18 Mayıs 2011 Çarşamba

MHP Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun seks video kaseti izle

Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu Seks Kaseti Video İzle Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu Seks Kaseti Video Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu kaset izle Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu Seks Kaseti izle Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu Seks Kaseti Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu SeksMHP’nin Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun yeni görüntüleri internete düştü.



Seçimler öncesi MHP’yi karıştıran görüntüleri devamı geldi. Görevden ayrılan Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun seks görüntülerinin yenilerinde 16 yaşında bir kız çocuğunun da aralarında bulunduğu sayısız kadın var.









+18 GÖRÜNTÜLER

Görüntüler çeşitli internet sitelerinde alenen yayınlanıyor. Partiden kopan eski ülkücülerle, MHP Lideri Devlet Bahçeli arasında 12 Eylül Referandumunda doruk noktaya çıkan ve bir süredir devam eden savaşın son perdesi olarak internete konulduğu iddia edilen görüntülerde, Bahçeli’nin iki genel başkan yardımcısını partiden ihraç etmemesi nedeniyle görüntülerin devamının konduğu belirtiliyor. Görüntüler artı 18 sahneler içeriyor. Ayrıca fotoğraflar bulunuyor

0 yorum:

Yorum Gönder