11 Ağustos 2011 Perşembe

Avea Yurt Dışında Konusmanın 5 DK 5TL Kampanyası

Yurtdışındayken her yöne konuşmanın 5 dk’sı 5 TL! Üstelik kayıt yok, şart yok!
Kampanyadan faturalı hat sahibi tüm müşterilerimiz yararlanabilir.


Kampanya 15 Temmuz-15 Eylül 2011 tarihlerinde Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Amerika, İspanya, Hollanda, Yunanistan, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, İsrail, Belçika, Litvanya’da bulunan faturalı hatta sahip tüm müşterilerimizin hatlarına otomatik olarak tanımlanır. Ayrıca kayıt olmaya gerek yoktur
Kampanya 15 Temmuz – 15 Eylül 2011 tarihleri arasında Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya, Amerika, İspanya, Hollanda, Yunanistan, Danimarka, Finlandiya, İrlanda, İsrail, Belçika, Litvanya’da Avea hattı ile uluslararası dolaşım yapan tüm faturalı müşterilerimiz için geçerlidir.
Kampanyaya katılım için herhangi bir kayıt şartı aranmamaktadır.
Kampanya döneminde geçerli ülkelerden tüm ülkelerdeki ev/iş ve GSM hatlarına doğru yapılacak sesli ve görüntülü aramaların 5 dakikası KDV, ÖİV dahil 5 TL olarak ücretlendirilir.
5 dk’sı 5 TL avantajı, yapılacak aramalar için geçerlidir, alınacak aramaları kapsamamaktadır.
Kampanyanın geçerli olduğu ülkelerde dolaşımda iken alınacak sesli ve görüntülü aramalar Dünya Varmış Tarifesi üzerinden ücretlendirilir. TümDünya Paketi olan abonelerin alacakları sesli aramalar için ise TümDünya Paketi ücretleri geçerlidir.
Kampanya bitiminde yurt dışındaki kullanımlar için Dünya Varmış Tarifesi ücretleri geçerli olacaktır.
Kampanya kapsamında 5 dakikası 5 TL olarak yapılacak aramaların ücretlendirme periyodu 300 saniyedir.
Kampanya, faturasız hatlar için geçerli değildir.




Avea Yurt Dışında Konusmanın 5 DK 5TL Kampanyası yazısına ait etiketler : avea yurt dışı tarifeleri, aveada yurt dışında konuşma ne kadar.avea yurt dışı kampanyaları
Avea Yurt Dışında Konusmanın 5 DK 5TL Kampanyası

0 yorum:

Yorum Gönder