15 Haziran 2011 Çarşamba

Öylü Karayel Kimdir Resimleri Hayatı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy başrollerinde oynayacağı bazı kaynaklara göre Cevdet Bey ve Oğulları bazı kaynaklara görede Kuzey-Güney adını taşıcak olan dizide bayan karakter olarak geçiyor..

Peki kimdir Öykü Karayel?20 yaşındaki öykü Karayel Tiyatro Krek’in ‘Güzel Şeyler Bizim Tarafta’ adlı oyununda canlandırdığı başörtülü Ayşe rolüyle dikkat çekmişti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencisi Öykü Karayel’in kendi ağzından hayatı..

“Küçükken onun oyun provalarına giderdim. Yani tiyatronun yabancısı değilim. Ortaokulda aklımın bir ucunda oyuncu olma isteği vardı. Liseye kadar başka meslekler düşündüm, mimarlık gibi mesela. Lisede kararımı verdim, konservatuara gidip oyuncu olacaktım. Önce Kenter Tiyatrosu’nda kısa bir eğitim aldım, sonra da konservatuara girdim. Ama bu kararım ailem tarafından pek hoş karşılanmadı.” Öykü’nün anne ve babası İstanbul Üniversitesi İktisat mezunu. “Hani bir mesleğin olsun, oyunculuğu da hobi olarak yaparsın,” diyerek telkinlerde bulunmuşlar. Lakin kızlarının çok istekli olduğunu görünce pes etmişler. Tabii dayısı Mehmet Özsezgin, Öykü’ye tam destek vermiş. Oyunda birlikte rol aldığı Bartu Küçükçağlayan, Öykü’nün okuldan arkadaşı. Tiyatro Krek’in yeni oyunu için oyuncu arandığını Küçükçağlayan’dan öğrenmiş. Seçmelere katılmış. 30-35 aday arasından Öykü seçilmiş ve Ayşe rolüyle sahneye ilk defa adım atmış. Şimdilerde ise Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinde bayan karakter olarak adı geçiyor..



Öylü Karayel Kimdir Hayatı yazısına ait etiketler : öykü karayel, öykü karayel biyografi, öykü karayel hayatı, öykü karayel kimdir, öykü karayel yeni dizi kıvanç tatlıtuğ
Öylü Karayel Kimdir Hayatı

0 yorum:

Yorum Gönder