Pages

Pages - Menu

26 Mart 2011 Cumartesi

Kalbimin Sahibi dizisi kim kimdir?

Kalbimin Sahibi dizisi kim kimdir?
Kalbimin Sahibi (Soy Tu Duena), şimdi de Türkiye’de Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 10:00′da izleyicisiyle buluşacak. Peki Kalbimin Sahibi dizisnde kim kimdir?

VALENTİNA VILLALBA (LUCERO): İyi eğitim almış, zengin, güzel ve genç bir kadındır. Her ne kadar içinde yaşadıklarından dolayı sert gözükse de Jose onun kalbinin içini görmeyi başarır.


JOSE MIGUEL MONTESINOSV(JOSE COLUNGA): İyi bir evlat, iyi bir arkadaştır ve iyi bir insandır. Bu yüzden her şeye güzel yönünden bakar. Hayatında yeni bir başlangıç yapmak için babasının malikanesinde çalışmaya başlar.

IVANA DORANTES(GABY SPANİC): Valentina’nın hep kendinin düşünen, kıskanç kuzenidir. Yaptığı planlarla Valentina’nın olan her şeyi elinden almak için uğraşır.

ISABEL AYALASİLVİA PİNAL): Valentina’nın teyzesidir. Jose’un babası Federico’ya âşıktır.

ROSENDO GAVILAN(SERGİO GOYRİ): Valentina’nın malikanesinde kahyalık yapmaktadır. Soğukkanlı, vurdumduymaz ve çıktığı yoldan asla dönmeyen bir karaktere sahiptir.

ALONSO PENALVERT(DAVİD ZEPEDA): Valentina’nın nişanlısı, Ivana’nın sevgilisidir. Ivana ile Valentina’nın servetini ele geçirmek için sürekli planlar yaparlar. Emlakçıdır.

BENITA(ANA MARTİN): Valentina’nın dadısıdır. Sevgi dolu dürüst bir kadındır. Kendi çocuğu olmadığı için doğduğundan beri tüm sevgisini Valentina’ya vermiştir.

FEDERICO MONTESINOS(ERİK DEL CASTİLLO): Yakışıklı ve sert mizaçlıdır. Jose’nin babasıdır. Oğluna çok düşkündür. Hastalığı ilerlemiştir. Ömrünün son zamanlarını malikanesinde geçirmek istemektedir. Evli olmasına rağmen yıllardır Valentina’nın teyzesi Isabel’e aşıktır.

LEONOR MONTESINOS(JACQUELİNE ANDERE): Çok güçlü bir karaktere sahiptir. Jose’nin annesi, Federico’nun eşidir.

ERNESTO GALEANA(JUİIO ALEMAN): Valentina’nın Mexico City’deki avukatıdır.

HORACIOEDUARDO CAPETİLLO): Yakışıklı, arkadaş canlısıdır. Jose’nin çocukluk arkadaşıdır. Sandra ile nişanlı olmasına rağmen Ivana’nın tekrar Valentina’nın yanına gelmesiyle ona karşı bazı hisler beslemeye başlamıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder