14 Aralık 2010 Salı

2011 Serdar Ortaç Nerede Sahneye Çıkacak ?

2011 yılına girerken hangi ünlünün yılbaşında nerede çıkacağı konusunda ajansların bana gönderdiği bilgiler doğrultusunda sizlere bilgi veriyorum. 2011 yılında Serdar Ortaç Grand Cevahir Hotel‘de sahne alacak. Müzik sektörüne damgasını vuran SERDAÇ ORTAÇ, 31 Aralık gecesi Grand Cevahir Hotel’de sevenleriyle buluşuyor !

Türk pop müziğinde hem yorumcu hem de söz yazarı, besteci olarak çok farklı bir yeri olan Serdar Ortaç, 2011’e girerken sevenlerine muhteşem bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Eğlence denildiğinde 7’den 70’e herkesin ilk aklına gelen isimlerden olan Serdar Ortaç, bu yılda geleneği bozmayarak Grand Cevahir Otel’de sahne alıyor.

Saat 21.30′da kapılarını bu muhteşem geceye kapılarını açacak olan Grand Cevahir Otel‘de, Serdar Ortaç şarkıları ile 2011′in ilk dakikalarına eğlencenin doruğunda girilecek.

Ayrıca organizasyonun iletişim sponsoru Süper Fm şanslı dinleyicilerine davetiye kazanma hakkı tanıyacak.

1994 yılında ilk albümü Karabiberim ile müzik piyasasına adım atan Ortaç, 2010 yılına kadar toplam 9 albüm çıkardı. Birçok sanatçı arkadaşına şarkılar yapan beste fabrikatörü Serdar Ortaç’ın birçok ödülü de bulunuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder