2 Haziran 2011 Perşembe

İbrahim Tatlıses 2 Haziran Türkiyeye Dönüyor

Uzun süredir Almanya’nın Münih kenti yakınlarında bulunan Murnau Kliniği’nde tedavi gören İbrahim Tatlıses’in, öğleden sonra Münih Havalimanına Türkiye’den gelecek özel bir jetle İstanbul’a geri dönmesi bekleniyor.

Uzun süredir Almanya’nın Münih kenti yakınlarında bulunan Murnau Kliniği’nde tedavi gören İbrahim Tatlıses’in, yarın öğleden sonra Münih Havalimanına Türkiye’den gelecek özel bir jetle İstanbul’a geri dönmesi bekleniyor.
Uğradığı silahlı saldırıdan sonra tedavi için Murnau Kliniğe gelen Tatlıses hastanede konusunda uzman doktorlar tarafından fizik tedavisi görmüştü.
Alınan bilgiye göre tedavi boyunca vücudunun sol tarafı felç olan Tatlıses burada yapılan tedavi sonucunda hareket kabiliyetini ilerletti.
Gün geçtikçe iyileşmeye doğru giden Tatlıses’e son zamanlarda havuzda fizik tedavisinin yapıldığı, konuşmasının düzgün olduğu, yürürken de birisinin yardımı ile ayakta kaldığı belirtiliyor.

KORUMALARLA HASTANE ARASINDA GÜVENLİK KRİZİ

Bunun yanında Tatlıses’in geçen hafta hastane yönetimi ile bir kriz yaşadığı belirtiliyor. Hastane yönetiminin, gerek Alman polisi gerekse Türkiye’den gelen korumaların hastane içerisinde bulunmasından dolayı hastaların rahatsız olmasından üzerine korumaların gitmesini istediği; ancak bu talebin güvenlik gerekçesiyle geri çevrildiği kaydedildi.

ALMAN DOKTORU İSTANBUL’A GELDİ

Geçtiğimiz hafta içerisinde de Murnau Kliniği’nden bir profesörün Tatlıses’in Acıbadem’de devam edecek tedavisi için bilgi vermek amacıyla İstanbul’a gittiği aktarıldı. Alman profesörün yarın Tatlıses’i karşılamak için hastanede olacağı ifade edildi. Tedavisi boyunca ilk günlerde Türk vatandaşların akınına uğrayan hastaneye ileriki günlerde bu sayının azaldığı zira güvenlik nedeniyle Alman polisi ve Türk korumaların kesinlikle Tatlıses’i kimse ile görüştürmediği bilgisi verildi. Tatlıses’e sadece Münih Başkonsolosu Hidayet Eriş geçmiş olsun dileklerini iletmek üzere ziyarette bulunmuştu.



SEVDİĞİ YEMEKLER HASTANEYE GETİRİLDİ

Tedavisi boyunca basının kesinlikle içeri alınmazken, haber yapma ve resim alma istekleri ise hep geri çevrildi. Yakınlarında bulunanların belirtiğine göre Tatlıses’in iyileşmeden resim vermek istemediği aktarıldı. Edinilen bilgiye göre İbrahim Tatlıses’in eşi Derya Tuna’dan olan oğlu İdo ise sessiz sedasız Murnau Kliniğine gelerek babasını ziyaret etmişti. Bunun yanında yemek konusunda özlem çeken Tatlıses’e Münih’ten lahmacun gibi sevdiği yemeklerin de kendisine getirildiği öğrenildi. Tatlıses’in tedavisinin bundan sonraki kısmına Acıbadem Hastanesinde devam edileceği belirtildi.

Kaynak: Medyarazzi

Tags:
ibrahim tatlıses 2 haziran, ibrahim tatlısesin 2 haziran, ibrahim tatlıses dinle 2 haziran, ibrAHIM tatlises turkiyeye donuyor, ibrahim tatlıses türkiyede, ibrahim tatlısesin 2 haz, 2 haziran ibrahim tatlıses, ibrahim tatlısesin havalimanına geldiği goruntuleri izle, ibrahim tatlısesin türkiyede, tatlıses döndü 2 haziran
Benzer Konular

Benzer Konular
İbrahim Tatlıses 2 Haziran Türkiyeye Dönüyor yazısına ait etiketler : ibrahim tatlıses 2 haziran, ibrahim tatlıses dönüyor, ibrahim tatlıses türkiyeye dönüyor
İbrahim Tatlıses 2 Haziran Türkiyeye Dönüyor

0 yorum:

Yorum Gönder