17 Mayıs 2011 Salı

Adidas’dan YKM Hediyesi (Adidas’dan YKM Hediyesi)

Adidas, “tutkunun olduğu her yerde ben de varım” diyenleri, YKM mağazalarına davet ediyor. 7 – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında YKM mağazalarından, 150 TL ve üzeri adidas ürünü satın alan herkese, “adidas gym bag” hediye ediliyor. Kampanya, tekstil ürününden ayakkabıya, aksesuardan çantaya kadar tüm adidas ürünlerinde geçerli.



adidas ve YKM mağazaları, hem giyim tarzı hem de formda bir vücut ile yaza hazır olmak isteyenler için çok özel bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, 7 – 31 Mayıs 2011 tarihleri arasında YKM mağazalarından, tekstil ürününden ayakkabıya, aksesuardan çantaya kadar 150 TL ve üzeri herhangi bir adidas ürünü satın alan herkes, şık ve kullanışlı bir “adidas gym bag” kazanıyor.



Yaza formda ve sağlıklı bir şekilde girmek isteyenler için adidas ürünleri, özellikle spora giderken hayat kurtarıcı oluyor.











Adidas’dan YKM hediyesi yazısına ait etiketler : Adidas, adidas gym bag, Adidas ürünleri, Adidas yaz ürünleri, aksesuar, hediye, kampanya, TL, YKM, YKM Adidas, YKM Adidas çanta hediye, YKM Adidas fırsatı, YKM Adidas kampanyası, YKM mağazaları

Adidas’dan YKM hediyesi

0 yorum:

Yorum Gönder