9 Kasım 2010 Salı

YER GÖK AŞK FİLMİNİN 14. BÖLÜM ÖZETİ

Yer Gök Aşk 14. en son bölüm fragmanı yayınlandı (Yusuf ne yapacak?) - Fox Tv canlı dizi izle

Yer Gök Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı.Yer Gök Aşk 14. en son bölüm fragmanı video izle.Yer Gök Aşk 14. son bölüm fragmanını izle.


Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Yer Gök Aşk 14. bölümüyle 8 Kasım Pazartesi günü FOX TV ekranlarında olacak. İşte Yer Gök Aşk 14. bölüm özeti ve fragmanı...Yer Gök Aşk 14. bölüm fragmanı yayınlandı.Yer Gök Aşk 14. en son bölüm fragmanı video izle.Yer Gök Aşk 14. son bölüm fragmanını izle.

Havva'nın Yusuf'la ilişkisini devam ettirmesi Toprak'ın duygularına bağlıdır. Toprak, Havva'ya hiç beklemediği bir cevap verir! Havva, Mehmet'in saldırı olayının iç yüzünü öğrendiginden şüphelenir. Sultan, Mehmet'in planını öğrenmek için kollaı sıvar... Toprak'ı hastaneden Yusuf çıkarır. Yusuf'un Toprak'a bir de sürprizi vardır! Toprak bu sürprizle Yusuf'a iyice baglanır. Yusuf, Havva'ya evlenme teklif etmek için bir sürpr,z hazırlar. Ancak Havva'yı memnun etmek hiçte kolay olmaz. Üstelik Havva'ya aldığı tek taş Hamiyet'in eline geçmiştir! Hamiyet, Yusuf'un kime evlenme teklif edeceğini öğrenmek için Münevver'den yardım ister. Hamiyet bu işe engel olmayı kafasına koymuştur! Mehmet, Yusuf'tan bir darbe alır. Yuısuf'un canını almak için harekete geçer: Cüneyt'i hapishaneden çıkaracak bir plan yapar! Havva ve Cüneyt'in nişanını, Yusuf'un otelinde yapacaktır! Yusuf, Havva'ya hiç beklemediği bir anda evlenme teklif eder. Ancak bu sırada, Toprak bir açık verir. Havva, Toprak'ın Yusuf'a olan gizli duygularını anlamıştır! 

0 yorum:

Yorum Gönder