13 Ağustos 2011 Cumartesi

Avea Süper Kamu Tarifesi 19 tlye 500 DK 29TL ye 1000 DK Konuşma


Karşınızda en avantajlı tarifeler:

Süper Kamu Küçük Paket’te her yöne 500 dakika ayda sadece 19 TL.*

Süper Kamu’da her yöne 1.000 dakika ayda sadece 29 TL.*

Üstelik bu tarifeler kısa bir süre için Avea’ya gelen herkese açık! Yanlış okumadınız, şimdi numara taşımada, yeni abonelikte ve faturasız tarifelerden geçişte Kamu çalışanı olmasanız da bu tarifelerden yararlanabilirsiniz!

Genel Esaslar:

Tarifeler yeni aktivasyona, Numara Taşınabilirliği ile gelişe ve mevcut tarifelerden geçişe açıktır.
Tarifelerden, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemlerinde Kurum kimliği ibraz etmek koşulu olmadan tüm bireysel müşteriler faydalanabilir.
Tarifelerden, bireysel faturalı tarifelerden geçiş işleminde Kurum kimliği ibraz etmek koşuluyla özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu hizmetlileri ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler, şehit yakınları ve Sarı Basın Kartı sahipleri faydalanabilir.
Tarifelere kayıt ve geçiş işlemleri Avea Bayileri, Avea Müşteri Hizmetleri ve SMS kanalı aracılığıyla yapılabilir.
Tarifelerden yararlanan aboneler kendi adlarına 5 adet hat alma hakkına sahiptir. Kamu hattı olan abonelerin mevcut hatları bu limite dahildir.
Tarifeler kapsamında sunulan ücretsiz dakikalar, yurtdışına, Avea Müşteri Hizmetlerine, bilgi ve danışma numaralarına, özel servis numaralarına ve tüm katma değerli hizmet sunulan numaralara doğru yapılan aramaları, faks, data, WAP aramalarını, görüntülü aramaları kapsamamaktadır.
Fatura dönemi içinde kullanılmayan dakikalar bir sonraki fatura dönemine devretmez, başka bir hatta transfer edilemez.
Diğer bütün Avea Kamu tarifelerindeki aboneler de bu tarifelerdeki aboneleri kendi tarifelerinin grup içi fiyatından arayabilirler.
Faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla bu tarifelere yapılacak kayıtlarda, abonenin üzerindeki diğer indirimler iptal olur.
Tarifeler kapsamındaki ilk 6 ay boyunca, indirimli tarife ücretinin yansıtılacağı fatura dönemi tamamlanmadan, mevcut diğer faturalı ya da faturasız tarifelere geçiş yapan, hattını iptal eden, numarasını diğer operatörlere taşıyan müşterilerin ilgili fatura dönemindeki aylık ücretleri tarifede kaldıkları gün sayısına oranlı olarak indirimsiz ücret üzerinden hesaplanır.
İlk 6 ay indirimli aylık ücret uygulamasından her bir hat, her bir tarife için yalnızca 1 kez yararlanabilir.
Süper Kamu Küçük Paket:

Tarife aylık ücreti, numara taşıma ve yeni abonelikte ilk 6 fatura dönemi boyunca 19 TL, sonrasında 25 TL; faturasız ve faturalı hatlardan tarife değişiminde ilk fatura döneminden itibaren 25 TL’dir. Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.
Her fatura döneminde yurt içi her yöne 500 dakika ücretsiz görüşülebilmektedir.
09.05.2011 tarihi sonrası numarasını diğer operatöre taşıyıp, sonrasında tekrar Avea’ya taşıyarak tarifeye kayıt olan müşteriler için aylık ücret 25 TL’dir.
Süper Kamu:

Tarife aylık ücreti, numara taşıma, yeni abonelik ve faturasız hatlardan tarife değişiminde ilk 6 fatura dönemi boyunca 29 TL, sonrasında 35 TL; faturalı hatlardan tarife değişiminde ilk fatura döneminden itibaren 35 TL’dir. Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.
Her fatura döneminde yurt içi her yöne 1.000 dakika ücretsiz görüşülebilmektedir.
27.01.2011 tarihi sonrası numarasını diğer operatöre taşıyıp, sonrasında tekrar Avea’ya taşıyarak tarifeye kayıt olan müşteriler için aylık ücret 35 TL’dir.
Tarifeye 05.07.2011 tarihinden önce kayıt olmuş müşterilerimizin aylık ücretlerinde değişiklik yapılmamıştır. Bu müşterilerimiz için tarifeye kayıt oldukları tarihte geçerli olan ücretlendirme koşulları uygulanmaya devam edilecektir. Detaylar için “Sıkça Sorulan Sorular” sekmesini inceleyiniz.
Kimler yararlanabilir?

