28 Haziran 2011 Salı

Shell’de Turkcell’lilere 40 tl hediye

Türkiye’nin en beğenilen akaryakıt şirketi Shell & Turcas ile lider mobililetişim ve teknoloji şirketi Turkcell arasında 2007 yılından bu yana kazandırmaya devam eden işbirliği, Turkcell ve Shell müşterilerine yılın en cazip kampanyasını sunuyor. Tüm Turkcell abonelerinin faydalanabileceği kampanyada, Shell Club Smart Card ile kampanyaya üye Shell istasyonlarından 20 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında toplam 400 TL (KDV dahil) tutarında yakıt alan Turkcell müşterileri, 40 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor.. Shell otogaz alımları da kampanya kapsamında yer alıyor. Shell, bu cazip avantajdan faydalanmaları için tüm Turkcell müşterilerini istasyonlarına bekliyor.

Kampanya Detayı:





Kampanyaya katılım için gönderilen kısa mesajlar ücretsizdir.
Kampanyaya katılım için kart sahibinin, Turkcell hatlı cep telefonundan KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak alım yapacağı kart numarasını 2313′e kısa mesajla göndermesi gerekmektedir.
Kampanyaya katılım için kısa mesaj gönderildiğinde, kampanya başlangıcından itibaren tüm alımlar geçerli olacaktır.
Kampanya 125.000 adet 40 TL’lik ödül ile sınırlı olup kart numarasını kısa mesaj göndererek kampanyaya katılan ilk 125.000 kart sahibi kampanyadan yararlanabilecektir.
Kampanyaya Gold Extra hariç tüm Shell Club Smart Card ve Money Club kartları dâhildir.
Kampanya süresince Shell Club Smart Card ve Money Club Kart sahipleri, mevcut ve diğer tüm kampanyalardan aynı anda yararlanabilecektir.

Tags:
hediye, shell de turkcell, TURKCELL SHELL İŞBİRLiği

Shell’de Turkcell’lilere 40 tl hediye yazısına ait etiketler : Shell, Shell 40 TL akaryakıt hediye, Shell 40 TL akaryakıt hediye fırsatı, Shell 40 TL akaryakıt hediye kampanyası, Shell Club, Shell Club Smart Card, Shell fırsatları, Shell indirimleri, Shell istasyonları, Shell kampanyaları, Shell Turkcell 40 TL akaryakıt hediye, Shell Turkcell 40 TL akaryakıt hediye fırsatı, Shell Turkcell 40 TL akaryakıt hediye kampanyası
Shell’de Turkcell’lilere 40 tl hediye

0 yorum:

Yorum Gönder