16 Mayıs 2011 Pazartesi

Zayıf Beden İnce Bel ve Basenleri İnceltmek İçin Neler Yapılamalıdır

7 şifalı madde içeren detoks ve sağlıklı bölgesel zayıflamaya yardımcı preperatı sabah ve akşam yemeklerden 3-4 dakika önce yutup üstüne bol sıcak su için. İşte 7 şifalı madde:

■ Tere tohumu: Metabolizmayı canlandırır. Tiroidi tembel kişilerde daha verimli çalışmaya yardımcı olur.
■ Funda yaprağı: Zayıflamaya ve yağların vücut tarafından yakımına yardımcı olur. Açlığı bastırır.
■ Zencefil: Bünyeyi kuvvetlendirir. Kilo verilirken enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.
■ Yeşil çay: Metabolizmayı hızlandırır, kilo vermeye yardımcı olur.
■ Krom GTF: Insülın faaliyetinin etkisini artırarak karbonhidrat, protein ve yağ metabolizması üzerinde etkili şekeri seviyelerinin düşmesine ve artmasına engel olur. Açlığın ve tatlı krizinin bastırılmasına yardımcı olur.
■ Co-Enzyme Q10: Zayıflarken sağlığı korumaya yardımcı güçlü bir antioksidandır. Enerji metabolizmasını canlandırarak kilo kaybı sırasında yaşanan halsizlik olan bir mineral olarak kabul görmüştür. Diyetlerde kan problemine karşı fayda sağlar.
■ h Carnituıe: Vücutta depolanmış yağların yakınımı hızlandırır ve kasların performansını artırır. Özellikle diyetle beraber yapılacak egzersizden daha iyi sonuç alınmasına yardımcı olur..




BUNLARI YAPIN

*Sabah erken kalkın. Metabolizmayı canlandırır. 20-25 dakika egzersiz yapın.
Sopalı hareket; Bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp birkaç dakika süratli bir şekilde sağa ve sola doğru kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürüyoruz.
Bel kasları İçin mekik: Bir taraftaki kolumuzu, bükülmüş olan diğer taraftaki dizimize doğru hafifçe, seri hareketlerle yakınlaştırmaya çalışıyoruz. Bu hareketi birkaç dakika yapıp daha sonra diğer ayak ve kolumuza geçiyoruz.
• İmkanınız varsa hamama gidin, iyi bir ter atın ve kese yaptırın. Gidemiyorsanız banyo küvetini sıcak suyla doldurun, kendinize keseyle uzun bir masaj ve peeling yapın. Göbek, bel, popo civarını hafifçe kızartacak kadar elinizle baskı uygulayarak canlandırın.

Yeşil Çaydan Vazgeçmeyin
Sabah: İnce bir dilim kızarmış çavdar ekmeği
• 34 parmak yağsız taze dil peyniri
• 2 adet küçük hafif acı sivri biber
• 3-4 adet saplarıyla birlikte maydanoz. Bolca sıcak şekersiz yeşil çay
■Ara; Dün tarifini verdiğimiz bitki çayından bir fincan.
■Öğlen: Ton balıklı veya taze mozarellalı yeşil salata. Bir kase brokoli veya yeşillik çorbası. Az yağlı ve kremasız olmalı.
■Ara: 2-3 adet ceviz 2 lop yumurtanın beyazı
• 1 kivi
■Ara: Göbek eriten bitki çayından bir fincan çay
■Akşam; Bir tabak zeytinyağlı fasulye
• 3-4 kaşık bulgur veya bir dilim
kızarmış çavdar ekmeği. Yeşil salata (Taze soğanlı ve bol limonlu olacak)
■ Gece: Yarım çay bardağı leblebi
• Bir küçük bardak yağsız süt (Süt yarım tatlı kaşığı zencefille kaynatılmış olacak.) Gün boyunca küçük bir şişe doğal maden sodası, 3-4 fincan yeşil çay ve en az 6-7 fincan kaynara yakın sıcak su içilecek. Tuz kısıtlamasına dikkat edin. Tuzun fazlası bedende su toplar iştah açar. Yemeklere zencefil, zerdeçal, kekik, biberiye, soğan ve sarımsak ekleyin.

Zayıf Beden İnce Bel ve Basenleri İnceltmek İçin Neler Yapılamalıdır yazısına ait etiketler : ince basen nasıl yapılır, ince basen nedir, ince basenler için neler yapılmalı, ince bedenler zayıflama nasıl yapılır, ince bel için, ince bel saglıklımı, ince bir bel için ne yapmalıyım
Zayıf Beden İnce Bel ve Basenleri İnceltmek İçin Neler Yapılamalıdır

0 yorum:

Yorum Gönder