağı ve yumurta sarısı ile karıştırın. Bu işlem ardından krem kıvamına gelen karışımı saçınıza yedirin. Bu işlemi haftada bir gün yapmanızı tavsiye ediyoruz. Oldukça faydasını göreceksiniz.

Benzer Yazilar

Saç Dökülmesine Karşı Alınacak Önlemler Saçım Dökülüyor Ne Yapmalıyım

Güzel Görünmenin Sırları Nelerdir

İnternet Explorer Giriş Sayfam Değişmiyor Nasıl Değiştiririm

Annenin Bilmesi Gerekenler Öneriler

Saç Bakımı yazısına ait etiketler : saç bakımı, saç bakımı nasıl yapılır, saç bakımı nedir, saç bakımında dikkat edilmesi gerekenler, saç bakımında yapılması gerekenler
Saç Bakımı

0 yorum:

Yorum Gönder