11 Ağustos 2011 Perşembe

Avea Samsung C3530 Ayda 4 Tl ye Cep Telefonu Kampanyası

3.2 MP kameralı, tek tuşla sosyal ağlara bağlanabilen modern ve şık tasarımlı Samsung C3530′a tarife ücretinize ek 4 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.
Siz de hemen Avea bayilerine gelin aşağıda belirtilen birbirinden avantajlı faturalı tarifelerden seçiminizi yapıp Samsung C3530′a 24 ay taahhütle ayda sadece ek 4 lira ödeyerek sahip olun.

Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler: 35′lik Tarife, Dev Transfer 2000 Tarifesi, Baba Tarife, Fark Faturada, 39′luk Tarife, 44′luk Tarife, 59′luk Tarife, 64′luk Tarife, 8080 Tarifesi, HerYöne 300, HerYöne 500, Her Yöne 1000 Tarifesi, Her Yöne 1500 Tarifesi, Her Yöne 2000 Tarifesi, Her Yöne Premium, Her Yöne Özgürlük, Fenercell Dörtte Dört Tarifesi, GSMobile Dörtte Dört Tarifesi, TrabzonCell Dörtte Dört Tarifesi, KARTALCELL Dörtte Dört Tarifesi, Fenercell 6_0 Tarifesi, GSMobile Eski Açık Tarifesi, TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi, KARTALCELL Çok Sevdik Tarifesi , HerYöne Kamu Ekstra, Kamu1000, Kamu657 Plus, Kamu1000Plus, Süper Kamu Tarifesi
Özellikleri:
3.2 MP kamera
11,9mm inceliğinde
2.2 inç TFT ekran
Metal kasa kaplaması
Geniş ve ergonomik tuş takımı
Sosyal ağlara hızlı erişim
FM radyo
3,5mm kulaklık girişi
Bluetooth / USB
Detaylar:
Kampanya 10 Ağustos ile 15 Ekim 2011 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında müşterilerden 24 aylık taahhüt alınacaktır.
Kampanyalı Samsung C3530 cihazının aylık taksit bedeli 9,76 TL’dir.Kampanya kapsamında 24 ay taahüt veren abonelerin faturalarına tarife indirimi yansıtılacaktır. Yansıtılan indirimle birlikte kampanyaya katılan aboneler ek 4 TL ödeyerek Samsung C3530 cihazına sahip olacaklardır. Fiyatlara tüm vergiler dahil edilmiştir.
Kampanyadan aşağıda belirtilen bireysel faturalı tarifedeki aboneler Samsung C3530 ses paketi almadan yararlanabilir.

35′lik Tarife, Dev Transfer 2000 Tarifesi, Baba Tarife, Fark Faturada, 39′luk Tarife, 44′luk Tarife, 59′luk Tarife, 64′luk Tarife, 8080 Tarifesi, HerYöne 300, HerYöne 500, Her Yöne 1000 Tarifesi, Her Yöne 1500 Tarifesi, Her Yöne 2000 Tarifesi, Her Yöne Premium, Her Yöne Özgürlük, Fenercell Dörtte Dört Tarifesi, GSMobile Dörtte Dört Tarifesi, TrabzonCell Dörtte Dört Tarifesi, KARTALCELL Dörtte Dört Tarifesi, Fenercell 6_0 Tarifesi, GSMobile Eski Açık Tarifesi, TrabzonCell Süper Bordo Tarifesi, KARTALCELL Çok Sevdik Tarifesi , HerYöne Kamu Ekstra, Kamu1000, Kamu657 Plus, Kamu1000Plus, Süper Kamu Tarifesi

Kampanyaya Samsung C3530 ses paketi ile birlikte katılabilecek tarifeler ve ses paketi ile ilgili detaylar için tıklayınız.
Cihaz bedelini 24 ay boyunca faturaları aracılığıyla ödeyerek kampanyadan yararlanabilecek müşterilerin detayları aşağıdaki gibidir:

- Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunan, Avea ile abonelik sözleşmesi imzalamasının üzerinden en az 6 ay geçen ve son 6 aydır faturalarını düzenli olarak fatura son ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen aboneler

- Belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunup, aktif otomatik ödeme talimatı olan ve son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli olarak ödeyen aboneler

Yukarıdaki kriterleri sağlamayan ya da sağlamasına rağmen kredi kartı ile kampanyadan faydalanmak isteyen aboneler, kampanya kapsamındaki belirlenmiş faturalı tarifelerde ve koşullarda bulunmak koşuluyla ilk 12 ay boyunca, aylık cihaz taksit tutarı ödemesini anlaşmalı kredi kartlarından biriyle , 12. aydan sonra ise aylık ödemelerini faturaları aracılığıyla yapacaklardır. Kampanya tarife indirimleri 24 ay boyunca faturalarına yansıyacaktır.
Kampanya kapsamında aboneler, ödeme şekillerini değiştiremez.
Kampanya kapsamındaki anlaşmalı kredi kartları: Yapı Kredi World, Fortis, Vakıfbank, Mileniyum Bank, Anadolubank Word kartları , Garanti, TEB , Denizbank, ING, Şekerbank Bonus, Money Card, Bonus Business Card, Türkiye Finans Katılım Bankası Happy Kart, Eurobank, Tekfen ve Sanal kartlar ve Akbank Axess, Citi Axess kartlarıdır.
Taahhüt süresinin sona ermesinden önce abonelerin hattının kapatılması, faturasız tarifeye geçiş yapılması, hattının tarifesini kampanya taahhütnamesinde belirtilen koşulların dışında kalacak şekilde değiştirmesi, fesih/devir işlemleri durumunda, ilgili durumun gerçekleştiği tarihten itibaren kalan cihaz taksitleri ve taahhütüne bağlı kaldığı sürece faturasına aylık olarak yansıtılan indirim bedellerinin toplamı kadar cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Tarife değişikliği sadece kampanya taahhütnamesinde belirtilen tarife grupları içinde yapılabilir, gruplararası veya kampanya dışı tarifeye geçilmesi durumunda kampanya sona erecek ve müşteri faturalarına cihaz kampanyası iptal bedeli yansıtılacaktır.
Kampanya konusu cihazlar, abonelere bayiler tarafından tedarik ve fatura edilecek olup, cihaz bedelleri Avea tarafından “tahsilatına aracılık edilen tutarlar” kapsamında tahsil edilecektir.
Bir abone bir GSM hattıyla aynı anda sadece bir taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilir. Başka bir Avea taahhütlü cihaz kampanyasından yararlanabilmesi için ayrı bir GSM hattıyla kampanyaya dahil olması gerekmektedir.
Kampanya stoklarla sınırlıdır.



Tags:

avea 4 tl ye samsung telefon kampanyası

Avea Samsung C3530 Ayda 4 Tl ye Cep Telefonu Kampanyası yazısına ait etiketler : avea 4 tl telefon kampanyasından kimler faydalanabilir, avea 4tl telefon kampanyası, aveada 4 tl ye samsung telefon, samsung c3530 aveada 4 tl, samsung telefon avea kampanyası
Avea Samsung C3530 Ayda 4 Tl ye Cep Telefonu Kampanyası

0 yorum:

Yorum Gönder