9 Temmuz 2011 Cumartesi

Anneler İle Kızları Dizisi Star Tv

Anneler ile Kızları,Anneler ile Kızları oyuncu kadrosu,Anneler ile Kızları Levent Üzümcü,Anneler ile Kızları konusu,Anneler ile Kızları Star tv,Star tv Anneler ile Kızları dizi İşte Üzümcü’nün yeni dizisi ve rol arkadaşları…

Yakında Star ekranlarında başlayacak olan yeni dizi ‘Anneler ile Kızları’, yüreklere dokunan hikayesi ile izleyicileri ekran başına toplayacak.

Başrollerini Ebru Özkan ve Feride Çetin’in paylaştığı dizi, biri İstanbul’da diğeri Malatya’da yaşayan Defne ve Gülizar’ın, benzeyen kaderlerinin yollarını birleştirmesini konu alıyor. Senaryosunu Leyla Karaloğlu ile Seval Bozkurt’un yazdığı ‘Anneler ile Kızları’nın oyuncu kadrosunda Ebru Özkan ve Feride Çetin’in yanı sıra, Levent Üzümcü, Şerif Sezer, Selda Özer, Ozan Çobanoğlu ve Hüseyin Soysalan da var.



NTC MEDYA’nın yapımını üstlendiği dizinin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp, yönetmeni ise son olarak ‘Küçük Kadınlar’ın yönetmen koltuğuna oturan Hakan Arslan.

Tags:
feride çetin
Anneler İle Kızları Dizisi Star Tv yazısına ait etiketler : Anneler ile Kızları, Anneler ile Kızları konusu, Anneler ile Kızları Levent Üzümcü, Anneler ile Kızları oyuncu kadrosu, Anneler ile Kızları Star tv
Anneler İle Kızları Dizisi Star Tv

0 yorum:

Yorum Gönder