6 Haziran 2011 Pazartesi

İphone Oyun Nasıl Yüklenir İphone Oyunları

bazı internet sitelerinde çok yanıltıcı bilgiler verilmiş.

1 itunes programı pcye kurulmuş olacak.
2 iphonu pcye baglayın
3 itunes programını açın ve zaten sync’a tıklayın
4 eşleşme yapıldıktan sonra üste ortadan apps’a tıklayın ve ondan sonra en alta syncın yanında apply tuşu var ona tıklayın ve oyunları otamatik eklesin iphone zaten ondan sonra yükleme işlemi tamamlanır.

Birde Cydia programı ile oyun yüklenir.

phone’unuzda Cydia programını açın.
Search kısmında OpenSSH yazın.
OpenSSH uygulamasını tıklayın, sağ üst köşede confirm’ü tıklayın ve en son install deyip yükleyin. Bilgisayarınıza WinSCP yada benzeri bir programı indirip kurun. (WinSCP’yi burdan indirebilirsiniz.)
Kurduktan sonra bilgisayarınızdan WinSCP programını çalıştırın.
Host name kısmına Iphone’un IP numarasini gireceksiniz. IP noyu ayarlarda, WI-FI kısmında, bağlı bulunduğunuz kablosuz ağın isminin yanındaki mavi renkli oka basarak görebilirsiniz.

Bağlantı kurulduğunda telefonunuzun normal yollarla göremediğiniz kısımlarını göreceksiniz.
Atacağınız dökümanları eğer kullanacağınız program özellikle bir yer belirtmiyorsa /private/var/mobile/ kısmına oluşturabileceğiniz klasörlere koyabilirsiniz.

Cydia ve Installer
Third party uygulamaları telefonunuza yüklenmiş olan Cydia ve installer isimli programlar aracılığıyla yükleyebilirsiniz. Burası artık size kalmış. Cydiaya girin program kategorilerine gidin istediğiniz programlara gidin, adımları takip edin ve yükleyin. Cydiayı keşfetmek size kalmış. Ben size cydia aracılığıyla değil farklı bir yöntemle başka uygulama ve oyunlar yüklemesini göstereceğim. Cydia da oyun çok az.

Öncelikle telephonun ipa dosyalarını işleme şeklini değiştirmeliyiz. Bunun için şu adımları takip edin:



Cydiayı açın
manage>sources>edit>add
Yeni bir kaynak ekleyeceğiz. Add i tıkladıktan sonra açılan pencereye “iphone.org.hk/apt/” yazın

Bu işleme başlamadan önce telefonunuzu bir kere resetleyin. Açtığınızda da appStore dan herhangi bir uygulama indirin. (Aldığım sitenin tavsiyesi)

Artık bilgisayarınıza daha önce verdiğim sitelerden ipa dosyalarını indirebilirsiniz. ipa dosyalarına çift tıkladığınızda itunes ile beraber açacak. Yapmanız tek gereken şey sanki onları itunes dan indirmişsiniz gibi senkronize etmek. Bu yöntemle şu ana kadar bir çok harika oyun yükledim. Üstelik chm reader, wmv,rm, mpeg4 player gibi programlar yükleyerek iphone sınırlarından kurtulun.
Appulo.us için alternatif yöntem

Appulo.us sitesindeki ipa ları doğrudan iphone ile yüklemeniz de mümkün. Bunun için tıpkı cydia gibi installous isimli program kurmak. Bu da oldukça basit. Gene yeni bir kaynak ekleyeceğiz.

Utilities kısmında installous programını bulup yükleyin.
İnstallous programını telefonuzdan çalıştırıp uygulama ve oyun dünyasını keşfedin.

Benzer Konular

Benzer Konular
İphone Oyun Nasıl Yüklenir İphone Oyunları yazısına ait etiketler : , iphone a oyun yükleme, iphone bedava oyun yükleme, iphone bedava programlar, Iphone nasıl oyun yüklenir, iphone oyun, iphone oyun atma, iphone oyun atmak, iphone oyun indir, iphone oyun nasıl yüklenir, İphone Oyun nasıl Yüklenir Video Görüntüleri İzle, iphone oyun yükle, iphone oyun yükleme, iphone oyun yükleme rehberi, iphone oyun yüklemek, iphone oyunları, iphone oyunları indir, iphone oyunları nasıl yüklenir, iphone uygulama yükleme, iphoneye oyun yükleme, nasıl oyun yüklenir iphone, resimli anlatım oyun nasıl yüklenir iphone
İphone Oyun Nasıl Yüklenir İphone Oyunları

0 yorum:

Yorum Gönder