10 Mayıs 2011 Salı

Şok Mhp de 2. Kaset Skandalı, Pislik 3 ve 4 Yayınlandı

MHP Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun görüntülerinin yayınlanmasından sonra istifalarına ve milletvekilliğinden çekilmelerine neden olan yayınlar internet sitesinden sürüyor.

SKANDAL GÖRÜNTÜLER!

Daha önce http://farkliulkuculuk.wordpress.com adresinden yayın yapan ve mahkeme kararı ile kapatılan site, şimdi de farklı bir adresten “PİSLİK 3″ Bülent DİDİNMEZ ve “PİSLİK 4″ İhsan BARUTÇU anonsu ile MHP Genel Başkan Yardımcılarının çok özel görüntülerini yayınlamaya başladı.

MHP’nin işgal altında olduğunu söyleyen, Bahçeli’yi ise ‘Ülkücülüğü ve MHP’yi tasfiye’ etmekle itham eden, bu yüzden yayınlara devam ettiklerini söyleyen site, yazısına şu şekilde devam ediyor:

“Bozkurt maskeli çakalların partimizi işgali bitmedikçe kanımızın son damlasına kadar mücadeye devam edeceğiz. MHP işgal altındadır!

Partiyi bizlere emanet eden Rahmetli Başbuğ’umuz, muvaffakiyet için Türk – İslam Ülküsünü de rehber tutmamızı bizlere vasiyet etmiştir. Ancak parti yönetiminin bugün Bahçeli tarafından maalesef ulusalcı – ahlâksız – maneviyatsız bir anlayışa, bir çizgiye kaydırıldığı muhakkaktır. Her geçen gün gerçek ülkücüler tasfiye edilmektedir ve Ülkücü maskeli çakallar genel merkezimizi işgal etmektedir. Bahçeli’nin pisliği ortaya dökülen bu çakallara sahip çıkması bunun en açık delilidir.

İşgalcilerin gerçek yüzlerini ortaya koymak mecburiyetindeyiz. Başka yolu kalmadı.

Eğer işgalcilerin gerçek yüzünü ortaya koymazsak ve bu çakalları partimizden kovamazsak asla iktidar olamayacağız. Bu çakalların koltuk sevdası yüzünden, kıyamete dek devam edecek kutlu davamızın can çekişmesine tanık olacağız. Bu ahlâksız ihanet güruhunun amacı ve vazifesi ülkücülüğü iktidar yapmak değil, “Ülkücülüğü bitirmek, tasfiye etmektir”.

Bu yönetimle bir yere varılamayacağı, halis niyetli ülküdaşlarımız tarafından defaatle Bahçeli’ye anlatılmıştır. Önceleri konduramasak da nihayetinde fark edilmiş, görülmüş ve durum anlaşılmıştır ki Bahçeli de iyi niyetli değildir ve MHP’yi bitirme operasyonun baş mimarıdır; bu dümenin içindedir ve bu güruhun aynı genlerini taşıyan parçasıdır.

Gerçekleri gördükten sonra ümidimizi tamamen kestiğimiz Bahçeli, son aday listesi belirlenmesinde çakal güruhu ve tasfiye ekibiyle güveç partilerinde kahkahalar eşliğinde ülkücü davaya gönül verenleri liste dışı bırakmış, tasfiye etmiş; AKP’den kovulanları, ahlâksızları, hırsızları, solcuları, ulusalcıları baştacı – listebaşı yapmıştır.

Ülkücüler ve teşkilatımız artık uyanmalıdır. Bu çakalların, aşağılıkların şahsi ihtiraslarına, koltuk sevdalarına alet olunmamalıdır.

İnternethaber 07.05.2011

Alıntıdır

0 yorum:

Yorum Gönder