2 Haziran 2011 Perşembe

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A ÇAĞRI

'Benimle hesabın varsa karşıma çık, niye küfür ediyorsun?'
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Karabük’te halka hitap etti. Kılıçdaroğlu, alandaki vatandaşların kandilini kutlayarak konuşmasına başladı.Kılıçdaroğlu’nun Karabük mitinginden öne çıkan başlıklar şöyle:


ERDOĞAN’A: “BENİMLE HESABIN VARSA KARŞIMA ÇIK, NİYE KÜFÜR EDİYORSUN”
“Biliyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan son zamanlarda artık iyice ezberi bozulan bir adama döndü. Ağzını açıyor küfür, kapatıyor küfür böyle bir adam hiç hayatımda görmedim. Birde normal konuş kardeşim. Birde adam gibi konuş. Kendisine çağrı yapıyorum. Uygar bir insan gibi çağrı yapıyorum. Bir insan olarak çağrı yapıyorum. Benimle hesabın varsa çık karşıma. Niye korkuyorsun, niye küfür ediyorsun.”


ERDOĞAN’A: “GELECEĞE BAKALIM, İŞ, AŞ BULALIM. HERİFİN DERDİ BAŞKA BİR ŞEY”
“İmam cenazede sorar; Nasıl bilirdiniz? Diye. Bir sefer değil iki sefer değil üç kez tekrarlarız. Şimdi Allah aşkına bu Erdoğan’ın geçmişteki bu adamlarla ne alıp veremediği var. Ölmüş Allah’ın rahmetine kavuşmuş. Sen kalkıyorsun sabah akşam o insanları kötülüyorsun. Cebine ne girecek. Düşmanlıktan bu millet yeterince çekmedi mi. Yeter artık geleceğe bakalım. Umuda bakalım. İş bulalım, aş bulalım. Derdimiz bu. Herifin derdi başka bir şey.”

KILIÇDAROĞLU: “UTANMADAN BAYRAK SİYASETİ YAPIYOR”
“Recep Bey, utanmadan bayrak siyaseti yapıyor. Efendim neymiş; bayrak şöyleymiş, bayrak böyleymiş. Mitinde bayrak yokmuş. Bayrak bu ülkenin 73 milyon yurttaşın ortak paydasıdır. Bayrağımızla onur duyarız. Gurur duyarız.”

0 yorum:

Yorum Gönder