10 Ağustos 2011 Çarşamba

Nissan Juke Fiyatı Resimleri Özellikleri

Temmuz ayı otomobil satışlarının açıklanması ardından Nissan 2011 yılının Temmuz ayında elde ettiği rakamları ve Ağustos ayı kampanyalarını açıkladı. Yılın 7’inci ayında 62 bin 907 adet satışa ulaşan otomotiv sektöründe, bin 554 adet satış gerçekleştiren Nissan, geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 59 büyüyerek yüzde 2,47 pazar payına ulaştı.
Nissan Türkiye Genel Müdür Yardımcısı İlkim Sancaktaroğlu Temmuz ayı satış rakamlarına ilişkin olarak şu şekilde konuştu; Nissan Türkiye olarak başarı grafiğimizi istikrarla yükseltmeye devam ediyoruz. Temmuz ayında 43 bin 518 adete ulaşan binek araç segmentinde ise ilk on marka içerisine girmeyi başardık. Yine Temmuz ayı rakamı olarak geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 76 büyüyerek yüzde 3,4’lik pazar payı elde ettiğimizi de söylemek isterim. Ayrıca ilk yedi ayda toplam 483 bin 950 rakamına ulaşan sektörde 10 bin 118 adetlik satış gerçekleştirdik ve yüzde 2,09’luk genel pazar payına ulaştık. Toplam pazarda satışların yüzde 42,5 büyüdüğü dönemde, Nissan’ın satış adedi yüzde 109 arttı.
Nissan’ın kampanyaları Ağustos ayında da ses getiriyor
Nissan, Ağustos ayında farklı olmak isteyenlerin tercihi Juke için özel kampanya fırsatları sunuyor. Başlatılan kampanya kapsamında düz vites Juke için 10 bin liralık kredi kullananlara 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkânı sunulurken Juke dizel versiyonlarında ise Ağustos ayı boyunca KDV’nin yarısı Nissan tarafından ödeniyor.

Kompakt Crossover segmetinde ‘Şehrin Haylazı’ olarak adını duyuran Juke 1.5 dizel düz vites, 1.6 benzinli düz ve CVT vites seçeneklerini sunuyor. Juke’da ABS, EBD, 6 havayastığı gibi donanımlar standart olarak sunulurken, versiyonlarına göre ESP, Normal/Eco/Sport sürüş modlu Nissan Dynamic Control System, Cruise Control, akıllı anahtar, start-stop düğmesi ve Nissan Connect multimdeya-Navigasyon sistemi gibi üstün özellikler de içeriyor.
Micra kampanyasında da yüzde 0 faiz uygulaması yaz sonu fırsatları arasında dikkat çekiyor. Nissan, Ağustos ayı içerisinde Micra için 14 bin liralık kredi kullananlara 14 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanını sunuyor.


Trafikte rahat etmek isteyenlerin tercihi Micra’da ön, yan ve perde hava yastıkları ile ESP sistemi gibi standart özellikler bulunuyor. Micra’nın şehir dışındaki 4,3lt’lik yakıt tüketim değeri ve sınıfının en kısa dönüş yarıçapına (4,5m) sahip olması da önemli özellikleri arasında yer alıyor.








Nissan Juke Fiyatı Resimleri Özellikleri yazısına ait etiketler : Nissan, Nissan Juke, Nissan Juke fırsatı, Nissan Juke indirimi, Nissan Juke kampanyası, nissan juke özellikleri, nissan juke resimleri
Nissan Juke Fiyatı Resimleri Özellikleri yazısında

0 yorum:

Yorum Gönder