5 Ağustos 2011 Cuma

Pedikür Nedir Nasıl Yapılır

Pedikür ayak sağlığını ve görselliğini koruma amacı ile yapılır. Açık ayakkabı giymek isteyen bayanlar bunları giymeden önce güzelce bir bakım yaptırmak ister ayağına. Kendi kuaförüne gider ve orada ayaklarına pedikür yaptırır.

Pedikür ayak bakımıdır. Bu bakım yapılırken kullanılacak olan aletlerin iyice temizlenmiş olmasına dikkat edilmelidir. Hatta bu konuda güvenmeyen kadınlar kendi bakım aletlerini yanlarında getirir. Çünkü temizlenmeyen bakım aletlerinde ayak mantarı olabilir. bu mantarlar da kolayca geçebilmektedir. Temizlik bu yüzden önemlidir.



Eğer bütçeyi pediküre ayırmak istemiyor da ucuz yollu halletmek istiyorsanız bu mümkün. Çünkü pedikürü evde kendiniz de yapmanız mümkün. İlk başta ayağınızı güzelce yıkayın. Sonra tırnaklarınızı istediğiniz şekilde törpüleyin. Sonra tırnak etlerini güzelce kesin. Sonra da ayağınıza kremlerle maske yapıp temizleyin.

Pedikür Nedir Nasıl Yapılır yazısına ait etiketler : pedikür nasıl yapılır, pedikür nedir, pedikürde dikkat edilmesi gerekenler, pedikürü nasıl yaparım
Pedikür Nedir Nasıl Yapılır

0 yorum:

Yorum Gönder