3 Ağustos 2011 Çarşamba

Kadınların Epilasyon Derdi

Hiç kuşkusuz kadınların çağımızdaki en büyük sorunu istenmeyen tüylerdir. O kadar büyük bir sorundur ki kimi kadınlarda b durum psikolojik bozulmalara yol açar.

Kadınların istenmeyen tüylerine kalıcı veya geçici oldukça fazla çözüm yolu vardır. Birincisi sir… Sir kadının son dönemde sık kullanmış olduğu bir epilasyon çeşididir. Fakat olumsuz bir yanı vardır. Epilasyon esnasında vücutta kızarıklık ve acı hissi bırakır. Bu kadınların canını çok yakar.

Bir diğeri ise soğuk ağda bantlarıdır. Bu bantlar oldukça pratiktir. Çeşitli markaların piyasaya sunduğu bu kullanışlı bantlar sirle ortak özellik taşır. Kadının canını yakar…



En ağrısız sızısız kabul edilen bir yöntem vardır. Bu yöntem tüy dökücü kremlerdir. Epilasyon esnasında cilde hiçbir şekilde acı ve sızı vermez. Kadın rahatlıkla istenmeyen tüylerinden bu sayede arınabilir. Fakat kimi tüy dökücü kremler son derece kötü kokmaktadır. Kadınlar krem seçimlerini doğru yapmalıdır.

Gelişen teknoloji ile epilasyona yeni bir boyut kazandırılmıştır. Birincisi epilasyon aletleri… Bu aletler kimi zaman can yakar kimi zaman sorunsuz alır. Bu cildin durumuna bağlıdır. Fakat tavsiyeler arasında yerini almaktadır. Bir diğeri ise lazer epilasyon. Ekonomik yönden herkese uygun olmasa da kesin ve kalıcı bir yöntemdir. İstenmeyen tüylerden üç seansta kurtulmak mümkün. Birazda vücut ve kıl yapısına bağlı olan bu durum son derece iyi neticeler vermektedir.

Kadınların Epilasyon Derdi yazısına ait etiketler : epilasyon kadında ne gibi sorunlar açar, kadın ve epilasyon, kadında epilasyon zararlımı yararlımı, kadınlar epilasyonu nasıl yapar
Kadınların Epilasyon Derdi

0 yorum:

Yorum Gönder