4 Haziran 2011 Cumartesi

Star tv Star Akademi Nasıl Başvururum Başvuru Formu

Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Ertuğrul Özkök juri olacak programı

Genç yetenekleri Türkiye’ye kazandıran müthiş yarışma Star TV ekranında, yeni yetenekleri ortaya çıkaracak.

Başvuruların sadece www.startv.com.tr üzerinden alındığı Star Akademi, soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma ile izleyenleri Star TV ekranına bağlayacak.

Star Akademi’de müzikal yeteneklerini kanıtlayarak yarışmacı olmaya hak kazanan adaylar öncelikle şan, müzik, dans, koreografi, saç, makyaj, stil, yabancı dil, spor, medya gibi alanlarındaki profesyonel isimlerden çok özel eğitimler alacaklar.

Tüm adaylar Akademi ortamında birlikte yaşayacak ve her hafta seçkin isimlerin yer aldığı bir jüri önünde gerçekleştirecekleri gala performanslarıyla yeteneklerini göstermeye çalışacaklar.



Endemol Türkiye’nin yapımcılığında gerçekleştirilecek bu keyifli ve zorlu maraton sonunda Türkiye yeni starıyla tanışacak. Yarışmacılar Star Akademi’de alacakları eğitimlerin yanı sıra müzik endüstrisinin önde gelen isimleri ve başarılı sanatçılarıyla bir araya gelme, onların deneyimlerinden yararlanma ve onlarla aynı sahnede canlı performans sergileme fırsatına da sahip olacaklar.

Star Akademi yakında Star’da!

BAŞVURU FORMU

Benzer Konular

Benzer Konular
Star tv Star Akademi Nasıl Başvururum Başvuru Formu yazısına ait etiketler : star akademi başvuru formu, star akademi başvuru nasıl yaparım, star akademi hangi kanalda, star akademi ne zamanbaşlayacak, star akademi nedir, star akademi seçmeleri ne zaman
Star tv Star Akademi Nasıl Başvururum Başvuru Formu

0 yorum:

Yorum Gönder