1 Haziran 2011 Çarşamba

Blackberyy Türkcell Bis

Turkcell’e bir haller oluyor! BlackBerry BIS hizmetlerine ulaşılamıyor. Kullanıcılardan gelen geri dönüşlere bakılacak olursa Turkcell, son günlerde büyük bir sıkıntı içerisinde. Faturasını gecikmeli ödeyen Turkcell Blackberry kullanıcıları BIS hizmetlerinden yararlanamıyor. Birçok teknoloji ve bilişim forumu bahsi geçen durum hakkında şikayetlerle dolmuş durumda.

İşte o şikayetlerden bir tanesi:

‘Bildirim yapmadan hat kapatan Turkcell Bis servisini açamıyor.



Turkcell’e kayıtlı ve 10 yıldır düzenli faturasını ödediğim hattım geçen hafta son ödeme tarihinde yatmayan faturasından dolayı bildirim yapmadan hattımı aramaya ve internet erişimine kapattı.
Faturayı öder ödemez hattım konuşmaya açıldı ancak Bis servisleri aktif olmuyor. Hiçbir şekilde internet erişimim yok. Dünden beri Platinium Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmelerde önce sorunun Rim’den kaynaklandığı bir güncelleme yapıldığı ve Turkcell’de bir sorun olmadığı söylendi.

Bugün tekrar aradım çünkü üstünden 24 saat geçti ama hala Bis servisim aktif değil. Şimdi de bana sorunun Turkcell’den kaynaklı olduğunu “hattı kapattık açtık ama eşleşme olmuyor” diyorlar.

Benzer Konular

Benzer Konular
Blackberyy Türkcell Bis yazısına ait etiketler : bis servisi sorunu, blackberry bis benzeri hizmetler, blackberry bis kapatma, blackberry bis sorunu, blackberry televizyon izleme, blackberry ulaşılamama sorunu, günlük bis servisi
Blackberyy Türkcell Bis

0 yorum:

Yorum Gönder