Tarifelerden, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemlerinde Kurum kimliği ibraz etmek koşulu olmadan tüm bireysel müşteriler yararlanabilir.

Tarifelerden, bireysel faturalı tarifelerden geçiş işleminde Kurum kimliği ibraz etmek koşuluyla özel sağlık ve eğitim kurumu çalışanları, noterler, muhtarlar, avukatlar, kamu kuruluşlarında çalışan sözleşmeli/geçici personel ve işçiler de dahil olmak üzere tüm kamu hizmetlileri ve emeklileri ile Polis Akademisi ve TSK öğrencileri, Türk Eczacıları Birliği üyeleri, gaziler, şehit yakınları ve Sarı Basın Kartı sahipleri yararlanabilir.





Nasıl abone olabilirim?

Tarifelere, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemleri ile abone olacak müşterilerin Avea bayilerine yanlarında kimlik belgeleri ve adlarına düzenlenmiş bir fatura ile gelmeleri yeterlidir. Avea bayi listesine ulaşmak için tıklayınız.

Tarifelere, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olacak tüm Kamu çalışanları ve emeklileri, Avea bayilerine aşağıda belirtilen kamu çalışanı veya emeklisi olduklarına dair belgelerden birini getirerek işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Tarifelere, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olmak isteyen Kamu çalışanı olmayan müşterilerimiz, Avea Kamulu bir yakınları tarafından referans gösterilerek bu tarifelerden yararlanabilirler. Bir Avea Kamu hattından en fazla 3 referans gösterilebilir. Detaylar için tıklayın.

Halen Avea Kamu tarifelerinden* birini kullanıp bu tarifelere geçmek isteyen müşterilerimiz, Süper Kamu Küçük Paket için “KUCUK“, Süper Kamu için “SUPER” yazıp “2010“a ücretsiz SMS atarak tarife geçiş işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Abonelik için gerekli belgeler

Tarifelere, yeni aktivasyon, Numara Taşınabilirliği ile geliş ve faturasız tarifelerden geçiş işlemleri ile abone olacak bireysel müşteriler için;

1 adet nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi fotokopisi
1 adet adlarına düzenlenmiş güncel fatura
Bayide okunup imzalanabilen abonelik sözleşmesi veya numara taşıma talep formu
Tarifelere, Avea bireysel faturalı tarifelerden geçiş işlemi ile abone olacak Kamu çalışanları ve emeklileri için;

Kamu çalışanları ile özel sağlık ve eğitim kurumlarında çalışanlardan; kurum kimliği veya onama formu
Kamu emeklilerinden; emekli tanıtım kartı veya henüz kartı yoksa son çalıştığı kurumdan emekli olduğuna dair belge
Noterlerden; noterde çalıştığını gösterir belge
Muhtarlardan; muhtar kimlik kartı
Baroya kayıtlı avukatlardan; avukat kimlik belgesi
Polis Akademisi ve TSK Öğrencilerinden; Polis Akademisi/TSK öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi
Türk Eczacıları Birliği üyelerinden; Türk Eczacıları Birliği üye kartı
Gazilerden; gazi serbest dolaşım kartı veya emekli sandığı tanıtım kartı
Şehit yakınlarından; şehit yakınlığı belgesi veya emekli sandığı tanıtım kartı
Sarı Basın Kartlı çalışanlardan; Sarı Basın Kartı
Benzer Yazilar

Avea Samsung C3530 Ayda 4 Tl ye Cep Telefonu Kampanyası

Avea Nokia 2730 Kampanyası 4 Tl ye Telefon Detayları

Turkcell kamu abonelerine 600 dakika hediye

Her yöne Bin(1.000) SMS Türkcell Kamu Hatlarında

Avea Süper Kamu Tarifesi 19 tlye 500 DK 29TL ye 1000 DK Konuşma yazısına ait etiketler : avea 19 tl ye 500 dk kampanyası, avea 29 tl ye 1000 dk kampanyası, avea süper kamu tarifesi, avea süper kamu tarifesi nasıl yapılır
Avea Süper Kamu Tarifesi 19 tlye 500 DK 29TL ye 1000 DK Konuşma

0 yorum:

Yorum Gönder