2 Temmuz 2011 Cumartesi

2011 Kpss Sınav Giriş Belgesi ve Nerede Gireceğim

Ösym nin yaptıgı acıklamaya göre

BASIN DUYURUSU

(29 Haziran 2011)


2011 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik:

Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi





9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılacak 2011-KPSS A Grubu ve ÖğretmenlikSınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgelerini TC Kimlik Numarası ve şifreleri ile 29 Haziran 2011 günü saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.trinternet adresinden sınava girecekleri her oturum için ayrı ayrı edinebileceklerdir. Sınava Giriş Belgeleri adayların adreslerine ayrıca gönderilmeyecektir.

Adayların sınava girecekleri binaları sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacaktır.

Fotoğraflı ve onaylı Özel Kimlik Belgesi olarak sadece Nüfus Cüzdanı veya Pasaport kabul edilecektir. Nüfus Cüzdanı fotoğraflı ve TC Kimlik Numarası yazılı olmalıdır. Özel kimlik belgesi olarak nüfus cüzdanını veya pasaportunu sınav günü yanında bulundurmayan aday, gerekçesi ne olursa olsun sınava alınmayacak; sınava alınsa bile sınavı geçersiz sayılacaktır.

Adaylara ve kamuoyuna duyurulur.

Tags:
KPSS 2011 SINAVA NERDE G, kpss ögretmenlık nerde gırecegım

2011 Kpss Sınav Giriş Belgesi ve Nerede Gireceğim yazısına ait etiketler : 2011 kpss öğretmenlik başvuruları, 2011 öğretmenlik kpss nerede gireceğim
2011 Kpss Sınav Giriş Belgesi ve Nerede Gireceğim

0 yorum:

Yorum Gönder