Pages

Pages - Menu

9 Nisan 2011 Cumartesi

İnternet üzerinden emlakçılık yaparak saygın bir kariyere sahip olabilirsiniz...

Kadınlar
Çalışmak bir rehabilitasyondur !

22 yıldır emlakçılık yapıyorum. Emlak bürolarımda asistanlığımı hep bayanlar Yapmıştır. Bayanlar emlak işinde çok daha başarılı olduklarından, aslında ben onlara asistanlık yapıyorum. Bürolarımı ve işlerimi hep bayanlar yönetir. Hatta çoğu zaman, müşteri onları patron beni onların yardımcısı zanneder.

Hanımefendiler, güzelliğinizi korumak, daha enerjik ve daha bir özgüven istiyorsanız tüm bunları emlakçılıkta bulacaksınız. Aynı zamnda bir süre sonra çok geniş bir çevreye sahip olacaksınız. İşçisinden, doktorundan, subayından,valisinden, bakanına kadar çok renkli bir dost çevreniz olacaktır.

Para sorununuz omasa bile, çalışmak en doğal ibadettir, insanlığa yapılabilecek en faydalı iştir çalışmaka, üretmek. İnsanın en doğal ve en güzel hali iş yaparken, işe odaklandığı anıymış.

Bir iş başarmanın insana verdiği hazzı, mutluluğu dünyada hiç bir şey vermez. Çalışmak o yüzden bir rehabilitasyondur.

Size bu yaştan sonra para lazım olmayabilir. Peki ya sağlık, ya mutluluk , ya uzun ömür.? İşte bu arzu ettiklerinizi ancak ve ancak sürekli ve düzenli bir çalışma ile sağlayabilirsiniz.

Birde bugüne dek, hep onun bunun işinde çalışmış ve kendi işinizi ve ticari kabiliyetinizi de hiç test etmemiş iseniz işte fırsat ! Korkmayın siz bu yaştan sonra destan yazabilirsiniz. ´´Rızkın onda dokuzu ticarettedir´´ Hz. Muhammed.

Sermayesi az , karı yüksek bir iştir. 5.000 TL ile 10.000 TL arası bir Ofis Açtığınızda, ayda 10.000 ile 15.000 TL en az para kazanırsını ileride işi iyice kavradığınızda ise buna zaten para demezsiniz.

Kaçmaz Emlak Türkiyede en cazip temsilcilik hizmeti veriyor bir saniye bile beklemeden Temsilcilik Başvuru formunu doldurun biz derhal size dönecegiz.

Saygılarımızla
Kaçmaz Emlak 0532 212 13 91 kacmaz@kacmazemlak.com

Başvuru için bu linke tıklayınız: http://kacmazemlak.com/temsilciler.php

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder