10 Mayıs 2011 Salı

Sende Star Işığı Varmı Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu

Türkiye’nin yeni yıldızı Star ekranlarında seçilecek! Genç yetenekleri Türkiye’ye kazandıran müthiş yarışma Star TV ekranında, yeni yetenekleri ortaya çıkaracak.

Başvuruların sadece http://www.startv.com.tr/StarAkademi/Basvuru/ üzerinden alındığı Star Akademi, toplam 13 hafta boyunca soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma izleyenleri Star TV ekranına bağlayacak.

Star Akademi’de müzikal yeteneklerini kanıtlayarak yarışmacı olmaya hak kazanan adaylar öncelikle şan, müzik, dans, koreografi, saç, makyaj, stil, yabancı dil, spor, medya gibi alanlarındaki profesyonel isimlerden çok özel eğitimler alacaklar.

Tüm adaylar Akademi ortamında birlikte yaşayacak ve her hafta seçkin isimlerin yer aldığı bir jüri önünde gerçekleştirecekleri gala performanslarıyla yeteneklerini göstermeye çalışacaklar.

Endemol Türkiye’nin yapımcılığında gerçekleştirilecek ve 13 hafta sürecek bu keyifli ve zorlu maraton sonunda Türkiye yeni starıyla tanışacak. Yarışmacılar Star Akademi’de alacakları eğitimlerin yanı sıra müzik endüstrisinin önde gelen isimleri ve başarılı sanatçılarıyla bir araya gelme, onların deneyimlerinden yararlanma ve onlarla aynı sahnede canlı performans sergileme fırsatına da sahip olacaklar.

Star Akademi yakında Star’da!






Sende Star Işığı Varmı Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu yazısına ait etiketler : Sende star ışığı var mı, Sende star ışığı var mı başvuru formu, Sende star ışığı var mı yarışması, star ışığı star, star tv Sende star ışığı var mı, starv tv star ışığı
Sende Star Işığı Varmı Yarışmasına Nasıl Katılırım Başvuru Formu

0 yorum:

Yorum Gönder