22 Kasım 2010 Pazartesi

SSK Sorgulama için E-Devlet Şifresi Alma

Bu sayfada değişen E-Devlet sistemi ile birlikte gelen değişikleri ve Yeni SSK Sorgulamasistemi hakkında sizlere yardımcı olacağız, yönlendirmeler yapacağız. Bu yazı ile tüm SSK Sorgulama işlemlerinizi nasıl gerçekleştirebileceğiniz konusunda detayları vereceğiz. Yeni sisteme geçiş malesef  beraberinde birçok sorunu getirdi. Yeni E-Devlet sistemi ile artık herkes TC Kimlik numarasına has şifresini almak zorunda, yeni sistemin avantajı ise tüm SSK Sorgu işlemlerini tek sayfa altından rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeniz. Şimdi gelelim nasıl şifrenizi alacağınıza ve SSK Sorgulama işlemlerini nasıl yapacağınıza. Tüm bunlar için yazının devamını okumaya devam ediniz.

SSK Sorgulama için E-Devlet Şifresi Alma

Bu şifreyi edinebilmeniz için size en yakın PTT Şubesine, üzerinde TC Kimlik numaranızın bulunduğu kimlik kartınızla başvurabilir ve 1 TL karşılığında tüm SSK işlemlerinizi yapabileceğiniz E-Devlet Şifrenizi edinebilirsiniz.

Online SSK Sorgulama İşlemleri

SSK Prim Sorgulama,
SSK Maaş Sorgulama,
SSK Hizmet Dökümü,
SSK Emeklilik Sorgulama,
Şifrenizi edindikten sonra size gerekli olan işlemler için yukarıdaki bağlantıları kontrol edebilirsiniz. Eğer, bilgilerinize erişemiyor ve hata alıyorsanız yazının devamını takip ediniz.

Sisteme Giriş Yapıyorum Fakat Bilgilerime Ulaşamıyorum

Eğer sisteme giriş yapmanıza rağmen, bilgilerinize ulaşamıyorsanız merak etmeyin. Son zamanlarda yaşanan en büyük sorun, malesef devam ediyor. Bu sorun ile ilgili son haberlere ulaşmak için SSK Sorgulama Sistemi Değişti! Son Ayrıntılar Burada! bağlantısını takip edip, hala sorunun devam etmediğini öğrenebilirsiniz. Sorun hallolduğu taktirde bu sayfa üzerinden ziyaretçilerimize duyurulacaktır..

0 yorum:

Yorum Gönder