10 Temmuz 2011 Pazar

Aziz Yıldırım hakimin karşısında

Tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine getirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın İstanbul nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesinde ifadesinin alınmasına başlandı.

Aziz Yıldırım’ın ifadesi, dün, sağlık durumunun uygun olmadığının belirtilmesi üzerine hastaneye götürülmesine karar veren İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Hadi Çağdır tarafından alınacak.

Bu arada, Yıldırım’ın adliyeye getirilmesinin ardından bir ambulansla gelen sağlık ekibi de, adliye içerisine girdi. Adliye içerisinde, duruşma salonlarının bulunduğu bölümün giriş koridorunda Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinden Yasemin Merçil’in

HASTANEDEN ADLİYEYE

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine getirildi.

Tedavi gördüğü Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden bir ambulansa bindirilerek çıkarılan Yıldırım, geniş güvenlik önlemleri altında Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine ulaştı.

AMBULANSTA GAZETE OKUDU



Bir grup Fenerbahçeli taraftar, Aziz Yıldırım adliyeye getirlidiği sırada fotoğrafının bulunduğu afiş açarken, lehinde de sloganlar attı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanarak, 2 gün önce adliyeye getirilen ve savcılık sorgusunun ardından tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edilen, ancak rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan, dün akşam saatlerinde yeniden getirildiği İstanbul nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesinde hakim karşısında tekrar rahatsızlanan ve hastaneye kaldırılan Yıldırım’ın tedavisinin ardından getirildiği adliyede, hakim karşısına çıkması bekleniyor.

BAYRAKTAR YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

Bu arada, müvekkili ile görüşmek üzere hastaneye gelen avukat Köksal Bayraktar, çıkışında yaptığı açıklamada, Yıldırım ile bir dakika kadar görüştüğünü söyledi.

Aziz Yıldırım hakimin karşısında yazısına ait etiketler : aziz yıldırım adliye, aziz yıldırım hakim
Aziz Yıldırım hakimin karşısında

0 yorum:

Yorum Gönder