2 Haziran 2011 Perşembe

Avea 19 luk Tarife Numara Taşıma İle Gelen Gençlere Özel

Aveadan Faturasız hatlara 19 TL ye yıkılan paket
Gerçek özgürlük için haydi Avea’ya !

TCKIMLIK NO nu yaz 1991‘e SMS gönder, kayıt ol!
Sadece 19 TL ye, HERYÖNE 500 dakika + HERYÖNE 1.000 SMS + 1 GB data senin olsun !



Numarasını Avea’nın faturasız tarifelerine taşıyan 25 yaş ve altındaki müşterilerimiz, bakiyelerinden 19 TL düşülmesi karşılığında 12 ay boyunca her yöne 500 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet’ten oluşan Genç Paket’i satın alabileceklerdir.
Genç Paket’i almak isteyen abonelerin, 25 yaş ve altı olduklarını kanıtlayabilmeleri için, 11 haneli T.C. Kimlik Numara’larını yazıp, 1991 kısa koduna mesaj atmaları gerekmektedir. 12 yaşın altındakilere ait T.C Kimlik Numaraları ile paket kaydı yapılmamaktadır.
Abonelerin Genç Paket’in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından faydalanabilmeleri için, numara taşıma ile Avea’nın faturasız tarifelerine gelmelerinin ardından 30 gün içinde Genç Paket’i satın almaları gerekmektedir.
Hat sahibi ile kullanıcının TC Kimlik numarası aynı olmak zorunda değildir, kullanıcının T.C. Kimlik Numarası gerekli kriterler için uygun ise paket satın alınabilir. Bir T.C. Kimlik Numarası ile Genç Paket’e en fazla bir kez kayıt olunabilir.
Genç Paket iptal edilmedikçe otomatik olarak yenilenir. Yenileme esnasında müşterinin hesabında yeterli TL yok ise, 5 gün boyunca bakiye takip edilir ve yükleme yapıldığı anda Genç Paket otomatik olarak tanımlanır. Bakiye yetersizliğinden dolayı otomatik yenilemesi iptal olan aboneler, tekrar T.C. Kimlik Numara’larını 1991′e göndererek, Genç Paket’i alabilirler.
Otomatik yenilemenin iptali için IPTAL yazarak 1991‘e göndermeleri gerekmektedir. İptal durumunda ücretsiz verilen fırsatlar silinmeyecek ancak paket otomatik olarak yenilenmeyecektir.
Numara taşıma ile gelen abone, 12 ay boyunca her yöne 500 dakika faydasını alabiliyor olacak. 12. aydan sontra otomatik olarak Avealılarla 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve 1 GB internet faydası ile devam edeceklerdir.
Numara taşıma ile gelen abone, numara taşıma ya da cihaz kampanyalarından herhangi birine kayıtlı ise; Genç Paket’in her yöne 500 dakikalık numara taşıma faydasından yararlanamaz. Söz konusu koşullarda Genç Paket’i talep eden aboneye, otomatik olarak Aveaiçi 1000 dakika faydası verilecektir.
Genç Paket kapsamında verilen tüm faydaların kullanım süresi 30 gündür, 30 gün içerinde kullanılmayan haklar silinecektir.
Genç Paket kapsamındaki tüm faydalardan kalan kullanım miktarı, 1991 servis numarasına KALAN yazıp SMS göndererek sorgulayabilecektir.
Genç Paket’i satın alabilmek için bakiyede en az 20 TL bulunması gerekmektedir.
Genç Paket kapsamında kazanılan ücretsiz dakikaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
Genç Paket’in aşımı durumunda yapılan aramalar ve SMS gönderimi her müşterinin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Mobil internet bonusunun aşımı durumunda ise, başka herhangi bir mobil internet bonusu/paketi yoksa, 30 günlük bonus periyodunda 0,05 TL/MB ile ücretlendirilir.
Genç Paket kapsamında sunulan ücretsiz dakika ve SMS ler sadece yurt içi kullanımda geçerli olacaktır. Söz konusu ücretsiz dakika ve SMSler 444′lü numaraları, Özel servis numaralarını, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır.
Genç Paket’teki dakikaların ücretlendirme periodu 60 saniyedir.
Bu paketler faturasız Fenercell, GSMobile, KARTALCELL, TrabzonCell, Uğurcell müşterileri tarafından da satın alınabilir.
Tags:
yenilenebilir enerji, avealılarla 1000 1000 her yöne 19 tl, avea tc kimlik numaranı yaz, avea gençlere özel faturasız paket, avea 19 tl lik gençlere özel tarife, avea 19 luk tarife nasıl yapılır faturasız 1991, avea19 luk tarife, 19 TL PAKET SMS NASIL OLUYOR, gençlere özel tarife, 19 luk gençlere özel tarife
Benzer Konular

Benzer Konular
Avea 19 luk Tarife Numara Taşıma İle Gelen Gençlere Özel yazısına ait etiketler : 19 luk tarife avea, avea tarifeleri, aveada gençlere 19 luk tarife, aveada gençlere özel tarife
Avea 19 luk Tarife Numara Taşıma İle Gelen Gençlere Özel

0 yorum:

Yorum Gönder